Muk i neverica na Lešću: Sahranjena Tijana Ognjanović!

Članak objavljen: 21.07.2013 u 14:05 časova

362751_tijana-sahrana21072013foto-a-stankovic49_f

21. jul 14:05

Povorka od oko 600 ljudi na groblju Lešće u potpunoj tišini ispratila je malu Tijanu Ognjanović na večni počinak. Skrhani bolom, od svoje princezice oprostili su se roditelji Jelena i Nebojša, kao i brojna rodbina i prijatelji među kojima su prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina Karađorđević.
U 11 sati počelo je opelo koje je držao episkop Atansije Rakita, a među okupljenima moglo se videti i stotinak kolega policajaca Nebojša Ognjanovića.
“I nevini stradaju da bi nas iz naše sebičnosti izveli. Ako tražimo logiku pravde – nema je. Neko doživi 90 godina i ne nađe suštinu, a ova devojčica, bezgrešna, uradila je više nego svi mi zajedno. I vi ste, braćo i sestre, dali svoje srce i dušu prateći nju u njenoj želji za životom. Tijana nas je učinila boljima i njena lekcija nije završena. Ko god je se bude setio, setiće se dobrote i lepote. Hvala Tijani što se pojavila među nama i probudila ono što je dobro”, poručio je u govoru Atanasije Rakita.
Maloj Tijani pre šest godina otkriven je redak oblik restriktivne kardiomiopatije i od tada je lečena na Institutu za majku i dete. Roditelji su u međuvremenu pokrenuli akciju prikupljanja novca za transplantaciju srca. Borba da Tijana dobije novo srce je probudila i pokrenula čitavu Srbiju i novac za odlazak u Hjuston je prikupljen.
Početkom aprila u pratnji roditelja Tijana je otputovala u Hjuston. Početkom jula Tijani je počelo da se pogoršava stanje. Operisana je i lekari su joj ugradili i veštačku pumpu. Nažalost, u noći između nedelje i ponedeljka došlo je do naglog otkazivanja organa i njen život se ugasio u ranim jutarnjim časovima.

339269_tijana-ognjanovic-02fonetfoto-fonet_f

20. jul, 18:28

Kovčeg sa posmrtnim ostacima male Tijane Ognjanović, koja je 15. juna preminula u bolnici u Hjustonu ne dočekavši novo srce, stigao je danas u Srbiju. Istim avionom doleteli su i njeni roditelji Nebojša i Jelena Ognjanović iz Hjustona. Sahrana male Tijane obaviće se sutra, u nedelju, 21. jula, na beogradskom groblju Lešće. Opelo će držati episkop hvostanski Atanasije Rakita, kao i lokalni paroh.
Maloj Tijani pre šest godina otkriven je redak oblik restriktivne kardiomiopatije i od tada je lečena na Institutu za majku i dete. Roditelji su u međuvremenu pokrenuli akciju prikupljanja novca za transplantaciju srca. Borba da Tijana dobije novo srce je probudila i pokrenula čitavu Srbiju i novac za odlazak u Hjuston je prikupljen.
U aprilu u pratnji roditelja Tijana je otputovala u Hjuston, da bi početkom jula Tijani počelo da se pogoršava zdravstveno stanje. Operisana je i lekari su joj ugradili i veštačku pumpu. Nažalost, u noći između nedelje i ponedeljka došlo je do naglog otkazivanja organa i njen život se ugasio u ranim jutarnjim časovima.

19. jul, 22:01
Da je Tijana imala malo više sreće i da je novo srce dobila ranije, situacija bi verovatno bila drugačija“, kaže za “Blic” kardiolog dr Jovan Košutić, lekar koji je šest godina lečio Tijanu u Institutu za majku i dete.
Tijana je iz Srbije u Hjuston otišla stabilnog zdravstvenog stanja. Moram naglasiti da u ovakvim situacijama novac jeste neophodan, ali nije dovoljan uslov za nečije izlečenja. Tijanu smo lečili šest godina. Bili smo motivisani i mnogo energije uložili, zbog čega nam je svima u bolnici teško pala vest o njenoj smrti“, ističe dr Košutić.
Nebojša i Jelena Ognjanović, roditelji male Tijane, u potpunom su šoku i bukvalno ne mogu da govore zbog smrti njihove ćerke jer su se nadali da će se njeno zdravstveno stanje popraviti, saznaje “Blic”. Devojčica im je umrla na rukama u ponedeljak 15. juna u Dečjoj bolnici u Hjustonu čekajući transplantaciju srca. Kovčeg sa posmrtnim ostacima male Tijane u Srbiju će stići u subotu, redovnom avionskom linijom. U istom avionu stići će i njeni roditelji iz Hjustona.
Zbog komplikovane birokratije oko prenosa tela preminule devojčice, porodici Ognjenović u ovom tužnom trenutku oko svega pomaže kraljevska porodice. Sahrana će se obaviti u nedelju, 21. jula, na beogradskom groblju Lešće. Kako saznajemo, opelo će držati episkop hvostanski Atanasije Rakita, kao i lokalni paroh.

17.jul, 17:11
Mala Tijana Ognjanović preminula je 15. jula, rano ujutru, u bolnici u Hjustonu. Sahrana će biti u nedelju u 11 sati, na Lešću.
Tijani se nedavno stanje pogoršalo i brzo je operisana. Operacija je trajala 10 sati, dobila je veštačku pumpu za srce i činilo se da će sve biti u redu. Međutim, nekoliko sati nakon toga stanje se odjedanput promenilo. Otkazali su joj svi organi u umrla je od izliva krvi u mozak. Tijana je u Hjuston stigla 13. aprila, a nekoliko dana kasnije prošla je i prve preglede i od tada je čekala donora. Mala Tijana Ognjanović ujedinila je Srbiju u želji da joj pomognu das dobije novo srce. U brojnim humanitarnima akcijama učestvovali su pojedinci, glumci, pevači, sportisti, ali i mnoge državne institucije.
Tijani je pre šest godina je dijagnostikovana restriktivna kardiomiopatija, za koju je jedini lek transplantacija srca. Intervencija je trebalo da bude urađena u Beču, gde bi koštala oko 200.000 evra, ali kako roditelji nisu uspeli da na vreme skupe neophodni novac, a njeno zdravstveno stanje se u međuvremenu pogoršalo, u ovoj bolnici su odbili da obave transplantaciju.
Jedina šansa za malog borcabila je klinika u Hjustonu, koja ima iskustva sa ovakvim pacijentima. Za operaciju su prvo tražili 1.015.000 dolara, ali je posle intervencija sa raznih strana iznos smanjen na 710.000 dolara. Majka male Tijane, Jelena Ognjanović ranije je rekla da ne bi morali da idu u Hjuston da su mogli da sakupe 200.000 dolara za operaciju u Beču.
U međuvremenu se, međutim, Tijanino stanje pogoršalo i jedno su u ovoj bolnici u Teksasu mogli da nam pomognu“, rekla je Tijanina majka.
Ovakva vrsta operacije ne vrši se u Srbiji, a Republički zavod za zdravstveno osiguranje ne pokriva troškove.

Izvor: 24sata.rs, Blic
Foto: A. Stanković

Povezane vesti:

Preminula mala Anastasija
Umrla najstarija poznata osoba koja je preživela Holokaust
Po čemu ćemo pamtiti 2013. godinu: Pogledajte najlepše priče
Preforsirala se: Umrla nakon 30 sati rada bez pauze i previše popijenih energetskih napitaka

128 komentara

 1. maci je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:14

  Tuga prevelika.Saucesce porodici.Pocivaj u miru andjele

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • dragana je ostavio komentar 20/07/2013 u 00:31

   Najdublje saucesce porodici .

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • j je ostavio komentar 22/07/2013 u 13:07

   ovi su mladi i mogu da dobiju drugo dete a sta da rade naprimer roditelji andree bojanic koja je bila jedinica i koji su sigurno preko 50 god

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. roko zifredi je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:15

  Nije mi dobro.Strasno mi je zao andjele!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Jelena je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:16

  Dusa mala,pocivaj u miru andjele… <3

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Elenora je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:17

  Zalosno.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Sanja je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:18

  Strasno. Tuga. Mislila sam da ovo dete ima velike sanse da prezivi i zbog energije kojom je uspela da nas ujedini. Strasno. Saucesce porodici.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. vicko je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:18

  Prvobitno nije moglo da se skupi 200.000 eura? A koliko je otislo na honorare ucesnika retardirane Farme? Koliko kosta zivot jednog neduznog deteta? Nadam se da je danas svakoga ko ima ljudskosti u sebi makar malo sramota.
  Vecna slava maloj Tijani a porodici saucesce!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. shift je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:20

  Bitno da je doktorska bagra uzela pare a svoj posao rade kao najveci slepci

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. .... je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:20

  dali su to normalni ljudi??? 1000000 dolara za operacija…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. Ivan je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:20

  POCIVAJ U MIRU “ANDJELE“

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. Tamara je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:26

  ‘Tijani se nedavno stanje pogorsalo i brzo je operisana …’ – A STO SE CEKALO DO ‘NEDAVNO’ – KOLKO JE JOS TREBALO DA SE CEKA – DA UMRE PA DA SE RESE ‘AJ DA JE OPERISEMO’ – J**EM VAM MATER POKVARENU – izvinite na moje raspolozenje .
  Dakle ne daj Boze da se razbolis – NE IDI NIGDE – POSEBNO NE U ZEMLJU GDE TE JEDNOSTAVNO ODMAH MRZE JER SI SAMO SRBIN – idi u Crkvu pomoli se Bogu i to je sve .

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Boba je ostavio komentar 17/07/2013 u 19:36

   Tamara smiri strasti i ne lupaj jer ne znas o cemu pricas. Operacijom je stavljena na pumpu. Dete je bilo tesko bolesno i otkazali su joj svi vitalni organi. Takodje svima koji pametuju treba da znaju da srce nije guma pa da se proizvede u nekoj fabrici.i da bi se doslo do srca za transplataciju , da bi se presadilo nekom potrebno je da neko drugi umre .

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

   • Tamara je ostavio komentar 17/07/2013 u 20:08

    @Bobo GENIJE KARDIOVASKULARNI DOKTORE NAUKA – u dve recenice su ti svi odgovori – ‘TIJANI SE NEDAVNO STANJE POGORSALO I BRZO JE OPERISANA . OPERACIJA JE TRAJALA 10 SATI , DOBILA JE VESTACKU PUMPU ZA SRCE I CINILO SE DA CE SVE BITI U REDU’ . Obrati paznju na rec NEDAVNO a onda pogledaj da je u bolnicu dosla 13 APRILA ???
    Zasto ta pumpa nije stavljena odmah ?
    Sta se cekalo 100 dana ?
    Ako ti to dosad nije jasno onda ti nista nije jasno .

    Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

    • kiza je ostavio komentar 17/07/2013 u 22:31

     pretpostavljam da se islo na idealno resenje za nju i njeno stanje, a to je bilo donatorsko srce. za dete ovog uzrasta je veoma tesko naci odgovarajuci organ, jer je potrebno da drugo dete umre i to na takav nacin da srce bude podobno za transplataciju. liste cekanja su duge, sanse su male da se odgovarjuce srce nadje na vreme. strasno je ovo, ali je, nazalost, deo surovog zivota koji zivimo i tu se nista ne moze uraditi. ja sam ogorcen zbog cinjenice da se svakog drugog dana pojavi nova ocajna porodica koja moli javnost za pomoc u lecenju najblizih, a svi gradjani ove zemlje izdvajaju celog radnog veka debele doprinose u fondove za socjalno i zdravstveno osiguranje, iz kojih bi trebalo da se pokrivaju troskovi lecenja. zasto je toliko onih kojima treba pomoc siromasnih gradjana, zasto se troskovi lecenja ne pokrivaju iz fondova u koje svi izdvajamo u tu svrhu?

     Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

    • Maki je ostavio komentar 19/07/2013 u 23:50

     Zato sto se neznalico pumpa stavlja kada stanje postane kriticno i kada srce potpuno otkaze.Pumpa moze da zameni srce ali ne dugo

     Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

    • Sara je ostavio komentar 20/07/2013 u 20:29

     @tamara Daj ne lupetaj

     Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 11. Tanja je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:27

  Boze rasplakala sam se…..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 12. xxl je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:28

  Pocivala u miru Bozjem, andjele mali!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 13. Ana je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:29

  Andjele maliii,idalje si sa namaa. Pocivaj u miru,neka te andjeli cuvaju♥

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 14. anja je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:31

  Ti lekari nicemu ne sluze zasto nisu pratili bolje razvoj situacije

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 15. Nia je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:34

  Saucesce porodici..ne mogu da ne primetim da ko god da ode u USA
  na operaciju, gdje traze ogromne pare na kraju operacija ne uspe..npr.slucaj sa Norom iz Hrvatske..Zao mi je male

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • koko je ostavio komentar 17/07/2013 u 19:42

   mozda nemaju nigde drugde da odu nego USA?
   vecina komplikovanih i rizicnih operacija se radi bas u USA…

   da nije otisla sigurno bi umrla, ovako je bar imala sansu…saucesce roditeljima i svaka cast srbiji koja je prikupila pare za neophodan odlazak

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 16. Mina je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:36

  Tamara,mnogolušapaš,pojma nemaš o čemu se ovde radi. Najlakše je okriviti doktore.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Tamara je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:55

   Pa o cemu ovde moze da se radi – daj prosvetli me , cemu tolika misterija , otisla na operaciju cekalo se da umre i taj dan operisana ? I uopte se ja ne bavim ‘doktorima’ – sustina je odlazak na lecenje iz Srbije u AMERIKU NEMACKU HRVATSKU …

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 17. Dokon pop je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:39

  Da pobedi Stanija pošaljite poruku na… Iako smo u jednu ruku pokazali da u nama postoji zrno ljudskosti i da malim naporima i kad smo složni možemo da činimo velika dela, nažalost, probudili smo se prekasno!!!

  Zbogom, anđele lepi! Ti ćeš biti zvezda, nikada dostižna za ljude! A sahrana ljudskog razuma se odigrala u dvorištu imanja u Lisovićima!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • tamara je ostavio komentar 17/07/2013 u 19:15

   degutanto je da mesas zabavni program Farmu sa ovom tragicnom smrtcu

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 18. Milojko je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:41

  I to ti je život….beskrajno tužno….srce malo :(

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 19. mc je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:42

  zalosno… nisu li rekli da ne treba da se ceka na donatora da kad se skupi novac odma se operise????nadam se da ce mali andjeo naci svoj mir

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 20. Mama je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:44

  Katastrofa… :(

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 21. dr.mr.Daxon je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:46

  Iskreno saucesce porodici male Tijane.
  Andjele,sada si na nebu sa drugim andjelima,pocivaj u miru.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 22. Dina je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:47

  Dusa draga ,pocivaj u miru :(

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 23. tanja je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:49

  ne mogu da prestanem da placem…zbog Tijane,zbog dece i svih bolesnih,ne poznajem ih ali cu ici na sahranu

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 24. Hurem je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:50

  Zaslono, tuga :( Dokle vise da nam umiru djeca neduzna dokle??!!
  Pa ljudi trebali bi svi da se udruzimo, svi da pomazemo jedni drugima. Cijela ex juga da se digne na noge kad je nekome potrebna ovako pomoc, da spasimo zivote nase djece, nasih ljudi. Srbija, Bosna,Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, svi sviiiiii kad bi se udruzili skupili bi sigurno za 3-4 dana i vise nego sto treba za operaciju, plus nasa dijaspora. Ali problem je u tome sto su  Balkanci, ne znam eto kako da nazovem. Cast izuzetcima ali ima mnogo njih koji ne zele pomoci nekome jer je druge vjere. To je sramota!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Hurem je ostavio komentar 17/07/2013 u 18:09

   ne pricaj gluposti stizala je pomoc iz Bosne

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

   • Hurem je ostavio komentar 17/07/2013 u 18:16

    Ok, ja se onda izvinjavam..Ali kazem uopsteno, ne samo za Tijanu.
    Evo kod nas u BiH koliko je samo bolesnih ljudi ( i to ne samo kod nas ) pa ima ona emisija na PINKU BH udri muski, zasto komsije nase ne pomognu? A i mi tako njima? Zbog j…. nacionalizma!!!!

    Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

    • lela je ostavio komentar 17/07/2013 u 21:32

     saljem poruku iz federacije BIH i mogu samo da kazem da sam sokirana i da me dusa boli za djecom nije bitno ko – kako -i zasto se zove i preziva, aman ljudi…pocivaj u miru lijepi Andjele..

     Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 25. VERICA je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:51

  Dragi mali Andjele. Pocivaj u miru. Porodici iskreno saucesce.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 26. Jovana je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:54

  Pocivaj u miru andjele..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 27. Sava je ostavio komentar 17/07/2013 u 17:57

  E tuge!!! Nek pociva u miru. Saucesce porodici. P.S. Ljudi, gledajte Farme ako imate vremena i ako vas to zabavlja, ali ne saljite poruke i ne glasajte vec novac posaljite  na ziro rcune za bolesnu decu kojih, na zalost,  ima mnogo. Budimo humani.  Deci povratimo zdravlje, a unistiimo Farme.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • shift je ostavio komentar 17/07/2013 u 19:57

   A nasa drzava sa tih racuna i dalje skida dva posto poreza

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 28. JA je ostavio komentar 17/07/2013 u 18:01

  000 …
  DJUBRE POKVARENO!!! NE DAJ BOZE DA SE DOGODI NEKOME TVOME! OLOSU! TIJANA NEKA TE ANJDELI CUVAJU!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 29. cvetic je ostavio komentar 17/07/2013 u 18:02

  Tuga.
  Ogromna tuga. Ali dok nam deca umiru zbog birokratije i manjka novca, drzava “bleji”, brine o raznoraznim Miladinima, o hrastu, o tome koga sledeceg u’apsiti, estradnjaci se utrkuju ko ce vise platiti binu, koja ce od estradnih dro.a imati skuplje cipele i koja ce gde na liposukciju… Ogromna tuga za roditelje. I ogromna bruka i sramota za celo drustvo.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 30. Odvratna Nanet je ostavio komentar 17/07/2013 u 18:03

  Strasno :(((((((( Tijana je, zaista, bila heroj..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 31. MCZV je ostavio komentar 17/07/2013 u 18:05

  Tuga…suze su mi krenule… Ujedinila je celu Srbiju, pomagali su ljudi iz okolnih zemalja, pomagale su poznete licnosti, novac je sakupljen i opet nije bilo dovoljno da devojcica prezivi,,, Saucesce porodici, a maloj Tijani neka je laka zemlja. Pocivaj u miru andjele mali :(((((((

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 32. ona je ostavio komentar 17/07/2013 u 18:06

  Pokoj vjecni daruj joj Gospodine!!!! Pocivala u miru Bozijem!!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 33. BettyBoop je ostavio komentar 17/07/2013 u 18:09

  Anđele, počivaj u miru Božijem uz našeg anđela Noru….:(((((((((

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 34. Drgul je ostavio komentar 17/07/2013 u 18:09

  Sta je SA OSTATKOM PARA?

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • 000 je ostavio komentar 17/07/2013 u 19:37

   pare sad treba da se vrate i da se daju nekome kome je to potrebno , dobro pitanje dzaba minusevi kad si upravu

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Tika je ostavio komentar 21/07/2013 u 14:21

   Pa ostatak će dati Aniti,i ona je u borbi za život!!!!

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 35. maca je ostavio komentar 17/07/2013 u 18:11

  Nazalost ta bolnica u USA je i delovala kao prevara… Ne moze operacija u Becu kosatati 100-200 hiljada, a tamo milon!!! Neka je i duplo skuplje, neka kosta 300 hiljada , 400 ali milon, a donora nigde za svo vreme!!!!  Iz te Becke klinike videli smo primere uspesno uradjenih transplantacija ljudi odavde. Nazalost, kada su deca u pitanju, organizam je slabiji i verovatno postoje dodatne komlikacije. Nekada nazolost i lekari nisu svemoguci, ali ovi ljudi iz Beca su i rekli da je operacija nemoguca. Razumem roditelje, pokusali su sve, a ti lopovima iz americke bolnice neka sluzi na cast!!! Ako su ostala novcana sredstva od tih para, jer je bio ogroman iznos, treba preusmeriti ljudima-deci koji cekaju transplantaciju u Srbiji

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Maki je ostavio komentar 20/07/2013 u 00:02

   Ne lupaj gluposti,samo bolnicki troskovi su oko 100000 dolara,pa obicno skeniranje kosta nekoliko hiljada dolara.A kamoli ovako teska bolest.Oni imaju vrhunske hirurge koji zaradjuju milione ali zato i rade i do 80 sati nedeljno ako ne i vise.Oni nemaju Bozic Uskrs ni milion drugig praznika,oni stalno rade ne kao nasi kvazi sarlatani.Oni su ucinili sve u ovom slucaju,nisu krivi sto je dete doslo kasno kad je bolest vec uznapredovala da su organi poceli da otkazuju.Za to je jedino kriva banana drzava Srbija i nase nesposobno Ministarstvo zdravlja.Njima na savest i cast

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 36. enna je ostavio komentar 17/07/2013 u 18:19

  Andjele mali pocivaj u miru

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 37. BettyBoop je ostavio komentar 17/07/2013 u 18:25

  Roditelji pokojne Nore Šitum osnovali su zakladu i odlučili novac koji je ostao na računu utrošiti na izgradnju objekta za smještaj roditelja djece koja se liječe u Zg, ljudi koji nemaju gdje i nemaju čime platiti smještaj……

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 38. horisontale je ostavio komentar 17/07/2013 u 18:33

  Koliko sam samo bio srecan kada je otputovala i verovao sam da ce uspeti…dusa me boli…neka te cuvaju andjeli,sada si na mnogo lepsem mestu!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 39. ginger je ostavio komentar 17/07/2013 u 18:44

  I onda kažete da ima Boga… Da postoje makar obrisi te “svemoćne tvorevine”, ne bi se ovako mladi životi gasili.
  Saučešće porodici.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Maрина je ostavio komentar 17/07/2013 u 19:17

   Бог даје,Бог узима…на жалост…

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

   • frodo je ostavio komentar 18/07/2013 u 00:02

    @marina – A sad zamisli kako bi izgledao svet da boga nema – ne bi bilo nikavih pravila, umirala bi nevina deca a neki ološ bi doživeo bogatu i duboku starost. Čekaj, pa upravo je tako! Manite se bajki i gluposti.

    Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

   • Maki je ostavio komentar 20/07/2013 u 00:04

    Ne daje Bog nego priroda

    Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 40. deki je ostavio komentar 17/07/2013 u 18:53

  Draga Tijana,
  tuzan sam sto nisi uspela,pretuzan….Mi cemo te mozda brzo zaboraviti i tek ponekad setiti ali ce tvoji tata i mama biti uvek sa tobom i ti sa njima.Ljut sam na sudbinu i ne razumem zasto je takva,verovatno i ne treba da razumemo neke stvari.Isto tako zelim tvojim roditeljima da pronadju snagu i da nastave dalje gde su stali premda znam da je to jako jako tesko.Tebi zelim da nadjes svoj mir tu negde gore iznad nas gde samo bezgresni mogu biti……Otac jedne cerkice…..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 41. dana je ostavio komentar 17/07/2013 u 19:00

  tih ***bem ti zivot! katastrofa….pocivaj u miru dusice :(

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 42. stars dance je ostavio komentar 17/07/2013 u 19:06

  nisu krivi doktori,oni daju sve od sebe ali sve je u rukama Boga.bas me zanima da nema doktora koje toliko pljujete kakav bi zivot na planeti bio.Pocivaj u miru andjele <3

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 43. GiGi je ostavio komentar 17/07/2013 u 19:13

  Mali andjele pocivaj u miru …..Roditeljima iskreno saucesce…..Tuzno nemoze biti tuznije….ovo je nesto naj gore sto se covjeku moze desiti kad se djeciji zivot ugasi prije vremena ….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 44. Aleksandra je ostavio komentar 17/07/2013 u 19:41

   <3 malo, pocivaj u miru…………..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 45. vaxy je ostavio komentar 17/07/2013 u 20:04

  Ufff! Tuga prevelika! :'(

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 46. Vaya con Dios je ostavio komentar 17/07/2013 u 20:11

  Jadnica bas mi je zao:((( iskreno ne kapiram zasto neki idu u US prvo neka se informisu dobro o toj drzavi mozda ne bi prezivela ni da je u evropi operisana ali amerikanci nisu ni za sta stvoreni za medicinu najmanje!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 47. Zoe je ostavio komentar 17/07/2013 u 20:38

  Tuga do neba. Zbogom Tijana, mali andjele.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 48. Mala je ostavio komentar 17/07/2013 u 21:30

  Pocivaj u miru, andjele mali…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 49. anabela je ostavio komentar 17/07/2013 u 21:37

  stvarno tuzno :(dusa da te zaboli sta drugo reci

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 50. tanana je ostavio komentar 17/07/2013 u 21:38

  Klinika u Hjustonu je najpoznatija svetska klinika kada su kardio bolesti u pitanju.Svi kardiolozi koji hoće da napreduju u karijeri sanjaju da stignu do ove Klinike, i iz Evrope i iz celog Sveta….i svi priznati kardiolozi iz Evrope bili su na edukaciji u ovoj Hjustonskoj…dakle, ne stoji primedba da su pogrešili što su je tamo odveli…
  A sunašce Tijana jednostavno iscrpljena napretkom bolesti i čekanjem zbog naše birokratije i nedostatka novca nije na vreme tamo stigla….ako su joj igde mogli pomoći, onda je to Hjuston ….
  Tuga pregolema, još jedan mali anđeo je na nebu, saučešće porodici ….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 51. LaLaLa je ostavio komentar 17/07/2013 u 21:47

  Danas kad sam procitala nisam mogla da verujem…strasno :(((
  Pocivaj u miru,Tijana..necemo te nikada zaboraviti ♥ 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 52. Srna je ostavio komentar 17/07/2013 u 21:53

  Jako mi je zao zbog Tijane. Svaki zivot je dragocen i svakom je njegovo dete najvaznije, ali ne mogu da ne pomislim da je milion dolara moglo da spase mozda petoro dece cije su operacije bile izvesnijeg pozitivnog ishoda. Svako ko imalo poznaje medicinu zna da su ovde, na zalost, sanse bile minimalne… Tuzno, pretuzno….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 53. ja je ostavio komentar 17/07/2013 u 21:53

  Zalosti velike

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 54. dana je ostavio komentar 17/07/2013 u 22:04

  mozda nije vreme i mesto za ovo sto cu reci, ali MORAM! “republicki zavod za zdravstveno osiguranje ne pokriva troskove” – a koji moj je to osiguranje pokrilo, koliko je dece ovako umrlo, setimo se samo Danice iz Kragujevca, da ne nabrajam dalje, dodje mi da vristim dok ne ostanem bez glasa, i kao covek i kao roditelj, i pitam se koji je “zavod”, “fond” ili koji djavo dao ceo j**eni milion za Miladina Kovacevica, milion ej, da jedan j**eni bilmez ne bi odgovarao za ono za sta je bio kriv, a ovom detetu je trebalo 200 000 da bi zivelo, dosli smo do dna, do samog samcijatog dna!!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 55. sanjci je ostavio komentar 17/07/2013 u 22:44

  Tuga velika..Zasto i jedno dete mora da umre, uvek se potresem. Majka sam , i mislim kako li je samo tim roditeljima..i uopste svim koji takve stvari prezivljavaju.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 56. Olja je ostavio komentar 17/07/2013 u 22:46

  Sram te bilo drzavo!Ima li iceg vrednijeg od decijeg zivota?Ima jos mnogo dece koje ceka ista sudbina ako se nesto ne promeni u zakonu.Porodici iskreno saucesce;a mali andjeo neka pociva u miru.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 57. leptirica je ostavio komentar 17/07/2013 u 23:01

  Ja sam se stvarno od srca nadala da će djevojčica ozdraviti. Mnogo me je rastužuje to saznanje da nje više nema. Žalosno je i to što je taj doktor tražio toliko novca za operaciju. Saučešče porodici :(

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 58. Nina je ostavio komentar 17/07/2013 u 23:32

  Drzavo,politicari,estrado,tajkuni…svi vi,koji imate previse-po*erem vam se usta!!!Niste mogli da skupite 200.000,da dete ode na vreme u bolnicu,a mi smo od nasih jadnih i bednih plata i od nase dece odvajali bednu crkavicu i skupili preko 700.000!!!!!!!!!Da li mislite da su vase vile i vozni parkovi vredniji od zivota jednog deteta???????Gnjide odvratne!!!!!Koliko se placa ucesnicima rijaliti programa?Koliko se placaju nastupi svetskih zvezda?

  Nema reci utehe za ove roditelje,zivot im je unisten i nikada se vise nece vratiti u normali.Uzasna realnost i strasna vest!Sokirana sam i porazena kao covek…..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 59. beki je ostavio komentar 17/07/2013 u 23:44

  DUSO NEKA TE ANDJELI CUVAJU.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 60. Nena je ostavio komentar 18/07/2013 u 01:27

  Duso mala pocivaj u miru neka te andjeli cuvaju.Kada si krenula na put bili smo presrecni u nadi da ce operacija uspeti a sada smo mnogo tuzni :'( i razocarani jer nasa drzava za sve ima para osim za decji zivot SRAMOTA…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 61. Whatever je ostavio komentar 18/07/2013 u 03:01

  Farma i svi ostali “reality shows” imaju smisla samo ako vecinu svojih prihoda doninaju o dobrotvorne svrhe,,,,,

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 62. sneki je ostavio komentar 18/07/2013 u 06:25

  Saucesce roditeljima,veoma sam tuzna zbog ove vesti nadala sam se da ce operacija uspeti,ali nazalost neka je Gospod Bog pomene u Carstv nebeskom,vecno ce ostati u nasim srcim.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 63. ritza je ostavio komentar 18/07/2013 u 07:50

  O KAD BOG NE DA NI PRILIKU DA NEVINOST DOBROTA PAMET POSTENJE ZAVLADA SVETOM PA IH UZIMA E A STA OSTAVLJA

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 64. -TNT je ostavio komentar 18/07/2013 u 07:54

  Tijana mali andjele neka te andjeli cuvaju, a porodici najiskrenije saucesce. :( 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 65. ritza je ostavio komentar 18/07/2013 u 07:59

  A GLASAJU A PORZAVAJU A NAVIJAJU A GLEDAJU A SLUSAJU A CITAJU A DAJU PARE NA STA I KOME I ZA STA SRBIJO DJUBRETIMA OLOSIMA LAZOVIMA PREVARANTIMA U NJIH ULAZETE DA ONI ZIVE KO BOGOVI I GADE OVU ZEMLJU

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 66. caca je ostavio komentar 18/07/2013 u 08:12

  Počivaj u miru anđele, porodici duboko saučešće :(

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 67. sssha je ostavio komentar 18/07/2013 u 08:15

  Saucesce porodici, a maloj Andjeli spokoj dusi i da je andjeli cuvaju

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 68. una je ostavio komentar 18/07/2013 u 08:53

  Žalosno i velika tuga,počivaj u miru anđele,a SVI OVI ŠTO STAVLJAJU DISLIKE SU NAJOBIČNIJI RETARDI I SAMOŽIVNICI,TREBA DA VAS JE SRAMOTA,NEMATE NI MALO OSEĆANJA !!!!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 69. nina je ostavio komentar 18/07/2013 u 09:12

  Pocivaj u miru slatkisu! :((((((

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 70. Becskei Dobrila Frankfurt am Main je ostavio komentar 18/07/2013 u 12:00

  mein herzlichen Beileid,an ganze Famillie,besonderes an Mutter,das Ihre Kind vor Ihnen gehen musste!Wir alle sind bei Ihnen und betten!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 71. Pasha je ostavio komentar 19/07/2013 u 00:29

  Andjele pocivaj u miru…Sta god da se desilo malecke vise nema i nju niko i nista vise ne moze da vrati. Ljudi se uvijek hvataju za slamku i tesko je reci ili kriviti ovog ili onog bez pravih cinjenica. Iako smo skloni da odmah krivimo Amerikance treba se zapitati da li je ona uopste imala bilo kakvu sansu da prezivi jer su vec u Becu odbili da je operisu a stanje nije ni u pola bilo kao kad je kasnije dosla u Ameriku, pa su roditelji uzeli sansu pa sta bude? Najlakse je traziti krivca, a ja bih da mi trazimo nacin da se ovakve stvari ne desavaju da djeca i odrasli ljudi cekaju na operacije i novac sve dok nije kasno…Vjecnaja pamjat malom andjelu…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 72. Nace je ostavio komentar 19/07/2013 u 13:46

  Zvezdo najsjajnija sto sada sijas na nebu pocivaj u miru i neka te andjeli cuvaju:Porodici najdublje saucesce.Gospodjo Djukic Dejanovic dali vas je bar na momenat dirnula ova prevelika tuga ove porodice i male Tijane, dali ste se i zatrenutak postideli vaseg ministarskog polozaja ,Gospodine Mitrovicu dali ste i na momenat pomislili da pare namenjene vasi glupi realiti programu prebacite na neki od otvorenih ziro racuna za tesko bolesnu decu, isto vazi i za sve ostale ministre , politicare, Srpske bogatase,i kvazi javne licnosti koje se razbacuju parama za koje kakve plasticne operacije i operacije promene pola. SVE ZAJEDNO SRAM VAS BILO ,nadam se da ce vas tijanina prerana smrt (ai vase porodice) proklinjati gde god bili i sve dok ste zivi

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 73. You Know Who I Am je ostavio komentar 19/07/2013 u 22:18

  Ogromna tuga.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 74. andjelka je ostavio komentar 19/07/2013 u 22:39

  Gospode Boze,daj njenoj porodici snage da sve ovo prezivi,jer preboleti nece sigurno. Tijanice,andjele,odmori se i neka ti je laka crna zemlja…cela Srbija je zelela da nam se vratis zdrava i srecna,a ne ovako. Neka te andjeli cuvaju,mila…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 75. Ninii je ostavio komentar 19/07/2013 u 22:41

  Ovo je jadno da zemlja Srbija podrzava i ulaze vise novca na druge strane nego na ovakve bitnije stvari.. Jako zalosno.. Velika tuga. Tijana lepotice pocivaj u miru mali andjele :(

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 76. andjelka je ostavio komentar 19/07/2013 u 22:41

  posto od politicara nema nista,ujedinimo se bar mi,narod,ne dozvolimo da nam deca umiru! Neka nam Tijana bude opomena!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 77. ritza je ostavio komentar 20/07/2013 u 08:44

  STA CES TIJANA NISI TI KRIVA STO JE VECINA NARODA SEBICNA POKVARARENA I ZLA ZA TEBE JE TREBALO SA SE SKUPLJA A OLOSIMA DAJU I NE ZALE ZA NAJGORE STVARI

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 78. ritza je ostavio komentar 20/07/2013 u 08:59

  DAJTE POMOC U VIDU STO VISE GLASOVA DA SE SISANIJI UGRADE JOS VECE JER STA IMA DA SE GLASA ZA NEKO BOLESNO DETE ILI COVEKA KAD NISU INTERESANTI KO OVI JER OVI MOGU DA LAZU DA SE SVADJAJU DA SE BIJU E TO SE TRAZI I CENI A NECIJI ZIVOT KO GA JEBE JEDNI KRADU NJIH MOGU DA RAZUMEM AL OVE DRUGE NE OVE KOJI IM TO OMOGUCAVAJU TO SU TI KOJI KAZU IMA I GORE I GEDAJU TUDJU MUKU DAL MOZDA I U ZIVAJU U NJOJ

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 79. Sara je ostavio komentar 20/07/2013 u 11:03

  Pocivaj u miru mali andjele.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 80. lasta je ostavio komentar 20/07/2013 u 18:43

  Počivaj u miru anđele lepi, bože imali te,nema veće tuge za roditelje,ovo razara dušu i telo !!!! :( 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 81. fila je ostavio komentar 20/07/2013 u 19:11

  jadna deevojcica je umrla,a vi se tu svadjate oko Toga kad je operisana,ko koga mrzi,ko zna a ko ne zna,a verovatno da Niko nije kardiolog,da da svoje strucno misljenje,iskreno mi je zao,donirala sam pomoc i ne zivim u srbiji,plakala sam ,cak sam pre 3 meseca kontaktirala njenog oca kako i sta,savest mi je na mestu jer sam ucestvovala,a vi se zapitajte,dali ste pomogli,a sada se pravite pametni.cast izuzecima i respect.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 82. dobra vila je ostavio komentar 20/07/2013 u 19:15

  Najiskrenije saučešče Tijaninoj porodici,pretužna sam……Duboko me je potresla ova vest,kada je odputovala ja sam mislila da če sve biti ok,tako sam verovala srcem i dušom u ozdravljenje malog andjela.Počivaj u miru………

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 83. Zeljana je ostavio komentar 20/07/2013 u 19:25

  Upravo gledam ove komentare,i pitam se,da li je polovina vas nesto donirala,pa sad ima pravo da grde doktore sto je nisu ranije operisali,ili bilo sta drugo.Svi smo uradili ono sto je bilo u nasoj moci.Takodje zelim da Kazem da,imate novac da glasate za Zvezde Granda,Farmu,Velikog Brata,i ostala s****a.A to sto nam deca umiru na nase oci,to nema veze? E,pa ima velike.Novac se daje za sva s****a i rijalitije,ali kada treba da se spasi neko dete,sta radimo? Gledamo da deca umriu,i onda komentarisemo kako su ostali krivi.A vi,koji komentarisete,da li je vama mirna savest? Verovatno nije.Zato,dok mozemo,i imamo vremena,resavajmo to odmah,a ne da gledamo kako deca umiru,i onda se kudimo na druge.Ima izuzetaka,i svaka cast njima.Zao mi je devojcice,i moje iskreno saucesce devojcicinoj porodici.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 84. Cici Budva je ostavio komentar 20/07/2013 u 19:57

  Počivaj u miru anđele

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 85. DJ VITTON je ostavio komentar 20/07/2013 u 20:05

  I BOG PLACE…ANDJELE

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 86. Ninii je ostavio komentar 21/07/2013 u 11:37

  Boze ima li te? Sve mladi uzimas zastoo?? Lepotice pocivaj u miru..
  :(((

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 87. Tika je ostavio komentar 21/07/2013 u 14:22

  Počivaj u miru mali,neustrašivi,slatki Anđele… :'(

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 88. amira je ostavio komentar 21/07/2013 u 15:01

  Kakvo je to lijecenje i humanost kada traze da se toliki novac sakupi.Svi ovi doktori su za mene najveci lopovi i prevaranti,za taj novac bi mogli napraviti srce od dijamanta.Da se razumijemo za ovakve pacijente bi trebalo biti sve na humanitarnoj bazi,a pogotovo za svu djecu svijeta.Jer odakle nekom toliki novac.Ti doktori prvo nisu humani pa sve ostalo.Nek se ugledaju na doktore bez granica,to su pravi humanitarci sve lijece bez i jednog dinara.Kad je zivot u pitanju tu nema cijene,a pogotovo za djecu.Ja da sam doktor ja bi sve operisala na humanoj bazi a ne ovako zaradzivat pare na nevinoj djeci.Doktori nek vas je sramota da niste u stanju da budete humani makar prema djeci.Sram vas bilo gdje ce vam dusa.poz,amira

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Sandra je ostavio komentar 21/07/2013 u 18:04

   O boze kakvo lupetanje, srce od dijamanta i slicno. Da bi se nekom presadilo srce ceka se umre neko drugi i trazi se kompatibilnost. Ajde ti kad si tako pametna daj tvoje srce.

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 89. sport je ostavio komentar 21/07/2013 u 15:22

  ja jos ne mogu da verujem :(

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 90. marco je ostavio komentar 21/07/2013 u 16:02

  Tuzno da ne moze tuznije biti….andjele pocivaj u miru..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 91. Jojoca je ostavio komentar 21/07/2013 u 16:10

  Danima sam zaobilazila ovu vest jer nisam imala snage da procitam tekst znajuci kako cu osecati nakon toga. Medjutim, odlucila sam se da ostavim kometar zbog Tijaninih roditelja, kojima ce nadam se jednog dana biti bar mala uteha da znaju da nisu bili sami u ovoj borbi. Nasu drzavu ne vredi komentarisati, jer cinjenica da su Karadjordjevici pomogli oko transporta tela govori sama za sebe, kao i cinjenica da su oeracije promene pola besplatne tj. rade se o trosku drzave.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 92. ritza je ostavio komentar 21/07/2013 u 18:26

  DAJTE DOK JE COVEK ZIV A POSLE STA CE KOME ALI NE KOD NAS SE NE DAJE MA NE HAJE DOK JE COVEK ZIV A POSLE SAMO SVI ZALE TO SE ZOVE IRONIJA I SARKAZAM

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 93. ritza je ostavio komentar 21/07/2013 u 18:27

  LUTKO MALA

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 94. Andjeo je ostavio komentar 21/07/2013 u 19:09

  Мала Тијаница добила је крила,велика и бела нежна као свила.
  Лети према небу ка Богу хита,а кад тамо сва Анђеоска свита.
  Пред рајем стаје отварају се врата,не плачите замном породицо моја драга.
  Сви примише ме к’ себи сада морам ући,не тугујте замонм стигла сам кући!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 95. mila je ostavio komentar 21/07/2013 u 19:53

  Sve vreme pokusavam nesto da napisem, ali uporno ostajem bez reci, Stegne mi se srce kad joj sliku vidim u novinama. Andjeli se sada igraju sa njom, sad je mirna i spokojna.. Neka pociva u miru.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 96. ika je ostavio komentar 21/07/2013 u 19:58

  tuga neopisiva,malo neduzno bice jao strasno,mila devojcica preslatka

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 97. Ninii je ostavio komentar 22/07/2013 u 00:49

  Tuga i zalost velika. I ako je nisam poznavala srce mi place kada vidim ovako nesto zastoo bozee? Mladi zivot se ugasio prerano.. Tijana lepotice pocivaj u miru neka te cuvaju andjeli.. :(

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 98. j je ostavio komentar 22/07/2013 u 17:03

  pocivaj u miru

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 99. ffff je ostavio komentar 22/07/2013 u 17:10

  da je novac sakupljen jos prosle godine ona bi sada bila ziva ne znam zasto niko nije hteo da da jos u septembru novac kad se prvi put culo za tu pricu da su sakupili 200.000 evra i da je otisla u becu jos tada a ne da se ceka da bolest napreduje i da joj otkazu bubrezi da bi je ovi u becu odbili zbog toga i dali joj 2 posto da prezivi onda je jedina spas bila u hjustonu ………………

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 100. ffff je ostavio komentar 22/07/2013 u 17:13

  i nije mi jasno zasto taj novac koji je preostao ne moze da se da nekom drugom detet
  u

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 101. 000 je ostavio komentar 23/07/2013 u 20:46

  Мала Тијаница добила је крила,велика и бела нежна као свила.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 102. 000 je ostavio komentar 23/07/2013 u 20:51

  pocivaj

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 103. 000 je ostavio komentar 23/07/2013 u 20:52

  jjjj

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 104. ffff je ostavio komentar 24/07/2013 u 06:30

  kkkk

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 105. ffff je ostavio komentar 24/07/2013 u 06:33

  gggggggggggg

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 106. ffff je ostavio komentar 24/07/2013 u 06:36

  oooooooooiiiiiii

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 107. Dile je ostavio komentar 13/11/2013 u 05:38

  Cisto mucenje dece – bolje pomozite decu koja nemaju sta da jedu i od toga oboljevaju, a ovakvi slucajevi su uvek veliko pitanje i veliko maltretiranje deteta… Nije srce igracka pa da se presadjuje…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

Ostavi komentar