Zdravko Čolić 24. decembra u Novom Sadu!

Najveća muška zvezda na ovim prostorima, Zdravko Čolić, održaće koncert u Novom Sadu krajem godine! Naime, u velikoj dvorani SPC Vojvodina u Novom Sadu, u subotu 24. decembra, u 20 časova, Čola će zapevati pred Novosađanima!
Svi zainteresovani, ulaznice za ovaj događaj mogu da nabave na blagajni Spens-a, u GIGSTIX-u u Pariskom magazinu i preko interneta na veb sajtu www.gigstix.com.

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
posmatrač iz prikrajka
02/11/2011 18:01
e stvarno mi se više povraća od njega!!pa dosadio je više i Bogu i narodu!! samo mi je zgadio i to malo njegovih pesama koje volim da čujem!! Dosadan je ko proliv. Malo, malo pa ga svake godine gledam uz reklamu za prašak il neku drugu glupost, onako sveže ofarbanog i retuširanog…čovek zagubljen u vremenu i prostoru jednostavno ne zna… Učitaj dalje »
Anoniman
02/11/2011 19:05

Booring! Petnaest godina nije snimio dobru pesmu. U nasoj zemlji je stalo vreme, pa onda i covek koji je bez hita godinama moze da bude najpopularniji pevac.

vera
02/11/2011 20:50

stvarno se Zdravko isprovaljivao sa pesmama zadjih nekoliko godina – nikad ne bih pomislila da cu ovo reci za njega ali istina je. Ne znam kako posle tako lepih pesama spade na one neke jeftine tekstove!

Unesite ime: bb
02/11/2011 21:02

NE VJERUJEM JA U KIPOOOOOOOVVEEEEEEEEEEE ALI
VERUJEM DA STE VI TESKI PACENICI KOJIMA SU HITOVI BRUSHALTER I KABRIO PORSE
ZIVEO COLA I PEVAO JOS 200 GODINA A VI NASTAVITE DA KOMENTARISETE NA OVOM PORTALU JADAN VAM ZIVOT

wpDiscuz