Tanja Savić i Selma Bajrami postaju mame istog dana?!

Kako trenutno stvari stoje, poznate pevačice Tanja Savić i Selma Bajrami mogle bi da se porode istog dana, pa bi estradno nebo mogle obasjati dve nove zvezdice. Zanimljiv je podatak da su pevačicama termini četvrtog jula, a  ukoliko se porodi na taj dan,  Selma će imati razlog više da slavi  jer joj je tada rođendan, i bolji poklon za rođendan ne bi mogla da dobije.

Prema informacijama koje su došle do nas, i jedna i druga trudnica se osećaju dobro. Za  Selmu se zna da nosi dečaka, dok Tanja pol deteta nije želela da otkrije.
Iako zna da nosi sina, Selma još uvek drži u tajnosti ime deteta, dok je Tanja otkrila  da će i drugi porođaj snimati kamerom, što njena bosanska koleginica ne podržava i kako kaže, ne pada joj napamet da snima taj događaj.
Još jedna od razlika između ove dve estradne umetnice je što je Selmi u Beč, kao pomoć i podrška,  doputovala majka, koja će se brinuti o njoj i unučetu, dok će Tanja sve to ponovo “pregrmeti” sama, budući da živi u dalekoj Australiji. Pored toga, Selma planira da doputuje u rodnu Tuzlu, kada beba napuni dva meseca, dok će se Tanjini roditelji i rodbina ponovo načekati da vide svoje drugo unuče, jer ova popularna folkerka planira dolazak u Srbiju tek za nekoliko meseci.

Izvor:  Folk estrada

 

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
stanojka
01/07/2012 14:36

tanja ruzna selama lepa hahahaha

XXXX
01/07/2012 14:42

Nek im je sa srecom, da su zdrave i zive i lak poradja zelim obema

Al
01/07/2012 15:49

Ja samo ne mogu da shvatim ove bolesnike,koji klikaju dislike na poruke u kojima neko pozeli srecu i sretan porod.Nema veze da li neko voli Tanju ili Selmu,Janu,Manu,Canu,Vanu……Vi ste za psihijatriju i to najozbiljnije mislim.
Tanja i Selma neka vam je sa srecom i da sve prodje u najboljem redu,kaosto i hoce sigurno. 😉

dani
01/07/2012 14:48

sretno

beach
01/07/2012 14:49

Tanja dolazi sledecege godine jeste vi normalni :OOOO ona dolai na jesen!!!

Goga
01/07/2012 15:05

sa srecom, nema vece srece nego roditi dete…nek sve protekne u najboljem redu…nek su bebe zive i zdrave, a mame nek sto bezbolnije prodju.

melanija
01/07/2012 15:09

tako. 🙂 chim rodite povucite se zauvek sa estrade, imate dete i posvetite se samo njemu i muzhu i njihovim potrebama kao normalna zhena. i uklonite salo, strije i celulit posle trudnoche kod nekog hirurga, jer samo lepa zhena mozhe biti voljena od muzha i dece., jer kad dodju kuchi morate biti lepe i stalno na usluzi. 😀

jeca
01/07/2012 15:47

Opet ti lu..co? pa otkud bre da delis savete tog tipa, sudeci po kom reklo bi se da si ti l..ka i majka i supruga, naravno da nisi ko bi ozenio takvu i jos joj napravio dete? a dragim trundnicama zelim da dobiju zdrave i lepe bebe

ija
01/07/2012 17:45
Melanija, kroz tvoje komentare se jasno vidi tvoja potreba da ides protiv celog sveta, da stalno negativno komentarises. Nema veze sto ostavljas negativne komentare za svaku poznatu osobu, bitno je tvoje mentalno stanje, potrazi pomoc, jer kroz ove otrovne komentare samo na kratko moze da ti bude bolje, ali lek se ne nalazi na Svetovom portalu. nalazi se mozda na… Učitaj dalje »
oki
01/07/2012 15:31

SAMO DA DOBRO PRODJU, I DA BEBE BUDU ZDRAVE.

wpDiscuz