Tajno izabrana Miss Srbije: Prošlogodišnja prva pratilja ide na svetski izbor!


Nova mis Srbije je Bojana Lečić. Samo, umesto pompezne ceremonije i defilea pred žirijem, ova lepotica je izabrana bez ikakvog izbora. Kako saznajemo od organizaotra, ona je na toj funkciji privremeno, jer zbog pomeranja datuma takmičenja na svetskom nivou nije bilo vremena da se organizuje pravi izbor.
ojani se možda nije posrećilo na prošlogodišnjem takmičenju kada je ponela titulu prve pratilje, ali će zato ove godine da nosi krunu. Tome ima da zahvali, kako tvrde u kompaniji “Miss Yu” koja ima licencu za ovo takmičenje, pomeranju održavanja finalnog nadmetanja lepotica.
Organizatori izbora za mis sveta uveli su nove termine za dostavljanje prijava kandidatkinja svih država učesnica za kraj meseca maja, a odlazak nacionalnih lepotica na pripreme za 1.
Kako nije bilo vremena da se organizuje standardno takmičenje, oni su pratili preporuku organizatora “da samo ove godine mogu organizovati kasting ili da uvidom u trenutnu spremnost kandidatkinja mogu odabrati svoju ovogodišnju predstavnicu za planetarni izbor”.
Ostaje pitanje zašto su svoju odluku krili od javnosti.
“Pridržavajući se dosledno uputstva naših principala, nacionalni direktor Vesna Jugović i stručni tim kompanije ‘Miss YU’ je, uvažavajući sve kandidatkinje, doneo odluku da prošlogodišnja prva pratilja Bojana Lečić ponese prestižnu titulu mis Srbije i predstavlja našu zemlju na ovogodišnjem 62. izboru za mis sveta”, navodi se u saopštenju ove kompanije.
Bojana će na ovoj funkciji biti privremeno, dok će takmičenje za mis Srbije biti organizovano u oktobru.
Po istom principu izabrana je i mis Crne Gore. Krunu je ponela Nikolina Lončar, izabrana u tajnosti, odnosno bez zvanično organizovanog događaja, a lenta joj je dodeljena na jednoj podgoričkoj televiziji. Kako je i sama izjavila, Nikolina je bila veoma iznenađena što je upravo ona izabrana, jer se već neko vreme ne bavi manekenstvom. Veliko finale biće održano u Kini u gradu Ordosu 19. avgusta. Pored izostanka medija, primopredaji nije prisustvovao niko iz agencije “Miss Yu”, pa ni vlasnica Vesna da Vinča, koja je prema rečima Nikoline Lončar trenutno u Istanbulu.
“To je bila zvanična primopredaja krune i tako je moralo da bude, jer nije bilo dovoljno vremena. Moj mandat će trajati do kraja decembra”, rekla je misica.

izvor: Blic

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
NN
16/06/2012 14:08

Da su izabrali bilo koju devojku sa ulice bila bi sto puta lepsa od izabranih misica! Mi smo lep narod sta je ovo?!

fg
16/06/2012 15:10

Sta se gubis ti, devojka je prelepa

milicica
16/06/2012 14:22

Posto prosle godine nije imala dobrog sponzora da joj plati titulu, ove godine se namucila i dobila je ono sto je zelela, pa makar trajalo i kratko.

CARELIA
16/06/2012 14:27

Kako je u pojedinim medijima nemoguce postaviti ovo pitanje a da vas ne cenzurisu, mene interesuje – da li je TO ONA nikolina loncar? Upucenije blogerke, dajte mi odgovor. Ja mislim da jeste.
A ova je nasa lepa i to bas lepa…

Eurovision
16/06/2012 14:37

Nikolina Loncar ce predstavljati Crnu Goru. 🙂

Kpras
16/06/2012 14:45

Bojana je prelepa i pametna devojka, ide na moj fakultet (drzavni) i stvarno izgleda prirodno i normalno…Go Bojana…

Gagi
16/06/2012 15:20

NN, ne se..i.. ova cura je prelepa i graciozna…samo kakav joj je ovo zemljoradnicki ten? ruke znatno tamnije od tijela…ali fino je, volim tamne cure, izgledaju mi zdravije, atraktivnije…

LoLa
16/06/2012 15:45

dokad cemo se brukati sa ovim debelim i ruzhnim bedevijama po svetu, a svaka druga nam je na ulici pojam lepote za ovo i ovakvo sto salju. dokle vise da se jadni narod obmanjuje pitam ja vas kao intelektualka, ajde recite mi dokle? 😀

wpDiscuz