Udarila nisko! Jelena izvređala Čupu: Mali ti je, pa si isfrustriran

cupo
Jelena Golubović i Čupo Kalač posvađali su se jer je pevač pobesneo na svoju dragu jer je uplela Ekrema Jevrića u aferu sa krvi u kupatilu, a Jelena je pevaču rekla da je “sramota da za muški rod” i da “mu je mali”.

“Bruka si za muški rod. Ne umeš ništa da radiš. Ne možeš bez alkohola, a i mali ti je. A to što ti je mali, pa si isfrustriran, ja ti nisam kriva”, rekla je Golubovićeva.

Posle njihove svađe oko Ekrema i Jeleninog pravdanja da ona nije umazala krvlju kupatilo nego da je Ekrem bio prije nje, Čupa i Jelena su se posvađali, a onda je pevač tvrdio da ga je rediteljka udarila po glavi. U spavaćoj sobi je Jelena rekla da je Čupa sramota za muški rod jer ne može bez alkohola i jer mu je mali. Usledio je niz uvreda, a Čupo je rekao da je dovoljno veliki za njena usta.

“Tek za njih nije, moj jezik može da opkoli ceo svet”, odgovorila mu je Jelena.

“Sram da je bude, ja bar ne uzimam gorivo na veresiju. Nema da preživi i došla je ovde da pravi šou”, nije joj ostao dužan Čupo.

Izvor: Kurir

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
mara
17/10/2013 13:13
ova zadruga ne zna vise gde udara i radi nedozvoljene stvari…kako je jelena golubovic preko noci saznala ko je decko divne karleuse??? jutros mu je prvi put pomenula ime (da je znala ranije,odavno bi ga ona pominjala),znaci da su joj rekli kad je navodno bila kod lekara,da bi ovu provocirala…ista stvar pre neki dan sa zoricom kad je rekla kaci… Učitaj dalje »
nebitno
17/10/2013 14:17

isto sto i divna nije znala nista o jeleni, a jutros zna i za predstavu, i da se slikala gola, i……………

zadruga ih filuje i zavadja…

Ivana
17/10/2013 17:25

Svi idolaze do informacija. Danas Divna prepričava kakos e Golubovićeva slikala obnaženih grudi u muzeju Salvadora Dalija, i još neke pojedinosti vezane za nju i njenu karijeru, a do juče je pričala da ne zna ništa o njoj.

ii
17/10/2013 13:20
Da, bas..Jelena “udarila nisko” a Cupo i ostala rulja sve visoki intelektualci, nikad “je” i “be” nisu sastavili…:))) Sta se njoj sve izgovorilo na ovoj farmi od ostalih, ja joj se divim kako je opstala uopšte! Cupo, neandertalac, primitivac, seljacina i prostacina…Mica prostacina sa dna kace…Divna zmija otrovnica…Kaca i Sara nevaspitane djevojcure…sve od zla oca i od gore matere… Jelena… Učitaj dalje »
J_A-25
17/10/2013 13:33

CUPO KROMANJONAC!!!!!

dunja
17/10/2013 13:48

niko na farmi nema novca,ne samo Jelena,inace sta bi radili tamo?Sve gubitnik do gubitnika,olos do olosi,neradnik do neradnika a sto je najgore necovek do necoveka…Jelena G ubij ih recima…i pobedi…

Ivana
17/10/2013 17:27

Ma svi imaju više nego mi. Jelena Golubović nema u kojoj držai nije bila samo ove godine: SAD, Španija, Turska, Ukrajna, Francuska… 

jgjgjg
17/10/2013 13:53

Mislim da bi Jelena imala jos vecu podrsku kada bi prekinula svaki kontakt sa tim cupavim retardom i anonimusom koji uzgred pozdravlja napaceni narod Srebrenice i Nasera!

lorelaj
17/10/2013 13:55

Ahahaha, a kad ju je tr.ao iza sena, tad mu nije bio mali???? Ova si.ofrenicarka vise ne zna sta prica, gadi mi se!

Feniks
17/10/2013 14:02
Eno jadni Ekrem kopa cijelu njivu a Marko crnogorac prosijava sa edinom brasno u kuci . I kasnije hoce souvove , ne bi vam najveca zvijezda motikala po danu a navece pravila souvove . Sta je konobar radio dosad a sta ce raditi ubuduce–nista . Koja glupost od farme i zabave, nikako da se odluce sta ce , da kopaju… Učitaj dalje »
wpDiscuz