Tetka Maša i deda Boža potvrdili nagađanja: Svi smo mnogo srećni što Jovana i Marko čekaju bebu!

Marko Mišković, sin biznismena Miroslava Miškovića, i njegova devojka, pevačica Jovana Nikolić čekaju bebu. Otac pevačice Jovane Nikolić, naš slavni reditelj i kamerman Božidar Nikolić, potvrdio nam je lepe vesti koje stižu iz Amerike – da je njegova ćerka trudna.
“Veoma me je obradovala ova vest. Jovana je odlično, ali smo rešili da tu priču ne širimo previše, prosto da ne ureknemo, što se kaže u našem narodu”, kaže Boža Nikolić.
Jovana je najmlađa kćerka poznatog režisera Božidara Nikolića, koji je poznat kao čovek koji je Bredu Pitu dao prvu filmsku ulogu.
“Ovo će biti moje peto unuče. Dušana ima dvoje dece, Maša takođe, a sada je eto red došao na Jovanu. Najbolje je da nju pozovete i ona će vam ispričati druge stvari”, rekao nam je Nikolić.
Reditelj kaže da su Jovana i Marko u vezi pet godina, ali da on za vezu dugo nije znao.
“Krila je i uspevala da sakrije da se vole sve dok je nisam u novinama video na jahti s njim. Tad mi je priznala i dovela ga na moj rođendan 1. januara da se upoznamo. Od tada smo se sreli još nekoliko puta, ali uvek u nekom društvu”, kaže Boža.
Iako je ekspert u svom poslu, Boža ističe da je s Markom vrlo malo razgovarao o njegovim producentskim poslovima, već da najviše pričaju o sportu.
“Ni Maši ni Jovani se nisam mešao u izbor momka i muža, i jedino što mi je bitno je da budu srećne!”, zaključio je Boža za “Blic”.
I buduća tetka Maša Karić potvrdila je da njena mlađa sestra očekuje bebu.
“Hvala! Svi smo mnogo srećni zbog prinove koju očekuju Jovana i Marko! Ona je sada u Americi i oseća se odlično”, rekla je Maša za hellomagazin.rs kada smo joj poslali čestitku povodom trudnoće njene sestre.

Izvor: Blic / Hellomagazin.rs

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
melanija
13/10/2012 12:06

uzorna majka sa tolikim picima oko sebe, a nigde kafe, soka ili chaja. bezhte bre, na shta lichite. 😀

anatomija choveka
13/10/2012 12:17

Pa drago mi je zbog njih dvoje…Chestitam od srca!!!!
Nadam se da ce uskoro i svadba!!!!:D 😀

Bivsa komsinica
13/10/2012 12:39

Bajka na srpski nacin: Imao otac dve cerke stasale za udaju. Jednu dao Karicima, a drugu Miskovicima. Cica-mica i gotova prica

ana
13/10/2012 13:23

Boza izjavljuje za novine a Miroslav sprema predbracni ugovor 😀

Cetko
13/10/2012 15:11

A gde je Markova izjava? Nemoj posle da bude ”Ja neću da se ženim!”.

porodicne vrednosti
13/10/2012 17:03

A mi svi saznali pre njih…i pre njih se obradovali sto stize jos jedan genijlac prosperitetne Srbije.

SS
13/10/2012 17:29

Kako ste svi spremni da pljujete, a Severinu ste kovali u zvezde kada je rodila malog Hrvata. Srbin je Srbinu uvek bio najveci neprijatelj!

Srbija do Njujorka
13/10/2012 19:13
Otkud znas da ce ovo dete biti Srbin? I zar je to toliko bitno? Da Srbiju nisu rastakali oni Srbi koji su je kao savremene velmoze smatrali svojom prcijom koja je dobra dok svo mleko sipa u njihovu kofu a moze slobodno da crkne ako nije pod njihovom cizmom ili sapom (kako kad) ne bi nam nikad nista mogli. Ja… Učitaj dalje »
wpDiscuz