Novi STAR! Sekta im rasturila vezu: Prijovićka izbacila Filipa iz stana! Đokovići u strahu za bebu, angažovali čoveka iz Leskovca! (video)

Ekskluzivno u novom STARU pročitajte bolnu ispovest Verice Šerifović: Zbog Marije sam trpela batine i nasilje! Morala sam da krijem od nje da ima brata!

Kebina bivša ljubavnica Ljiljana Jevremović spremila osvetu za punoletstvo njihove ćerke: Objaviću film o nama, sve naše tajne razgovore i detalje seksa!

ŠOK otkriće! Ljuba Pantović abortirala treće dete Karađorđa! Zašto je to uradila i šta se posle desilo saznajte samo u novom STAR-u!

Otkrivamo! Zašto su Novak i Jelena uplašeni za bebu i kako će im pomoći čovek iz Leskovca kojeg su poveli da živi sa njima u Monte Karlu!

PLUS! Rada Manojlović i Haris Berković kupuju stan! Zašto to kriju od njenog oca saznajte u novom STAR-u!

Snežana Dakić bacila oko na poznatog biznismena koji je raskinuo vezu sa popularnom pevačicom! O kome je reč i šta se dešava među njima pročitajte u novom STAR-u!

Milan Kalinić zbog Dare Bubamare prekinuo snimanje Pinkovih zvezda! Šokantni detalji samo u STAR-u!

NOVI STAR SVAKE SREDE DONOSI MNOGO ŠOKANTNIH I EKSKLUZIVNIH INFORMACIJA I PAPARACO FOTOGRAFIJA KOJE POZNATE LIČNOSTI NE ŽELE DA VIDITE!

1 2 3 7