Zdravko Čolić 24. decembra u Novom Sadu!

Najveća muška zvezda na ovim prostorima, Zdravko Čolić, održaće koncert u Novom Sadu krajem godine! Naime, u velikoj dvorani SPC Vojvodina u Novom Sadu, u subotu 24. decembra, u 20 časova, Čola će zapevati pred Novosađanima!
Svi zainteresovani, ulaznice za ovaj događaj mogu da nabave na blagajni Spens-a, u GIGSTIX-u u Pariskom magazinu i preko interneta na veb sajtu www.gigstix.com.

Komentari4 komentara

 1. posmatrač iz prikrajka

  e stvarno mi se više povraća od njega!!pa dosadio je više i Bogu i narodu!! samo mi je zgadio i to malo njegovih pesama koje volim da čujem!! Dosadan je ko proliv. Malo, malo pa ga svake godine gledam uz reklamu za prašak il neku drugu glupost, onako sveže ofarbanog i retuširanog…čovek zagubljen u vremenu i prostoru jednostavno ne zna kad je dosta i šta je previše. Dobro je što je bar dlake prestao lepiti na grudi…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Booring! Petnaest godina nije snimio dobru pesmu. U nasoj zemlji je stalo vreme, pa onda i covek koji je bez hita godinama moze da bude najpopularniji pevac.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. stvarno se Zdravko isprovaljivao sa pesmama zadjih nekoliko godina – nikad ne bih pomislila da cu ovo reci za njega ali istina je. Ne znam kako posle tako lepih pesama spade na one neke jeftine tekstove!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Unesite ime: bb

  NE VJERUJEM JA U KIPOOOOOOOVVEEEEEEEEEEE ALI
  VERUJEM DA STE VI TESKI PACENICI KOJIMA SU HITOVI BRUSHALTER I KABRIO PORSE
  ZIVEO COLA I PEVAO JOS 200 GODINA A VI NASTAVITE DA KOMENTARISETE NA OVOM PORTALU JADAN VAM ZIVOT

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0