Sneg koji je juče ponovo pao u Novom Sadu nije obeshrabrio Novosađane, već ih okupio na Trgu slobode zahvaljujući sjajnom muzičkom programu.

Za početak večeri uživali su najmlađi u nastupu dva hora, hor vrtića “Kalimero” iz Novog Sada i POP hor Krsmanac. Od 19h slušali smo nastup Total benda, a od 20h muziku po izboru DJ Vu Skeng b2b Friski.

Večeras od 19h na centralnoj bini nastupiće AZRA Tribute bend “Ravno do dna”, pa će svi ljubitelji legendarnih hitova ove grupe moći da uživaju.

Od 20h slušaćemo muziku po izboru DJ Bazz.

U drvenoj kućici koju smo ustupili dečijim i humanitarnim ustanovama od danas se nalazi organizacija “Čepom do osmeha“. Svratite do njihove kućice, ostavite plastične čepove, jer prihod od njihove prodaje odlazi u humanitarne svrhe.

Provozajte se fijakerom, vašu fotografiju uz zvanični hešteg #NSWinterFest postavite na društvene mreže, a fotografije sa najviše lajkova obradovaćemo zimovanjem na Kopaoniku. Pobednike ćemo proglasiti 1. februara na našoj Fejsbuk stranici.

Na panoima možete pogledati izložbu o Poljskoj, koja je realizovana uz pomoć Ambasade Poljske i UK Parobrod.

Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 2. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.