Vesna Rivas napala Božinovsku: Dok sam ja učila na fakultetu, ti si na magistrali!

vesna_goca

Vesna Rivas je, posle Gocine odluke da upravo voditeljka bude ženski gazda, rekla da je ipak neće minirati.
“Eto, dočekala je da mi bude gazda i sad je sva ta pakost, ljubomora, zloba koju ona gaji 15 godina prema meni izašla na videlo. Ja je neću minirti, dočekala je svojih pet minuta”, rekla je Vesna.
Ona je dodala i da joj je cilj bio, kada je ušla na Farmu, da se skinu maske i da se vidi ko je ko, a posebno za Gocu Božinovsu da se vidi…
Naravno pale su i teške reči, kada je Goca saopštila da je Vesna gazda, pa je tako voditeljka pevačici rekla: “Dok sam ja učila na fakultetu, ti si na magistrali”, dok je pevačica rekla da se nada da Vesnin sin nije nasledio njen karakter.

Izvor: Kurir

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
Zeljka
09/05/2013 00:11

Goca Božinovska do pobjede! Nisam njen fan, ali me žena prosto oduševila svojim učešćem na Farmi. Sve pohvale za Gocu, dok je ova Rivaska zlo od žene.

Trt Milojka
09/05/2013 00:22

Dok sam ja ucila na fakultetu i krstila kucice..Velika Srpkinja..i patriotkinja..vernica Irvas..je pola zena pola hormonski poremecaj..Odvratna zenetina..guz…a ko kaca…Sikce na Gocu ljubomora je cudo,Goca je zena laf od stare garde ona i Miki su mi najbolji..Kucicarka Civas Irvas dno dna..ne moze Goci vodu nositi !!!

Armija Vesne Rivas
09/05/2013 10:57

VESNA RIVAS DO POBJEDE !

Naravno.... tako je
09/05/2013 00:25
Definitivno ova Vesba je dubokoiskompleksirana licnost i pati od kompleksa vise vrednosti ponizava ljude, nema apsolutno kolegijalnost, ubacuje se u sred price, pljuje, ogovara, koga stigne i gde stigne, pa to je strasno, jedno ne razumem, ko je glasa ko baca pare na takvu sramotu od zene, fujjj gadi mi se kada otvori usta, kada je toliko obrazovana sto se… Učitaj dalje »
Danica
09/05/2013 00:28
Bezpredmetno je raspravljati o diplomama i obarazovanju u rijalitima, sem ako se tu nenadje neki kompleks poput Vesne Rivas , koja svoj ugled i neki nivo podize pricom o fakultetskoj diplomi, pa bi u skladu sa tim morala se i ponasati.Nezalazeci, dali je doticna ima, sto je mala verovatnoca na njen recnik, ponasanje i tracarenje, jedno je evidentno , da… Učitaj dalje »
Satnija Savke Karan
09/05/2013 10:59

Vesna Rivas Carica !

Ivan
09/05/2013 00:32

Znaci Vesna propade ti i na magistrali , pa ti i zato Goca Bozinovska kriva, jel tako ? Ja sam siguran , da si ti strasni zavidna Goci Bozinovskoj , imas i na cemu, dobar covek, drugarcina, pevac, vredna i prelepa zena, sve ono sto ti Vesna Rivas nisi.

Dejan
09/05/2013 00:33

Goca je za Vesnu misaona imenica u svakom pogledu.

Maja
09/05/2013 00:47

Moze li mi neko reci sta je sa Ljubom,dal joj je zadruga javila za cerku? Gledam farmu a vidim Ljube nigdje

wpDiscuz