IMG_3367

Druga po redu konferencija Digital2015, u organizaciji Color Press Group i magazina The Economist, okupila je preko dve stotine učesnika i pedeset panelista iz sveta medija, telekomunikacija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa.

U prepunoj sali hotela Metropol, kroz pet panela i šest studija slučaja, diskutovalo se na temu gde smo, odnosno koliko smo odmakli u svetu digitalizacije, godinu dana nakon Konferencije Digital2014.

O trendovima u telekomima, socijalnim mrežama, međunarodnoj korporaciji, korporativnoj odgovornosti, zaštiti autorskih prava, medijima, advertajzingu i digitalnoj komunikaciji diskutovali su eminetni govornici iz celog regiona.

Uvodni govor održao Robert Čoban, koji je naglasio da je nemoguće predviđati promene, ili ih je vrlo teško predviđati u vreme kada se sve veoma brzo menja. On je istakao da je 1996. bio u Bangaloru, koji je tada bio grad parkova i sa IT industrijom u povoju, da bi sada bio svetski centar, time najavivši govor indijske ambasadorke Narinder Chahuan.

O čemu je govorio poslušajte u videu:

Pogledajte još i:

Prenos kompletne konferencije iz minuta u minut pogledajte OVDE

#Digital2015 Poslušajte uvodnu reč ministra kulture Ivana Tasovca

#Digital2015 pogledajte panel “Medijski skener regiona 2015.”