20

Sinoć je u svečanom salonu Spensa održan novogodišnji koktel Color Press Grupe na kojem su tradicionalno dodeljene diplome polaznicima jesenjeg kursa Škole za novinare i urednike koji su ujedno devetnaesta generacija koju je iznedrila ova izdavačka kompanija.

25

Petnaest polaznika je nakon tri meseca dobilo priznanja od svoje mentorke Mirjane Pantoš, a najbolji od njih će imati priliku da pokažu svoje veštine na medijskom nebu. Nekoliko polaznika već je imalo priliku da svoje tekstove objavi u štampanim izdanjima i na portalima Color Press Grupe. Svi polaznici će u narednim mesecima obavljati praksu u magazinu i na portalu “Lepote i zdravlja“.

24

Brojne zvanice su uživale u predivnim zvucima Florijana Balaža i orkestra “Limanski bećari”, a za dobro raspoloženje potrudila se Vinarija Zvonka Bogdana sa vrhunskim belim sortama vina.

4

Na kraju večeri izvučene su i nagrade, 7 puta po dve karte za koncert Zdravka Čolića, koji je odmah nakon gala večeri u svečanom salonu, počeo u velikoj dvorani Spensa. Color Press Grupa je i svojim zaposlenima obezbedila karte za koncert i ovim gestom se zahvalila za još jednu uspešno završenu radnu godinu svom timu.

42

41

37

36

35

34

32

31

30

29

28

27

26

23

22

21

19

18

44

16

2

bojana ševićmladen sekulić