Šta je prava istina: Ognjen Kajganić uskoro postaje otac, ili je njegov brak prevara?!

U nekim medijima danas se pojavila informacija da će Ognjen Kajganić, učesnik rijalitija “Survajver”, uskoro postati otac jer je njegova supruga, manekenka Adriana Lola Karan, s kojom se oženio pre mesec dana, u drugom stanju. Navodno, njegova supruga je još pre venčanja saznala da je u drugom stanju, što je ubrzalo njihove planove za svadbu, koju su organizovali u novosadskom klubu “Đardino” pred tridesetak zvanica.
Međutim, ekskluzivno za Blic, Ognjen je porekao sve što se o njemu pisalo u poslednje vreme: “Nisam se oženio, a čak ni ime devojke nije tačno. Mediji plasiraju razne gluposti, a osamdeset odsto informacija vezanih za mene su netačne. Ne bavim se takvim navodima, pa ni ne demantujem glasine, a nemam cilj da budem javna ličnost. Jedino o čemu sam hteo da se piše je moja karijera, a nikako moj emotivni status i privatan život. Ljudi uvek veruju u šta žele tako da bi demantiji bili suludi. I u ‘Survivor’ sam ušao da ispitam sebe i svoje mogućnosti, a ne kao ostali – da budem popularan po njegovom završetku”, rekao je Ognjen.
Kako su potvrdili Ognjenovi prijatelji, devojka na fotografijama koje su objavili mediji jeste njegova devojka ali da su fotografije koje su dospele na novinske strane nastale na svadbi njihovih prijatelja. Isti izvor tvrdi da je Ognjen sa brinetom u dugoj nestabilnoj vezi i da je sa njom, navodno, svojevremeno varao Mariju Kilibardu.

Izvor: Blic, Press

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
mrmot
18/08/2012 09:17
on ljigavac a ona naivna. kajganic je klasicna muska sponzorusa koji voli da zena ima svoj posao i da ga izdzava posto je odavno finansijski puko, jos kad se razvodio od Aleksandre. Ova devojka je prerspektivna, obrazovana, ima svoj posao, vredna je i ima para tako da ce ljugavac lepo da je trois dok je vara sa strane. prave svadbe… Učitaj dalje »
jex
18/08/2012 09:25

Odvratan mi je ovaj lik
muska sponzorusa….bljak,bljak.bljak……………….

Bgd - 011
18/08/2012 09:27

Ljigavaca je sve vise!

elizabeta IX
18/08/2012 09:43
cini se gledajuci ove na sliki da on zeli da je gurne u vodu sto bi na jednom mikro podsvesnom nivou sublimiranom makro ekspresijom univerzuma i u kombinaciji sa suncevim rupama moglo prezentirati jedfan krajnje otuzan i9 neocekivan epilog koji bi nas mogao zgroziti, ali ne i ugroziti. neznam kako vi gledate na ovu pojavu u panorami sksponencijalnih primeraka teske… Učitaj dalje »
bosy
18/08/2012 09:47

smesan lik,vise me interesuje njegova karijera,ostalo je nebitno!

Mirela
18/08/2012 09:50

O uzas, sad mi se gadi :((((

Tikili
18/08/2012 10:55

Dosao na svadbu prijatelja u sorcu i majici?!

wpDiscuz