Tuga za ocem: Jelena Golubović plakala i pričala sama sa sobom

jelan golubovic place

Jelena Golubović setila se oca, koji je nedavno preminuo, i sama u dvorištu sela i plakala.

Od prvog dana pete sezone rijalitija Farma glumicu i rediteljku smo imali prilike da vidimo u zaista najneverovatnijim “akcijama”, ali ne i da plače. U toku prethodnog dana sela je na klupicu u dvorištu i zaplakala, a zatim počela da priča sama sa sobom.

“Otac je za ćerku nešto posebno! Volim ja svoju majku, ali otac je otac! Uvek je bio tu za mene, čuvao me je kao malo vode na dlanu. Rekla sam mami da je njen najbolji potez u životu bio kada se udala za njega. Danas mu je rođendan”, pričala je Golubovićeva kroz suze.

Izvor: Kurir

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
Monsterrrrrrrr
23/10/2013 17:57

Jaoj.. sreća mala. <3

slatka mala
23/10/2013 18:03
Dusha moja! Velika mi je zhelja da upoznam Jelenu Golubovic! Osim shto je imenjakinja i prezimenjakinja moje sestre od ujaka,nas dve imamo puno toga zajednichkog! Zhao mi je zbog smrti njenog oca! A i znam kroz kakvu torturu prolazi na Farmi od strane ostalih uchesnika iste,jer sam i sama bila u takvoj situaciji u srednjoj shkoli! Boriti se protiv ljudskih… Učitaj dalje »
nitro cirkus
23/10/2013 20:54

Ako su te maltretirali u skoli….znaci da si slagala za NIK….jer “slatke male” nikad ne maltretiraju….bice da si nesto izostavila….da nisi…slatka mala i DEBELA…???

anabela
23/10/2013 18:17

cuj sma sa sobom nije nego sa gledaocima koji gledaju i slusaju,,,i znam kako je nemati oca:(

tuga
23/10/2013 18:28
Rasplakala sam se gledajući ovo,ona nema trunke zlobe u sebi,iako na prvu loptu izgleda šašava i dosadna u duši je jedna dobrica koju nažalost pojedini još nisu skontali, tako je spontana i iskrena, koliko pakosti,zlobe,nemorala među ostalim farmerima sačuvaj bože,osporavaju njenu diplomu i niko joj ne veruje ni reč jer su primitivni i optrećeni sa nagradom da to nije normalno,… Učitaj dalje »
Jojo
23/10/2013 18:39

Jaoooooooooooooo koja hostaplerka i manipulatorka. A vi sto je podrzavate i padate na ovu glumu nek vam je Bog na pomoci

mara
23/10/2013 18:42

ko je gledao,video je da je prvo grdila majku jer joj nije poslala haljine za zurke,pa ju je onda pljuvala i govorila da je postala dama zahvaljujuci njenom ocu (ko jos normalan govori takve stvari),pa se tek onda setila rodjendana i izvodila ovu smesnu predstavu za naivne….

Neko
23/10/2013 18:45
jao jadnice maleno,kako mi je samo zao,tako bih voljela da ju zagrlim sada,gadovi sta joj rade jos i sada ovo,smrc,one likove stvarno sve treba potamaniti,kakve su to zivotinje,ljudima nikad slabosti ne treba pokazati,sto bi jedan covjek rekao sve ispod sebe drzati ili ce te potrati palacinka ce ostati od tebe,odvratan svijet,zaista je,moras biti skot iako to ne zelis,zakon jaceg,tako bih… Učitaj dalje »
wpDiscuz