visa

Ovogodišnja regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima Digital 2016, po prvi put se održala dva dana, a govorilo je preko 60 stručnjaka iz celog regiona i sveta.

U prelepoj zgradi Geozavoda, atmosfera je bila potpuno digitalna, preko 200 slušalaca pratilo je panele preko LED i TV ekrana, dron je snimao aktivacije u bašti, a za sve one koji nisu bili prisutni postojao je live stream prenos. Publika je postavljala pitanja govornicima preko tvitera, a najzanimljiviji tvitovi su se emitovali na ekranima u sali.

Prvog dana, konferenciju je otvorio ambasador Velike Britanije u Beogradu, gospodin Denis Kif, nakon njega prisutnima se obratio Dušan Stojanović, direktor Direkcije za elektronsku upravu, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, a program dvodnevne konferencije predstavio je Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe.

Case Study br. 1 “Digitalization: how it shapes payments environment and changes consumer behavior” predstavili su Vladimir Đorđević, Regional Manager, Visa SEE i Igor Nochka, Merchants Sales&Solutions, Visa CISSEE.

Kompletan case study poslušajte u videu:

Poslušajte još i:

#Digital2016 – poslušajte panel “Godinu dana posle: Tradicionalni panel telekomunikacijskh lidera regiona”

#Digital2016 – poslušajte obraćanje Roberta Čobana, predsednika Color Press Grupe

#Digital2016 – poslušajte obraćanje Dušana Stojanovića, direktora Direkcije za elektronsku upravu

#Digital2016 – poslušajte obraćanje Denisa Kifa, ambasadora Velike Britanije u Beogradu

Color Press Grupa