img_9818

Kako nam se bliže praznici, na Trgu slobode atmosfera je sve veselija, a u tome nam pomažu prvenstveno najmlađi, a onda i oni malo stariji, u čijoj muzici uživamo. Prazničnu atmosferu upotpunjuju i naši izlagači u drvenim kućicama sa svojim proizvodima, a osim na Trgu slobode, različite rukotvorine i prazničnu dekoraciju možete kupiti i na Pozorišnom trgu.

img_9888

img_0018

img_9993

Juče smo na „Novosadskom Winter Festu“ đuskali uz DJ Sesha i DJ XLX, a interesantan program nastavlja se i večeras.

Od 18h na Singing Christmas Tree slušamo AKUD „Sonja Marinković“ iz Novog Sada, a gost „raspevane jelke“ biće Nedeljko Rodić, osnivač Fruškogorskog maratona. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.

kredarice

Na centralnoj bini od 19h slušaćemo orkestar „Kredarice“ koji najavljuje odličnu atmosferu:

Koncept i ideja Winter Festa je sjajna, organizacija je urađena na zavidnom nivou što se može videti po velikom broju ljudi koji svakodnevno dolazi na Trg i uživa u bogatom programu. Posetioci večeras od Kredarica mogu očekivati na prvom mestu dobru zabavu, gde ćemo dah alpskog melosa preneti ravničarskoj Vojvodini.”

Nakon njih, od 20h nastupiće DJ XLX.

img_9784

img_9830

Pored Singing Christmas Tree od juče su postavljeni baloni sa brojem 10.000, kojim se Fondacija “Tijane Jurić” zahvaljuje i Novosađanima na 10.000 pratilaca na Fejsbuku i podršku koju su dali ovoj značajnoj organizaciji i njihovim aktivnostima.

U kućici koju smo ustupili dečijim ustanovama, možete kupiti rukotvorine koje su pravili štićenici Svratišta u Futogu, novosadskog Gerontološkog centra.

Sve ljubitelje lepih, mirišljavih i prirodnih jelki, pozivamo da svoje novogodišnje drvo nabave na Trgu slobode. Jelku sa busenom možete kupiti na štandu JKP “Gradsko zelenilo” ispred Gradske kuće, a nakon praznika neka vam krasi dvorište ili je zasadite na nekom drugom mestu.

Na Trg slobode postavili smo i veliko sanduče u koje možete da ubacite pismo Deda Mrazu. Pišite pisma i ostavljajte ih u sandučetu sve do 23. decembra, jer ćemo tog dana izvlačiti nagrade.

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.

Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.

img_9956

img_9961

img_9938

img_9930

img_9925

img_9933

img_9919

img_9917

img_9876

img_9820

img_9997