U novosadskoj Gradskoj kući danas je održana konferencija za medije povodom “Novosadskog Oktoberfesta”, manifestacije u slavu piva, pereca, kobasica, dobre muzike i odličnog raspoloženja zakazane za 28. i 29. oktobar na Novosadskom sajmu.

oktoberfest1

U ime Grada Novog Sada, prisutnim novinarima, obratio se gospodin Milorad Radojević, član gradskog veća za privredu. Nakon njega, nešto više o prostoru gde će se festival održati i značaju Oktoberfesta za grad Novi Sad, govorio je generalni direktor Novosadskog sajma, gospodin Slobodan Cvetković.

Od predsednika Color Press Grupe Roberta Čobana čuli smo više o sadržaju koji se očekuje tokom dva dana festivala i o bogatom muzičkom programu u kojem će učestvovati Zvonko Bogdan, grupa “Gift”, The Frajle, “Orthodox Celts”, “Štikle i vikleri”, “Jurassic Rock” Nenada Pagonisa i brojni domaći i strani DJ-ejevi.

oktoberfest3

U organizaciju samog događaja uključene su i novosadske turističke agencije, a svi posetioci festa iz Srbije i inostranstva od agencija dobiće besplatne ulaznice!

U ime pokrovitelja, Nemačko-srpke privredne komore, obratila se Milica Ožegović, PR, Marketing und Publikationen naglasivši da je sjajna ideja da se najveći nemački festival prenese i u Novi Sad.

Jovan Matić, frontmen grupe „Gift“ i Nenad Pagonis obećali su sjajan provod i trošenje kalorija uz provereno dobar zvuk.

Foto: Promo