zajecar 1

“Food is great” je projekat humanitarnog karaktera koji kroz promociju britanske i srpske kuhinje pomaže ustanove koje brinu o socijalno i zdravstveno ugroženima.

zajecar 2

Nakon Novog Sada, Grad Zaječar je ugostio četiri udruženja lokalnih domaćica i glavnog kuvara britanske ambasade koji su svoje specijalitete prezentovali u restoranu “Stara vodenica”.

zajecar 3

zajecar 4

Pored degustacije specijaliteta svi prisutni su bili u prilici da slušaju panel u kojem su učestvovali ambasador Velike Britanije u Srbiji Denis Kif, glumica Ana Sofrenović, glavni kuvar ambasade Aleksandar Pavlović, predstavnica vinarije “Raj” Ljubinka O’Connor i četiri predstavnice udruženja domaćica.

zajecar 6

zajecar 7

zajecar 8

Kroz projekat “Food is great” koji organizuje Color Press Grupa zajedno sa ambasadom Velike Britanije u Zaječaru je donirana ustanova “Oblutak” za decu ometenu u razvoju.

zajecar 10

Sa decom su se družili pored učesnika panela i Predsednik Skupštine Grada Zaječara Saša Mirković, gradonačelnik Velimir Ognjenović,TV lice Kristina Radenković i predsednik kompanije Color Press Group Robert Čoban.

zajecar 11

Nakon Zaječara kroz projekat “Food is Great” doniarće se još četiri grada u Srbiji, a svaku donaciju će pratiti organizovana degustacija specijaliteta i panel diskusija.

zajecar 9

promo