Vesna Vukelić Vendi: Ekrem će na kraju da ode i u svece!

 

Vest da je Ekrem Jevrić sa suprugom Igbalom snimio reklamu u kojoj je dobar deo posvećen Vesni Vukelić Vendi nije iznenadio kontroverznu pevačicu, koja smatra da bivši farmer to radi kako bi osigurao opstanak kod žene! Naime, Vendi kaže da joj je jasno da se u životu autora hita „Kuća-poso, poso-kuća“ i dalje sve vrti oko nje, iako se Ekrem prilično neubedljivo pravda Igbali. "Ovo mu je fantastično palo kako bi se oprao kod svoje supruge. Na kraju će da ode i u svece, naravno, ne po pravoslavnim običajima. Postaće sledbenik budizma i Sai Babe, pa će početi vodu da pretvara u naftu. On je pokazao sve svoje emocije, porive i potrebe, i da bi se iskupio zbog bruke kod svoje porodice, postaće klimoglavi svetac Ekrem. To je klasičan šizofreni procep ličnosti" izvršila je Vendi ukratko analizu Ekremove psihe, da bi se potom osvrnula na samu reklamu. "Ja ne znam da li ta reklama treba da privuče ili da otera gledaoce te televizije. Meni se čini da im je cilj ovo drugo. Pa ja sam sa svojom reklamom koja se uskoro pojavljuje Monika Beluči u odnosu na Igbalu. Dokaz koliko sam jaka je i ta nesrećna reklama u kojoj, iako nisam prisutna, imam glavnu ulogu. Sve se vrti oko mene. Eto, zovem ga u goste i na štandu kod mene moći će da proba „vulkan“ i da ga lično patentiramo. Prava reklama, sa ozbiljnim ljudima i ozbiljnom glumicom, profesionalcem, podrazumeva se. Ma ja sam za njih noćna mora. Biće mu za dve godine ispostavljen račun zbog korišćenja mog lika i dela, ali za dve godine, jer sam ja dugoprugaš" rekla nam je na kraju razgovora Vendi, koja će za nekoliko dana zablistati na malim ekranima u ulozi promoterke proizvoda za potenciju. Ovo zvuči kao njena pesma "Vendeta"…

 

 

Izvor: “Alo!”

Komentari5 komentara

 1. zena carica. klimoglavi svetac ekrem… ahahahah

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Kako je nije sramota… Pa Ekrem je blago retardiran covek. Navukli ga magupi da snimi CD i postao je popularan kao boodala, a ne kao pevac. To je surov svet danasnjice kad se mentalno prikacena osoba javno izlaze blamiranju. Cak i kad je bio na Farmi niko Ekremu u lice nije rekao da peva ko konj nego su mu svi govorili da je sjajan i da je cool.
  Pa on nije bio svestan da ga u reality programu sve vreme snimaju!!!!! Sta mislite koji je nivo inteligencije coveka koji to ne moze da ukapira?(Secate se kako je pozdravljao celu famijiju u kameru kad je skontao da ih snimaju).
  A ova ajkaca ga je iskoristila na drugi nacin radi svoje popularnosti. Ako sebe smatra suvom inteligencijom onda joj je stvarno na cast sto je iskoristila Ekrema radi svoje reklame. Ekrem je mentalno retardiran, on je na intelektualnom nivou 12-godisnjaka. Pred-pubertetlije kome su hormoni podivljali.
  Onaj ko za ovu profuknjacu kaze da je carica taj ima samca u glavi. Obicna vasarska radodajka navucena na belo.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Ekrem je posebna prica mislim da je covjek dobre duse sve na stranu kakv god mozak mu bio ali Vendi sama za sebe nema respekta kao prvo jer da ima ovako nesto nebi obukla kao drugo zasto njoj ljudi nekazu da nezna pjevat i da je nula od covjeka…kako se predstavlja….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Ne da mi se da citam i slusam sta ova “zena” prica, ali na osnovu naslova cusamo reci: “Svetice”, sto ne popustis vise tok jadnog Ekrema…valjda imas nesto da kazes a da nije vezano za doticnog?! WTF, gdje je ta pamet, ta elokventnost….???

  P.S. Hvala na obajvi komentara! Pozdrav!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Ma kome ova ova glupaca sta da kaze?Dovoljno je videti sliku gore pa da vam bude jasno koja je to fela.Manipulisala coveka a sve u zelji da napravi gledanost.Eto jos daje i dijanoze,pa me bas interesuje gde bi sebe smestila.Ja bih je stavil u kategoriju narciosidne licnosti.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0