img_9937

Deseti dan “Novosadskog Winter Festa” protekao u sjajnoj atmosferi, druženju sa kućnim ljubimcima, prazničnom nastupu najmlađih na Singing Christmas Tree i pravom subotnjom žurkom uz muziku sa centralne bine.

Organizatori “Novosadskog Winter Festa”, Robert Čoban predsednik Color Press Grupe, Biljana Gavrić ispred kompanije Ninamedia i predsednik Skupštine Grada Zdravko Jelušić, ugostili su juče ambasadora SAD u Srbiji Kajla Skota i ambasadora Hrvatske u Srbiji Gordana Markotića, sa suprugama.

img_9983

Ambasadori su prošetali “Novosadskim Winter Festom”, probali različite specijalitete, uživali u nastupu hora “Šareni vokali” na Singing Christmas Tree. Gospodin Skot i gospodin Markotić oduševljeni su organizacijom zimskog festivala, a posebno novosadskih duhom tolerancije koji se oseti na svakom koraku.

Nakon posete “Novosadskom Winter Festu”, ambasadori su sa organizatorima prisustvovali premijeri opere “Kneginja čardaša” u Srpskom narodnom pozorištu.

Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest. Prijatelj festivala je i Elektroprivreda Srbije.