Hej58.indd

Novi broj magazina HEJ! je u prodaji!

Ostalo je još tačno mesec dana raspusta i treba ga pametno iskoristiti, zato požurite do trafika i nabavite novi HEJ! koji će vam pomoći da prekratite dane na plaži, pored bazena ili u hladovini svoje sobe.

Ljubav je u vazduhu… Želiš da isplaniraš savršen sudar s naj dečkom na plaži? Ili ne znaš kako da se izvučeš iz neke škakljive ljubavne situacije? HEJ! donosi odlične savete za sve ljubavne dileme…

summer love.indd

Ovo leto je u znaku zgodnih i uspešnih glumaca, pevača, DJ-eva, tubera… koji mame uzdahe gde god se pojave, a ko su oni saznajte u HEJ! 59.

OK_hot boys 295.indd

Ostao je još ceo mesec za uživanje na raspustu zato ga iskoristi maksimalno, a na stranama omiljenog časopisa pronađi 15 saveta za kul i nezaboravno leto.

Vatrene metalke iz Japana Babymetal su izgledom sitne, ali zvukom dinamitne. Nedavno je njihov album proglašen za najbolji u 21. veku, a u magazinu za tinejdžere HEJ! saznaj još zanimljivosti o ovim srednjoškolkama.

babymetal.indd

Kako da ostatak leta bude bez (beauty) problema? O tome čitajte u rubrici Beauty mix.

Biti devojka u današnje vreme nije baš lagan zadatak. Otežavajuća okolnost su standardi lepote, odnosno okolina koja sve više kritikuje devojke i njihov fizički izgled. S takvim ozbiljnim problemom, koji muči baš sve devojke, suočila se i Dove Cameron, zvezda serije “Liv & Maddie”.

OK_dove cameron 294.indd

Šta se zapravo događa sa momcima u pubertetu? I oni imaju sto problema kad navale hormoni…

Od 25. avgusta moći ćemo da uživamo u interesantnoj komediji pod nazivom “Frka na venčanju”, koja je bazirana na istinitoj priči, a HEJ! je o ovom ostvarenju pričao sa glavnim glumcima – Zacom Efronom i Annom Kedrick.

Leto je i malo ti je dosadno? Zašto se ne bi okušala u pisanju? Priče, dnevnik, možda čak i blog? Zvuči interesantno… HEJ! donosi savete šta bi ti sve moglo pomoći…

Kad im nedostaje inspiracije za styling, slavne devojke samo bace oko na neki Disneyjev crtać. I izgledaju baš cool kao Disneyjeve princeze, a o kojim devojkama se radi proverite u novom HEJ!-u…

hejhej