Jučerašnji dan na „Novosadskom Winter Festu“ bio je jedan od najlepših i to zbog gostiju koji su nas posetili.

Deca iz opštine Gračanica, koja borave kod svojih vršnjaka u Novom Sadu, juče su posetila naš festival. Družili smo se, uživali uz muzičke nastupe, porodica Kočiš ih je častila čuvenim kurtoš kolačima, a „Ergela Bulić“ besplatno provozala na fijakerima. Decu sa Kosova i Metohije i decu iz Novog Sada, kao i njihove domaćine, niske temperature nisu sprečile da se lepo provedu. Ovu akciju po treći put organizuje Udruženje građana „Novi Sad“, a deca iz Gračanice biće kod svojih vršnjaka u Novom Sadu nedelju dana.

Na „Novosadskom Winter Festu“ večeras od 18h nastupa hor Muzičke škole „Isidor Bajić“ – Suncokret.

Od 19h nastupiće reper „Brat Wolt“:

U suštini, dopada mi se cela ideja projekta NS Winter Festa. Drago mi je što je pomešano nekoliko vrsta umetnosti i drago mi je što sam deo projekta. Nadam se da je ljudima prijalo osveženje i da je svima drago što su svi čuli i videli nešto novo. Od mog nastupa publika može da očekuje puno energije, harizme, ljubavi, duhovitosti i osecajnosti.

Od 20h muziku bira DJ FLEXX.

Pozivamo vas da se provozate fijakerom, vašu fotografiju uz zvanični hešteg #NSWinterFest postavite na društvene mreže, a fotografije sa najviše lajkova obradovaćemo zimovanjem na Kopaoniku. Pobednike ćemo proglasiti 1. februara na našoj Fejsbuk stranici.

Drvene kućice u kojima možete kupiti različite rukotvorine, hranu, poklone, suvenire, otvorene su od 10 časova.

Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 2. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.