Striper Dejan Nestorović: Sanja Papić mora time da se bavi, nije ona Adrijana Lima da zarađuje od piste!

Striper Dejan Nestorović ne odustaje od optuživanja Sanje Papić da je "domaćica nejekskluzivnijih VIP erotskih devojačkih večeri" i tvrdi da ga je misica lično platila da izvede striptiz na jednom takvom događaju.
"Ako koza laže, rog ne laže – te večeri zabeležio sam fotoaparatom nekoliko snimaka. Ona mi je lično isplatila honorar, rekla mi je čak da joj se sve dopalo i da ćemo nastaviti saradnju", kaže Dejan za jedan dnevni list.
Misica je juče izjavila da joj se striper izvinio zbog pominjanja njenog imena u temi o elitnoj prostituciji. "Izvinio sam se samo što sam je stavio u isti koš sa dve-tri polupismene voditeljke, model-striptizetom i ženama fudbalera koje misle da su ostvarile karijeru udajom, jer je ona nekoliko nivoa iznad njih. Sanju sam uzeo kao pozitivan primer kako treba organizovati elitno VIP devojačko veče, s tim što ona nema zvaničnu agenciju za organizovanje istih jer bi u suprotnom morala da plati porez državi. Ona dobro zna da sam joj predložio da te večeri pozovemo medije, ali mi je objasnila da sve mora da bude tajno i zatvorenog tipa. Kada sam sutradan postavio fotografije na Fejsbuk, usledio je poziv njenog frizera da istog momenta uklonim slike", ističe Nestorović. On tvrdi da su od njega i njegovog kolege zahtevani erotski ples, mackanje šlagom i ispijanje skupocenog šampanjca sa zlatnim nitima.
"To je bila zabava bez seksa, ali mi je ceo enterijer bio sumnjiv. U stanu je striptiz-šipka, a devojke su sređivali stilisti. Otkad sam o tome progovorio u javnosti, Sanja me više nije angažovala. Ja shvatam zašto ona to radi, jer nije Adrijana Lima pa da zarađuje od piste", tvrdi striper.