_adr6910

Sneg je sinoć doneo pravu prazničnu i zimsku atmosferu na Trg slobode, a posetioci „Novosadskog Winter Festa“ su bez obzira na što je vejalo, uživali u nastupima. Poseban doživljaj imali su oni koji su se vozili fijakerom, što možete videti i na fotografijama.

_adr6903

_adr6868

Na „raspevanoj jelki“ od 18h imali smo prilike da slušamo nastup hora eparhije sremske „Sveti Nikolaj“. Nakon ovog nastupa, od 19h slušali smo mladi punk-rock bend „5 minuta slave“ iz Novog Sada.

_adr6703

_adr6850

Danas od 18h na Singing Christmas Tree nastupiće Hor Društva Slovenaca „Planika“ iz Zrenjanina. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.

Na centralnoj bini od 19h nastupiće rep grupa u sastavu Vaske, Unikat, PJ, Fildžan i Marea, a od 20h DJ Retro flava.

Winter Fest je nedostajao Novom Sadu dugi niz godina. Odlična organizacija i odličan način da se zabavi novosadska publika, da se oseti praznična atmosfera i muzički duh našeg grada. Pozivamo sve ljude da dođu u što većem broju a mi ćemo se potruditi da ih zabavimo uz dobar hip hop zvuk, publika može da očekuje dobar provod, zabavu i uživanje“, rekli su nam Vaske, Unikat, PJ, Fildžan i Marea pred večerašnji nastup.

U drvenoj kućici koju smo ustupili dečijim i humanitarnim ustanovama od danas možete kupiti rukotvorine učenika Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Milan Petrović“.

Još danas možete da pišete Deda Mrazu. Napišite mu pismo i ubacite u veliko sanduče na Trgu slobode, a večeras pre nastupa hora, izvlačićemo nagrade i nekome ispuniti novogodišnju želju.

_adr6678

Na panoima možete pogledati izložbu fotografija Nemanje Maraša.

Kao i do sada, u drvenim kućicama koje su postavljenje na Trg slobode i Pozorišni trg, možete kupiti rukotvorine, dekupaž predmete, prazničnu dekoraciju, poklone, nakit, slane i slatke gurmanluke, kuvano vino, čaj, toplu čokoladu, punč i drugo.

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.

Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.

_adr6967

_adr6924

_adr6916

_adr6875

_adr6805

_adr6764

_adr6756

_adr6736

_adr6730

_adr6728

_adr6708

_adr6703

_adr6696

_adr6687