Džej ne oprašta: Prvo mi “odvali” ćerku od batina a sada bi da se mirimo! Adile, ne može to tako!

dzej

20. decembar 2013. 10:40

“Prvo mi odvalio ćerku od batina, a sada bi da se mirimo. Ne može to tako”, rekao je Džej Ramadanovski o Adilu Maksutoviću, koji je Džejevu ćerku Anu, kako ona tvrdi, pretukao dva meseca nakon porođaja.

“Hvala bogu, Ana je dobro, a i njen sin. Nije trebalo da je udari. Adil je dobar dečko, al‘ šta mu je bilo ne znam… Ja razumem da u svakoj porodici ima svađe. Naravno, brak bez svađe prosto znamo da nije to to, ali ovo je previše”, rekao je Džej i dodao da je Adil pokušao da ga kontaktira, između ostalog i povodom otkazanih brojnih nastupa nakon ovog incidenta, uključujući i novogodišnji, ali Ramadanoviski nikako ne želi da razgovara sa njim.

“Pa ne može… Razumeo bih da je počupao za kosu, udario šamar, nešto bilo šta, a ne ovako… Neću ja ništa da komentarišem, policija i lekari su sve zapisali, pa će oni bolje da komentarišu nego ja”, objasnio je Džej.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Adil M

15. decembar 2013. 14:20

Pevač Adil Maksutović, nakon nekoliko dana od kada je objavljeno da je pretukao svoju suprugu Anu Ramadanovski, oglasio se na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

“Uskoro će svima biti jasno ko je kriv, a ko nevin, ko je optužen za nasilje u porodici i stavljen na stub srama bez ijednog dokaza, bez fotografija isprebijane Ane Ramadanovski. Da li se neko od vas zapitao zašto niko nije objavio nalaze lekara? Zato što Ana Ramadanovski nema ni ogrebotinu, a kamoli hematome, podlive, prelome i posekotine. U ovom najtežem periodu mog života shvatio sam da ti se u nesreći nađu samo porodica, rodbina i pravi prijatelji. Razočaran sam u mnoge kolege i ljude iz javnog života koji pljuju do juče ‘brata Adila’. Na ostale TV zvezde koje inače ne poznajem ne ljutim se jer su dokazali samo ko su oni zapravo. To su veliki ‘humanisti’ koji bi da linčuju, kastriraju i doživotno zabrane moje pojavljivanje u medijima”, napisao je pevač.

Podsetimo, Ana Maksutović, pre oko nedelju dana, prijavila je Adila policiji i završila u bolnici s hematomima na stomaku, na kojem ima svežu ranu od carskog reza. Ona je rekla da pevača neće tužiti, ali da ne planira da mu se vrati.

Mnoge poznate ličnosti, kao i Adilove kolege osudile su ovaj njegov čin. On je zbog toga izgubio brojne tezge koje su unapred bile zakazane.

Izvor: Kurir

14. decembar – 19:10
Folk Pevač Adil Maksutović, neće nastupiti u beogradskom Zepter event centru tokom novogodišnje noći, kako je to bilo planirano, a umesto njega, goste ovog prelepog zdanja zabavljaće Aco Pejović.

Organizatori su odlučili da raskinu ugovor sa pevačem, nakon što je putem medija u javnost dospela informacija prema kojoj je Adil fizički nasrnuo na nevenčanu suprugu Anu, zadavši joj više udaraca, nakon čega je primljena na Urgentni centar. Reakcije javnosti, kako se i očekivalo, bile su poprilično burne, pa je inetresovanje za njegov novogodišnji nastup znatno opalo. Upravo ovo bio je više nego dobar razlog za raskidanje ugovora od strane organizatora, što je i učinjeno i pored insistiranja od strane Maksutovića da nastupi pred Beograđanima.

-Tačno je da smo raskinuli ugovor sa Adilom, kao i to da nam je nanasena velika metrijalna šteta. Dogovor je postignut sa Acom Pejovićem, i verujemo da u novogodišnjoj noći neće nedostajati zabave i odlične muzike, kaže jedan od organizatora.

Inače, po gradu su se već pojavili flajeri i plakati kojima se najavljuje gostovanje Ace Pejovića u Central Palasu, za nastup vlada veliko interesovanje što se vidi i po odličnoj prodaji karata u prva 24 časa, a informaciju da će se u novogodišnjoj noći družiti sa Beograđanima, potvrdili su i u Pejovićevom menadžementu.

dzej place

13. decembar 2013. 10:40
Džej Ramadanovski izjavio je da je u trenutku kada je saznao da mu je ćerka pretučena bio van sebe, ali da su ga prijatelji sprečili danapravi veće zlo. “U tom trenutku mogao sam da uradim svašta”, rekao je Džej gestikulirajući pucanj iz pištolja,prenosi Kurir. “Moj prijatelj policajac rekao je da će policija sve završiti i ja sam se pribrao. Drugovi koji su u tom trenutku bili kod mene skočili su uz povik ‘Idemo kod Adila’, ali sam ih smirio i rekao ‘Ne’. Nisam ja džukac. Meni je Ana rekla da tada nisu pritrčali njen otac i brat da bi je odvalio od batna”, prepričava pevač i dodaje da je ponosan na Anu, koju je Adil udario dva meseca nakon što mu je rodila sina.

Džej kaže i da je iznenađen uvredama koje mu je uputila Adilova majka Džemila, za koju kaže da je “obrazovana i kulturna dama” i da je veoma ceni. Dodaje da o njoj neće ništa ružno pričati, ali ni o Adilu, što je već rekao dan posle incidenta.

Izvor: Kurir

adil_ana

12. decembar 2013. godine 14:05

Nakon što je prošlog petka, navodno, pretučena, Džejova ćerka je od svog nasilnog izabranika pobegla u stan kod majke Nade.

“Ne pada mi na pamet da mu se vratim! Posle svega, bila bih luda da to uradim”, rekla je ukratko Ana, ali i potvrdila priče da Adila Maksutovića neće krivično goniti.

“Danima me zove i moli da mu oprostim, da sve demantujem u novinama. Kaže: ”Završiću u zatvoru zbog tebe i opašće mi posao!” Baš me briga za njegove tezge, ništa ne želim da demantujem jer je sve istina. Jedino ne želim da ode u zatvor, zato što je otac mog deteta. Da nisu naišli njegov tata i brat, bila bih pretučena. Hvala im što su naišli u tom trenutku pa sam uspela da pobegnem”, ispričala je Ana.

Njen otac, Džej Ramadanovski veoma je loše raspoložen zbog svega. “U svakom braku ima svega i svačega, dobro je da beba nije stradala”, rekao je on i objasnio da mu je izuzetno teško jer je Adila voleo kao sina.

“Ni sad ga ne mrzim, pa više sam njemu u životu pomogao nego svojoj deci. Čujem priče po gradu da ću da okupim ekipu i da prebijem Adila. Gluposti! Pa da sam hteo odmah bih to učinio. Ja sam stari mangup, imam drugove ne samo u Beogradu već u celoj Evropi… Ali to nije rešenje, to bi bila bruka za mene. Postoji policija, postoji sud, zakon… Sve mu najbolje želim, samo dalje od moje ćerke”, objasnio je Džej.

dzej place

11. decembar 2013. godine 21:10

Džej Ramadanovski otvorio je dušu u jednoj emisiji i rekao da mu je žao Adila, koji je nedavno pretukao njegovu ćerku Anu. Ekipi “Exkluziva” pevač je kroz suze rekao da je ponosan na svoju ćerku. “Nije trebalo Adil to da uradi, ali ja sam ponosan na ćerku, moram to da kažem, jer je ona odlučila, posle svega, da ga ne tereti”, rekao je i dodao da ne želi nikome ono što se desilo njegovoj mezimici.

Ne mom detetu, nego nikome ne želim to. Ne ponovilo se”, kaže pevač kroz suze i dodaje da mu je na kraju ipak žao i zeta. “Ne znam ni sam, sad mi je i njega žao”.

Izvor: Kurir

adil_ana

11. decembar 12:40

Novosti iz porodice Maksutović i Ramadanovski ne prestaju da stižu. Naime, najnovija je da pevač Adil Maksutović tvrdi da izvesna Adrijana nije razlog njegove svađe sa suprugom Anom Ramadanovski, koju je navodno pretukao u petak uveče.

“Adrijana je Džejova ljubavnica ili devojka. Ja nemam veze sa tom ženom niti me zanima. Vidite da se dezinformacije šire i sve to na moju štetu. Zbog čega? Zbog toga što nekome smeta moj uspeh i karijera. Nemam drugo objašnjenje”, rekao je Adil ukratko.

Podsećamo, Adil je, navodno, pretukao Anu u petak uveče, što pevač uporno poriče, tvrdeći da je šokiran lažima koje mediji plasiraju, i najavio je tužbu.

Ipak, kako saznajemo, MUP Srbije je podneo krivičnu prijavu protiv pevača zbog narušavanja javnog reda i mira. Nakon toga, Ana je izjavila da ju je pevač pretukao, šutirao u stomak i vukao za kosu, a razlog je navodno njena ljubomora, jer pevač previše vremena provodi sa izvesnom Adrijanom.

Džej Ramadanovski, Anin otac, izjavio je da nikada neće oprostiti zetu što mu je pretukao ćerku.

Izvor: Naše novine

11. decembar 2013. 00:10

Džej Ramadanovski nikada neće oprostiti Adilu Maksutoviću što mu je prebio ćerku Anu. Poznati pevač razočaran je zetovim postupkom i poručuje mu da su završili za sva vremena.

“Već sam rekao da je sramota to što je uradio. Veoma sam razočaran. On je kod mene završio. Ne znam šta je mislio, da je Ana tikva bez korena? Da li je ovo kameno doba pa da na taj način moramo da rešavamo probleme? Svi znaju da sam ga bodrio i gledao kao svoje dete. zaista nemam reči za sve to što se desilo. Bolje da je mene prebio. Da je na mene skočio, nekako bih mu i oprostio, ali kad je udario na nju, to neću nikad”, rekao je Džej.

On je prekinuo svaku komunikaciju sa sa zetom, koji je juče u prepodnevnim satima dao izjavu u policijskoj stanici u Borči o incidentu koji se dogodio u petak. Adil je negirao krivicu tvrdeći da nije tukao Anu, iako ona tvrdi da ju je brutalno prebio.

“Nisam je udario, samo sam je odgurnuo i malo protresao”, rekao je pevač i dodao: “Posvađali smo se jer mi je Ana vređala majku. Rekao sam joj da prestane s tim i da joj nikad više ne padne na pamet da loše govori o njoj”, ispričao je Maksutović.

Inače, Ana je usled stresa koji je pretpela zbog svega ovoga, ostala bez mleka kojim doji njihovog dvomesečnog sina.

Izvor: Kurir

10. decembar 2013. 11:15

Ana Ramadanovski, Džejeva ćerka koju je nevenčani muž, pevač Adil pretukao u petak, juče poslepodne dva sata davala je izjavu policiji. U pratnji prijateljice i očevog menadžera za odnose sa javnošću Ana je u policijskoj stanici ponovila sve što im je ispričala na dan prebijanja.

Prema njenim rečima sa mužem se posvađala zbog sitnice, a onda je on fizički nasrnuo na nju, povukao je za kosu, udario, a potom i šutnuo, te je Ana, koja je postala majka pre dva meseca, pala na pod. U šoku, plašeći se žešćeg napada, pobegla je kod majke Nade u Kotež. U zajednički stan po sina vratila se u pretnji policije, koja ju je savetovala da ode kod lekara, što je ona kasnije i uradila.

Ana je medicinsku dokumentaciju predala juče policiji, a u nalazima stoji da Džejeva ćerka ima modrice po glavi i stomaku. “Ginekološki nalaz kod Ane je bio uredan, a doktor je konstatovao hematome po glavi i trbuhu. Nije bilo potrebe za bolničkim lečenjem, pa je pacijentkinja puštena kući”, rečeno je “Blicu” u KBCu.
Ipak, Ana neće tužiti Adila, iako je, kako kaže, sa njihovom vezom gotovo. “Sada sam dobro. Čupao me je, vukao i udarao u stomak, ali nisam ležela u bolnici. Neću da mu se vratim, ali neću ni da ga teretim”, rekla je Ana Kuriru.

Bez obzira na to štose neće priključiti gonjenju oca svog deteta, ukoliko na osnovu iskaza i medicinske dokumentacije bude uvrđenu da je Adil udario Anu, protiv njega biće podneta krivična prijava.

Kako “Blic” saznaje, Adil, koji je javno negirao da je napao Anu, pokušavao je da stupi s njom u kontakt, i nagovori je da zajedno učestvuju u emisiji “Narod pita” i demantuju sve informacije, ali Ana na to nije pristala.

“Ne mogu da verujem da je neko ljubomoran na moj poslovni uspeh i na činjenicu da sam sa ženom sa kojom sam u vezi osam godina, koju volim i poštujem, dobio zdravog sina. Zanima me zašto i po čijoj direktivi se ovo radi i ko štiti te medije koji tako smelo objavljuje gnusne laži?! Pokušavaju da mi naruše porodičnu sreću na najbrutalniji i najpodmukliji način. Neka im je na čast”, napisao je ranije Adil u svom saopštenju.

Autor: Life Content
Izvor: Blic, Kurir

9. decembar 12:21
Povodom vesti koja se pojavila danas, da je u petak Adil Maksutović pretukao svoju tek porođenu suprugu Anu, oglasio se popularni pevač saopštenjem koje vam prenosimo u celosti.

“Demantujem da sam pretukao svoju verenicu Anu Ramadanovski. Protiv dnevnog lista koji je ovo objavio podneću tužbu zbog svih lažnih naslova koji su izlazili, a vezani su za mene i moju porodicu. Ne znam čime sam ovo zaslužio. Ne mogu da verujem da je neko ljubomoran na moj poslovni uspeh i na činjenicu da sam sa ženom sa kojom sam u vezi osam godina, koju volim i poštujem, dobio zdravog sina. Zanima me zašto i po čijoj direktivi se ovo radi i ko štiti te medije koji tako smelo objavljuje gnusne laži! Pokušavaju da mi naruše porodičnu sreću na najbrutalniji i najpodmukliji način. Neka im je na čast. Ti ljudi ne zaslužuju da ih neko nazove novinarima jer bi svaki profesionalac dobro proverio takvu informaciju, pa tek onda objavio na naslovnoj strani. Takvi novinari brukaju ostale kolege koje pošteno i na pravi način rade svoj posao.
Adil Maksutović”

10:11
Adil Maksutović u petak uveče je pretukao suprugu Anu, koja se porodila pre nepuna dva meseca i na svet donela sina!

Kako Kurir tvrdi, pevač je nekoliko puta udario pesnicama ćerku Džeja Ramadanovskog, a zatim je šutnuo u stomak, na kojem ima svežu ranu od carskog reza. Ana je nakon napada pozvala policiju.

Sve ovo potvrdio je i Džej, koji je rekao: “Istina je sve što ste čuli. Treba da ga bude sramota!”

Autor: Life Content

Komentari260 komentara

 1. nikad ne znaš sta u kome ”leži’..delovao je kao fin dečo…ovo mu verovatno nije prvi put….fuuuuj

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • monstrouma treba neko tako pretući da zažali dan kad se rodio, pa će onda ljudsko dno shvatiti da se ne tuče slabiji od sebe i ne diže se ruka na ženu!!!

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Oduvek mi je delovao ljigavo i nikada mi nije bilo jasno ko doticnog moze da slusa i glorifikuje. Od ljudi koji se non stop keze, dok im se ici ne smeju, oduvek sam zazirala. Doticni Adil je naime postao zvezda samo zahvaljujuci njoj tj njenom tati Dzeju, jer takvih lokalnik pevaca kao on i boljih ima na kilo.. Sobzirom da privodi redom po nastupima i da je los ocit proracunat covek, ne bi me cudilo da je sa njom sve vreme bio iz cistog interesa, jos iz srednje, ne bi li bio to je bio. Ako se secate, oni su pre famozne trudnoce nesto kao i bili u krizi? Sve u svemu, mislim da je ona trudnocom pokusavala da spasi stvar, sto je odvajkada kardinalna greska, jer doticnom Dzej vise ne treba, a i istripovao je da je BOG. Ana, vrati se kod tate Dzeja, a Dzeki da postavi malog gde mu mesto. Bezi od nasilnika!!!!!!

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

   • ovo nije ikakav odgovor samo sam kliknuo tek toliko da iskaz.em svoje misljenje,kao prvo covek se lincuje bez ikakvi dokaza,niko nezna u cemu je bila i zbog cega je izbila svadja,danas muskarci u svetu gde ja zivim a i kod nas su u veoma zavidnom polozaju zene su sve zahtevnije a da nerade pogotovu ako pored sebe imaju uspesnog coveka koji ima dobre prihode zele da sav trud i rad partnera prisvoje za sebe i svoje jer su zasticene zakonom ko polarni medvedi.Nezele da pruze (cast izuzetcima)nimalo postovanja ni razumevanja samo gledaju sebe ,e tu je i ovde izbio problem Ana je skolovana a ima u sebi Djejove krvi otac joj je ,on je poznat kao prgav covek sa skandalima mozda je nasledno,drugo nije mi jasno nigde fotke da je pribijena,trece a nezeli da ga tuzi jer je otac njenog deteta a isto to dete razdvaja od njega i izjavljuje da se nikad nece vratiti nema logike ako je prekinula sa njim zbog navodne tuce i ako su joj naneseni toliki udarci sa jos nedokazanim nalazima zaso ga i ne tuzui ? zato jer nema dokaza ,mozda je shvatila da nezeli da vise zivi sa njim a ovako sebe u javnosti prestavi dobija a Adil gubi plus morace ako je ve istina da joj debelo plati.MOLIM SVE CJENJENE CITATELJE OVOG LISTA DA NEPISU GLUPOSTI JER KAD NA VIDELO IZADJE ISTINA DA TEK TADA REAGUJU DA SE COVE NE LINCUJE UNAPRED,MISLIM DA SU POJEDINE NOVINE KOJE SU PISALE O OVOM SLUCAJU MNOGO UTICALE NA OVAKVE KOMENTARE.

    Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Ana jeobrazovana devojka, jako ce me razocarati ukoliko predje preko svega! Ovakvog psihopatu treba sto pre i javno raskrinkati, i sad da vidim sve one top voditeljke koje su njega zvale u emisiju da li ce ovaj put njoj dati sansu da ga prikaze u pravom svetlu! Drago mi je i da se Dzej oglasio i stao uz svoju cerku! Svaka cast.

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Ljudi niste normalni!
   Ovo je takva laž, da je tužno kako može tako da prođe.
   laž! laž! laž!
   Adila i Ana uživaju u svom sinu i svojoj ljubavi, a strašno je kako postoje tako smeli i bezdušni novinari koji bez srca, zarad tiraža žele da unište nekome sreću i karijeru, na najpošteniji način građenu.
   Ne verujte baš svemu što pišu novine.
   Na njegovoj FB stranici ćete pronaći njegovu izjavu. Žao mi je čoveka šta mu se dešava zbog nečije zlobe.

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • ako držva osudjuje nasilje u porodici zašto ne promeni zakon koji postoji reda radi jer nekažnjava nasilnika već provlači ženu po sudovima godinama mesto da trenutno osudjuje,samo je problem u zakonu i to nasilnici koriste

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • ADIL ZABRANITI SVE NASTIPE

   BRAVO ZA ISPRAVNU ODLUKU NETREBA SILEDZIJA DA NASTUPA I UVESELJAVA LJUDE A JEDAN ZIVOT JE DOVEO U PITANJE , PA CAK I ZIVOT SVOG TEK RODJENOG DETETA TREBA MU ZABRANITI SVAKI NASTUP I SILEDZIJU IZA BRAVE

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Ne mogu da verujem sta citam. Ako je istina, draga Ana ODMAH razvod, nece se on promeniti! Razlog za tako nesto je nebitan.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 1

  • Da treba da se razvede, ali ovaj mamlaz ce bez ikakvih problema naci sledecu zenu u ekspresnom roku pa ce se nasmejani slikati za casopise, garantujem ti. Mislim, logicno bi bilo da ga posle ovoga nece niti jedna zar ne, a nije tako, mozda mu ovo bude i preporuka. Sta reci na slucaj onog naseg coveka koji se tri puta zenio i ubio sve tri zene, odrobijao svaku, izasao i zenio se opet. Na stranu sto nije dobio dozivotnu, to je druga prica o nasim sudovima, ali nije mu bio problem da se svaki put ponovo ozeni iako su zene znale za njegovu proslost. Zasto su se udale, sta su mislile? Nikako mi takve stvari nisu jasne. Moraju zene na sebe da paze. Licno znam neke koje su birale muskarce za koje smo svi znali da su siledzije. Slabo se kod nas ide kod tarapeuta, psihijatra da ljudi sa sobom nesto rasciste, to je ovde blam kao lud si, a da je normalno ne bi bilo toliko takvih suludih izbora

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

   • kako izleciti dusu

    To su zene mazohisti. Verovala ili ne znam nekoliko takvih zena. Uvek su bile iskljucivo sa siledzijama i redovno trpele batine. Takve zene imaju problem u glavi i trebalo bi da potraze strucnu pomoc. Moguce je da imaju neke traume iz detinjstva. Meni ih je zao ali to je jace od njih.

    Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. koji monstroum od čoveka, a ovamo se folira sve kao pošten i dobar..Go*no od čoveka, šljam najgori

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Madjarica Mica

  Nemam teksta.
  Zena je tako krhko bice a posebno nakon porodjaja.
  Pa da li je on normalan.?
  Ona ce mu jadna optostiti ali Bog nece nikada.
  Olos je on…
  A kao smeska se stalno.Govno.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Adil mi se cinio kao fini i kulturnu decko…ne mogu da vjerujem,i te price da ima ljubavnice sada mi izgleda da bi mogle biti tacne… ova ANA mi izleda kao normalna zena….steta lijep su par.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. baka Marica

  Sta ja juce napisah za ovog a vi me popljuvaste? odmah sam ga procitala, Mene ne moze prevariti njegocva ofarbana kosa i sminka. U zatvor sa njim.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Svi latentni homoseksualci imaju te frustarcije koje lece na svojim zenama

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

   • O da!!! Iskusila na svojoj koži, da ne kažem bila udata za takvog!!!

    Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

    • imala sam nažalost takav problrm lično, nikako nesme da mu se vrati,vuk dlaku menja a ćud ne sram ga bilo a djej me je baš rasplakao

     Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • baka Maice sasvim ste u pravu, ja sam sa Dorcola i vrlo dobro znam Djeja i to iz mladosti. Radio je svasta ali je svoju zenu postovao, kada je video da pravi gluposti on se civilizovano rastao od nje i ja ga podrzavm u svemu sto bide uradio da zastiti svoju cerku. Ovo djubre od Adila j\njemu treba oduzeti pravo na roditeljstvo. Fuj…

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Nikad mi se on nije svidjao.Treba da ga ostavi.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. JA U OVO NEVJERUJEM izgleda stvarno fin djecko ………. cisto sumnjam a i portal kurir ? mislim sve govori…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. Mislim da ovo nije prvi put da je tukao Anu. Sve ce se to zataskati za nekoliko dana,  a onda sve ispocetka. Adil je postao slavan zahvaljujuci Dzeju koji ga je promovisao. Slava mu je udarila u glavu i naravno prvo strada porodica tj. supruga. On je pijanica, psihopata i verovatno uzima kokain…A.R. je izabrala coveka koji je slican njenom tati i po profesiji i po drugim sklonostima. To je sve objasnjeno u psihopatologiji.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. Ako je to tačno stvarno je smrad

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 11. Šta ti je krv! Jadna žena, baš se vidi da je dobra, zato je tako i prošla.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Ccc kakve lazi sve pisu, ja nevjerujem da je on to uradio, ali ako jest zasluzuje da bude kaznjen zbog toga. Uzasss

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 12. Uhapsiti gov.ara, dokle vise tog bahacenja tih kafanskih foliranata, najgori su oni koji se stalno nesto smeskaju i glume fine momke, uzas.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 13. Ani zelim puno srece u njenom buducem zivotu, bez  ovog nasilnika i obicnog manijaka. sigurno ce joj trebati puno vremena da svati da takvog psihopatu nije mesto u porodicnom domu.Nadam se da ce on zavrsiti u zatvoru i tamo preispitivati svoje ponasanje,ali egoisti kao njega nazalost…Devojke,majke zene,ko jednom udari,opet ce,nazalost to je proverena praksa.Dete ce u svakom slucaju stradati,jer je u jednom trenutku izgubilo Oca,a dobilo nasilnika.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 14. Ovo ako je istina,onda stvarno fuj.Tuci zenu mogu samo slabici …nikad nece pravi muskarac udariti zenu,jer muskarac udara muskarca

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 15. Gospode boze, za ovog stvarno svi mislili da je fin i dobar, a ono ljiga grubijanska, fuj! Hvala bogu da je bar pozvala policiju, mnoge to ne urade i trpe nasilje godinama… (mozda i njemu nije prvi put ali verovatno nikad nije bilo toliko ozbiljno, mada ne treba trpeti ni jedan samar jer ce kad tad postati ovako ozbiljno ili jos gore (kako se zvase ona manekenka nesrecna sto ju je onaj divljak tukao do smrti…)

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 16. Drage moje,ovo je jako tuzno,svakako! Nek vam posluzi za primer da coveka koji vas nece i nevoli nemozete na bebu navatati nikad! Cak sta vise,na kraju mu se zgadite! Svi su znali da vara zenu i ona se ipak resila da mu rodi! Ovaj akt nema nikakvo opravdanje,al bar nek posluzi drugima za naum!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Eva,koji si ti monstrum,d ideš kod čika doktora.Rodila MU ??? Rodila je sebi dete ili njima…tebi je verovatno odlazak na abortus kao kod čika zube ,pa žene ako pogreše u biranju oca mogu očas posla da se izmasakriraju abortusom,Ti si EVA ili homosex ili psiho

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 17. sta je ona zasluzila to, nije mu bila dobra, varala mozda, izlazila, skitala..sta?! sta je mogla da uradi jedna porodilja posvecena tek rodjenoj bebi???! Ruzna, sponzorusa, glupa, bez “korena”, sta? Koja bi to njemu bila dobra da je ne batinja??? Kakvo je njegovo opravdanje? FUJ! Ovakve treba odmah bar javno deklarisati, pa da se spase neke buduce zrtve! I upozerenje naivnim devojkama, ovakvi se ne menjaju!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 18. Ana napusti ga i vrati se roditeljima ako treba samo nemoj trpeti monstruma. Boelsnik neka ide i tuce svoju majku i oca odakle je poneo vaspitanje. Sramota treba da ga bojkotujemo!!!!!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 19. Ana ostavi ga odmah on NE ZASLUZUJE da bude otac kada te sutira u utrobu gde si njegovo dete nosila. Krvnika treba iza resetaka pa neka udara glavom o njih. Bolesnici idite lecite se ili se tucite sa muskarcima!!!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 20. Ko zna da li je istina.Izvor je Kurir koji je dno dna…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 21. Ako je to istina,tribali bi mu bojkotirati sve nastupe. Sramotno. Potvrđuje se pravilo koliko su agresivni i prgavi tako niski muškarci. Nisam ranije baš čula za njega ali sam ga gledala u Amidža show-u i čini mi se da je rekao da je dipl.kriminalist. Tim gore.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 22. Znala sam…Ovakvih finih se treba pazitii.Nazalost,lose vesti su obicno tacne.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 23. ako je ovo istina u zatvor odmah.!!!!kamo srece da ga tamo šutiraju u ovaj njegov kameni iritantni osmeh….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 24. a,dzej treba da joj zabrani svaki kontakt sa njim,ako to ne uradi ,onda …

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Ni džej nije bolji! Meni je govorio UŽASNE GADOSTI PUTEM TELEFONA! ŽALOSNO JE ŠTO DETE ISPAŠTA NJEGOVE GREHE!

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 25. HOCE LI NEKO REAGOVATI U OVOJ DRZAVI?! SRAMOTA,NEKA NADJE RAVNOG SEBI DJUBRE MUSKO! 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 26. svet od mora

  nije mi jasno kako moze takav covek da otpeva onoliko divnih ljubavnih pesama…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Isto takav divan glas kao i Kebin koji se odrekao rodjenog deteta.Nasilnici sa lepim pevanjem

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 27. Tako vam je to !!! Obicno donosimo zakljucke o karakteru osoba na osnovu njihovog “kezenja” izigravanja finoce , kulture i “dobrote”,ubode neki hit,a svi ga kuju u zvezde !!! A p*ujemo i omalovazavamo neke osobe koje se ne hvale,ne keze i ne izigravaju dobrice ! A monstrumi se upravo kriju iza ove prve kategorije ! I da ga je necim izazvala verbalno ,”lako” ??? je nasrnuti na zenu ,narociti zenu koja seporodila pre samo 2 meseca !!! Ovog bi svi trebali staviti na IGVOR,od medija do publike !!! A prvenstveno bi trebao da robija !!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 28. Dok ne bude crno na bijelo nista se ne zna.Bilo je ovako 100 slucajeva.Kasnije se ispostavi suprotno laz i propaganda.Mada opet nikad se ne zna sta se desava u tudim glavama.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Kome treba ovakva propaganda ???? A pitam se da li bi smeo neko da objavi ovakvu vest,a da je CISTA LAZ..????? Ovo nije zezanje,ovo su katastrofalne stvari !!!!

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 29. Ljudi, pa ovo nije istina… E stvarno ste lakoverni :)

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 30. Beograđanka

  Alkohol će ovog čoveka doći glave. Prvo neka malo odrobija za ovo što je učinio, a posle će shvatiti da niko normalan neće slušati pijanog siledžiju.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • necu mu doci alkohol glave jer decko NE PIJE!!!! i ovo je cista LAZZZ.hoce da ga uniste

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 31. Znaci on je jedan od onih muskaraca koji nađu ljubavnicu dok im je zena trudna, i kada se beba rodi ne mogu podnijeti obaveze, napiju se, dođu kuci, i iskale bijes na neduznu suprugu…LJIGA OBICNA! Daj Boze da mu ovo unisti karijeru! Oni koji ga slusaju i idu na nastupe pozvati na bojkot i javni linc doticnog gospodina!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 32. Nadam se da nije istina,jer sumnjam u sve sto objavi “kurir”.Ali ako je istina stvarno mi je zao zene a sto se tice Adila onda bi mi bio razocarenje godine.Ipak se nadam da nije istina.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 33. Pravo da vam kazem, ja mislim da je Dzej znao za sve njegove “akcije” sa drugim devojkama i da je to krio, jer je verovatno ocekivao da ce mu se zet smiriti cim ga prodje mladalacko ludilo. A sada se ispostavlja da je pored toga jos i nasilnik. Zato, ako  Dzej i sada bude zataskao stvar, ja bih prvo njemu nalupala samare, pa tek onda ovom manijaku!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 34. Pa zasto bi Dzej potvrdio ovu vest ako nije tacna, razmislite malo! Adil i Dzej su oduvek bili u odlicnim odnosima i sigurna sam da Dzej nikada ne bi potvrdio ovakvu vest, ako nije tacna.
  A o Adili sua reci, vidi se po njemu da je veliki svaler, verovatno je besomucno varao ovu jadnu zenu, a sad je jos i bije. U zatvor smrad!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 35. OD FINOCE UME PONEKAD DA BOLI I GLAVA

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 36. Nije on bez razloga bio pretucen u Bosni .
  Moj EX muz je bio andjeoskog lica i preee dobar za sve druge a samo meni je pokazao svoje pravo lice. Maltretirao, tukao za svaku sitnicu, pretnje… nije bilo lako ga napustiti ipak na kraju sam uspela. Jednom sam se poverila nekom od njegove familije a on je sa svojim prefinim licem ubedio da sam lazov i manipulator i sad sam za svu njegovu familiju i prijatelje zlo a on dusa od coveka. Izgled strasno zna da prevari i sto vise gledam zajednicku sliku ovog para sve vise vidim u njemu nasilnika.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 37. DZEJ JE OD ONIH LJUDI KOJI BI U ZIVOTU  POMOGLI I KUCETU NA ULICI I TUDJINU   , AKO ON I NJEGOVA CERKA OVO NE DEMENTUJU  U NAREDNIH SAT VREMENA ONDA ADIL MOZE DA PRICAA STA HOCE  , AKO SU OKLEVETANI ONI CE SE SVI Z A J E D N O   OGLASITI,          A MOZDA CEMO SLUSATI I PRICU     O TUS KABINI,,,,

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 38. Uzas, zasluzio je da ide u zatvor, kreten!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 39. A zasto nije onomad ovako izbubekao one, ako se ne varam, u Brckom. . .nego popio batine ko neka mala pi*ki*a, jedva propjevao posle toga. Lako je jednom olosu zenu udarati, narocito svoju!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 40. Ja vjerujem da je istina bas sto se pise jer je Adil bio sa Anom  zbog Dzeja i njegove popularnosti,preko kog je  uspio ostvarit svoje snove i progrurat se na estradu. Ana je lijepa i obrazovana zena, definitivno ga treba sutnuti za vjeke vjekova, a i njen tata da pomogne da  Adil zavrsi  gdje mu je mjesto – u zatvoru  i takodjer  s blokadom svih nastupa- .Ima Boga, ljigavost izadje  na vidjelo kad tad.  

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 41. Dajte ljudi, ovo je takva laž da je žalosno i komentarisati je.
  Laž! Laž! Laž!
  Poznajem ih lično i uživaju u svom sinu i svojoj ljubavi.

  Ne mogu da verujem da ovako nesto i može da bude napisano. Treba tužiti i na stub srama staviti novinare koji na ovakav način prave tiraž, izmišljajući priče, i to kakve. Tuga!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 42. Kad se utone u finanisisku krizu iznalaze se svi nacini za marketing…on vec demantuje a dzej ce reci da je bilo zezanje….znate zasto ne mogu da poveruje zato sto bi mu ja i moj muz da mi pipne dete za koje sam zivot potrosila presudili bez obzira na njeno misljenje…odrobijala bi ga ladno jer moje dete nema pravo niko da takne jer ja sam za to pa da je i lose ustajala nocu ,krvarila i mozda umirala …..zato RAT ZLOTVORIMA KOJI TUKU ZENE I NAJSTROZA KAZNA ako nije bila u redu mogao je otici ili pozvati oca da je vodi ako je njegov stan…ako je alkohol ili droga u pitanju tu nema zbora otac vodi svoju cerku odmah iz kandzi tog zla….Ipak mislim da je ovo Laz u ostalom kao sve napakovane zbog prodaje novina i zato zakon treba da reaguje….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 43. gaga istina

  Mislim da džej i pored svih svojih mana nikad nije bio lažov…čak je uvek bio preterano iskren i otvoren i niko normalan ne bi izmislio tako nešto. e sad to je moje mišljenje naravno…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 44. Nazalost da medije kod nas ali to je praksa I u celom svetu, objavljuju gnusne I monstrouzne lazi I da za to ne odgovaraju..A komentari citalaca nisu nista bolji .Zaboravili su sta su nam medije radile za vreme poslednjeg rata. I zato jos uvek u inostranstvu nas narod smatraju nasilnim I genocidnim.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 45. ako je ovo istina, a vjerovatno jeste, Ana bi bila luda da ostane sa njim, ima mater, oca i buduću karijeru,, a on je vjerovatno nikad i nije iskerno volio kad je ovakav

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 46. ja u ovo ne verujem i i nadam se da ce se dokazati da sam u pravu

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 47. Strasno,strasno,ova devojka treba da ga ostavi i da mu se ni na ulici u zivotu vise ne javi!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 48. drzi se adile ne dozvoli da ovi zli ljudi pokvare tvoju srecu i uspeh uz tebe smo

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 49. A STA JE S ONIM ZENAMA KOJE NEMAJU TATICU PARICE KAKO NAROD DIZE GLAS SEKIRA SE ZA OVE STO IMAJU PARA SRAMOTA DAJTE MALO GLASA I POMOCI ZA OVE DRUGE

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 50. Cek cek kako vjerenica,zar oni nisu vjencani ??? Ili grijesim

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 51. POLICIJA JE POTVRDILA DA JE U PETAK BILO INTERVENCIJE, SAD  JEDINO AKO TO NE PADNE U NEKU FIJOKU POSTO JE U PITANJU KOLEGA,  I KAO STO REKOH DZEJ  JE COVEK KOJI FOVORI ISTINU  .

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 52. bila sam svojeremeno u vezi s jednim ovakvim nije bilo fizickog maltretiranja al je psihickog bilo takoreci svakodnevno,ostala sam s njim nesto ise od 2 mjeseca,za to vreme me je psihicki toliko ruinirao da sam takoreci sisla s pameti i kasnije nakon raskida je nastavljao s uvredama,omalovazavanjem nispdastavanjem ,najgorim mogucim gadostima i to je sve radio osobi koja ga je nekada vise od sebe voljela,nekada je bio najdivniji decko kog bi svaka djevojka pozeljela i dok mi se kao takav predstavljao voljela sam vise od svega i odjednom sve je nestalo u trenu postao je monstrum gad koji zasluzuje elektricnu stolicu,olos najgori,nakon svega tog ja sam se povukla u sebe,udaljila se od svih,jednostavno nisam vise za drustvo,totalno mi je samopouzdanje svo unistio,psihicki sam bas propala i nema sanse da se dignem s dna,sanse nema,u svom tom bolu i patnji okrenula sam se Bogu,nadam se da ce mi on pomoci da sve ovo prebrodim i sada kao vjernik ne smijem da ulazim s nikim u konflikte pa tako ni sa njim,da mogu zgazila bih ga za cio zivot,lokvica bi samo od njega ostala,rastavila bih ga psihicki da ga sam Bog sastavio ne bi za zivota,unistila bih ga ali moram ipak da cutim jer ne moze se biti vjerujuci i svetiti se nekom,steta,a tako sam gadu krvi zedna,zapamtio bi me za cio zivot.i DA DJEVOJKE DRAGE OVAKVI SE NE MIJENJAJU NIKADA,VUK DLAKU MIJENJA AL CUD NIKADA,to dobro k znanju primite i ja sam mislila da budalu mogu promijeniti al jok,ne mijenjaju se takvi nikad za nikad

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 53. naravno da ce se dokazati da vidimo da li ce ga ostaviti da li ce demantovati ili se pojaviti u medijima da se vidi je li je tukao 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 54. Džej kakav god je ne bih bre izmislio oakvo sto…svi ovi ljigavci ,muške pi**e ce naravno poricati…pogledajte Pistorijusa..ubi ženu jos ima obraza lagati….nažalost ovakve sline se uvek izvuku.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 55. Izgleda da je tačno sve što se za njega pisalo …
  A sve devojke bile jao kako je fin …
  Džej je najveća legenda i jako dobar čovek bez obzira na sve!
  Nadam se da će mu udeliti popravne šamare koje će da pamti!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 56. na redu su dzejveve koleg i sasa popovic da ovo djubre vise nikad nema karijeru nego na ulicu do prosjackog stapa. A posle njih tuzilastvo da ga lepo strpa na jedno par godina u zatvor da njega izubijaju. Lepo na primeru poznate licnosti naucis sta ce te sacekatu udaris li zenu- efektivnije od svih reklama koje pozivaju stop nasilju zenama

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Saša Popović i Brena podržavaju nasilnike.Primer Kebe koji maltretira i psuje rodjeno dete 10 godina unazad…e sad pošto im Adil nije komšija i nemaju dilove sa njim…to ga možda malo i kazne

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 57. mali jedi vnago Dzej nikad lagao nije i sto bi o svom detetu ovakve stvari sm*adu jedan stid i sram nek te bude, cak i da si ostro pogledao zenu koja se pre dva meseca porodila sa tvojim detetom treba te na Terazije za ulged svoj st..ci koja pomislja da digne ruku na slabije od sebe

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 58. NA PITANJE: “KAKO SE PREKO NOCI GASI KARIJERA?”, ETO ODGOVORA.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 59. A zasto pojedini misle da ovo nije istina ??? Naravno da ce ovaj nasilnik ovo demantovati praznim recima ! Nije lud da prizna ! A sad koje novine su objavile nije vazno, ja mislim da sa ovim stvarima nema zezanja i da niko nije toliko lud da objavi ovakvu vest ,a da je laz ! Ne gine mu debela kazna !

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • zasto sumnjam da je sve ovo istina? zato sto gospodjica  odbija da ga tuzi, to mi puno govori, verovatno ona njemu majku opsovala, on njoj, pocupali se, samar dva i hajmo jovo nanovo

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 60. Ovo je istina. Treba ga skloniti od ranjive zene.Ne znam da li ce uspeti.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 61. je ne verujem ****** jer sam poslala bar 10 komentara u kojima pise da ne verujem da je istina i ni jedan nije objavljen.a ako su stvarno izmislili ovo treba ih ukinuti

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 62. Odavno se po Bg prica kako on vara Anu ..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 63. Ruke se pozlatile onome ko te namlatio u Bosni nadam se da ce te neko uskoro opet na to podsjetiti , cisto da znas gdje je takvim gnjidama mjesto!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 64. Uvek mi je delovao ljigavo i izvestaceno. Monstrum.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 65. Gde je njena fotografija?
  Fotografija govori vise od mnogo reci.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 66. Da nije istina demantovala bi prva Ana! Ili Dzej, da su izmislili njegovu izjavu!
  Ovo sto nasilnik demantuje da je nasilnik… macku o rep…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 67. Djubre nezahvalno..Trebalo bi da joj stope ljubi jer da mu nije bilo Dzeja tesko da bi bio tu gde jeste..Vukao ga je sa sobom da bi mu na kraju skot prebio cerku..Verujem da je bilo tako jer mi mali kompleksas tako i izgleda..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 68. Ovaj mi je Adil bio sumnjiv od samog pocetka od kada znam za njega, tako da me ovaj slucaj skoro i ne cudi, moze se svasta ocekivati od njega koji je sumnjivog porekla. Ali ipak na kraju krajeva ja ne mogu da verujem da je pretukao suprugu sve dok ne vidim dokazni materijal na kojima se jasno vidi da je pretucena.) 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 69. Istina kao i za Amara sto su objavili pre nekoliko dana

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 70. Evo Ana je potvrdila ali ipak ga voli i hoce da se pomiri sa njim…!?!?!?!? wtf?!??!
  (A on je sve negirao i najavljuje tuzbu, jel…!?!?! ko laze od njih dvoje bas se pitam…)

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 71. Svaki oblik nasilja je za osudu, ali cini mi se da ovakvi nasilnici pokazu svoje lice tek kad se ozene, a narocito kad dobiju dijete. Da li se osjete “jacim” ili ugrozenim, sve zavisi. 
  Cinjenica je: jednom nasilnik, uvijek nasilnik. U to nema sumnje, samo je pitanje vremena, kada ce se ponoviti.
  A ove pojedince ovdje sto traze dokaze i Anino istupanje u javnost sa modricama… pitala bih da li bi im u tim trenucima uopste padalo na pamet bilo kakvo eksponiranje. 
  Svaka zena se na svoj nacin bori sa tim i donosi odluke sta ce i kako ce. Samim tim sto je priznala da je bila zrtva dala je mali doprinos borbi protiv ovakvog vida nasilja. O tome ne treba cutati, jer sve o cemu se cuti kao da se nije ni dogodilo. Nazalost, takvih primjera je i previse danas. 

  Bila sam svjedok psihickog maltretiranja moje prijateljice od strane njenog tadasnjeg momka, a najzalosnije je sto mu se ona uvijek vracala i pored mog danonocnog “trubljenja” da ne treba to da cini. Tek kada se porodica umijesala, prici je stato u kraj. Zato je od velikog znacaja podrska porodice i prijatelja, na sve moguce nacine.  

  Moja poruka zenama ovdje na forumu je da ne truju dusu zlim mislima i komentarima o ovom stvoru, nijedan nije toga vrijedan. Ali nemojte cutati i osvrnite se oko sebe, mozda je nekome potrebna vasa pomoc. 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 72. znači sve je ISTINA!!!!!LJIGA BRE OBIČNAAAAA!!!!!U ZATVOR OVU GNJIDU!!!!JOJ KAMO SRECE DA MU NEKO OVAJ OSMEH SKINE SA LICA….SLINA JEDNA….POSLE OVOGA NE ZNAM KOJI COVEK MOŽE DOCI NA NJEGOV NASTUP!!!!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 73. Ja vise ne znam kome i u sta da verujem,zar nisu isti ovi tabloidi pre neki dan objavili da su se oni vencali….a sad citam svoju nevencanu suprugu,svoju verenicu,svoju suprugu……..sta je uopste istina?????

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Sta je uopste bitan status i sta to menja ? Bravo za Anu,rekla je svoje!Postoje organi gonjena koji su placeni i treba da preuzmu slucaj u svoje ruke.Ovome treba pocepati diplomu kriminologa i zabraniti mu da se bavi tim poslom,zabraniti svaki javni nastup .

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 74. Podrska Ani, budi jaka i smognu snage da izdrzis sve, zbog svog deteta kome si potrebna. A ovom bedniku koji bije porodilju zelim da odgovara za ovo sto je uradio, zasluzio je da ide u zatvor. A karijera mu je propala za sva vremena!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 75. Da covek prosto ne poveruje. Iskreno slusala sam Adila, volela sam njegove pesme, tako su divne i pune emocija ali cu prestati. Verujem Ani, narocito zbog dela teksta u kom se spominje medicinski izvestaj iz KBC-a. Pozivam sve one koji su protiv NASILJA NAD ZENAMA na BOJKOT ADILA MAKSUTOVICA!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 76. on je prije mozda nekih mjesec dva nisam sigurna dobio batine u Sarajevu…bilo mi ga iskreno zao al sad posle ove njegove intervencije smatram da su ga trebali prebiti na mrtvo ime tako da mu ne padne na pamet da digne ruku na zenu..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 77. Meni na kraju nije ostalo jasno, jel je pretukao ili ne.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 78. ah sav taj fini ,kulturni, nalickani svijet koji se krije iza tih maski…nakraj padnu masta i ta velika ljubav …e zato je ova Farma za to dobra jer tu vidis koliko su losi aljkavi ,nekulturni itd a dok ih gledamo nalickane po emisijama tu su svi fini kulturni,uredni zato zivela FARMA……

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 79. Najbitnije od svega je da se zrtva vise ne vrati nasilniku. Ova devojka ima gde da zivi, nadam se da nece popustiti pred siledzijom.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 80. Za ne povjerovati od onakog finog covjeka na prvi pogled ,jos pokuso zataskati stvar i bio je spreman doci u emisiju narod pita i predvarati se da nije nista bilo .A ko da gledam kako bi se kezio i pricao da je sve u redu i da su to lazi,ja ga vise nikad necu slusati definitivno.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 81. ljudi pitanje je,sta je istina ,,,stvarno znam da je dobar  ,,adil,,ako je starno istina sve ovo za svaku je osudu!!! i nemojte odma cig. psla da pisete ,,jel srbi ne  biju mozda zene??? 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 82. VEROVALI ILI NE OD OVE STRASNE I TUZNR PRICE ,JOS MI JE STRASNIJE ONO NASTOJANJE SASE POPOVICA  DA ZARAD BIZNISA I EKSKLUZIVE  UBEDI LJUDE DA DODJU U STUDIO I PO STAROM RECEPTU  PRIZNAJU ONO  STO NIJE,ALI JE BOLJE ZA TIRAZ ,TEZGE  I OSTALE GRANIOZNE STVARI,    

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 83. Ostavi govedo, cuvaj dete, ne treba ti takav siledzija. Ovo vazi za sve devojke i zene koje trpe takve nasilnike

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 84. Sads treba Dzej da se pokloni i zastitu svoju cerku! Go*no od zeta na sud -tuzba za zlostavljanje a i sa javne scene- kraj! Takav covek ne treba da se pojavljuje u javnosti! Stam ga bilo da udari svoju zenu ma i bilo cija da je zene je zena!!!!! Jos mu rodila dete!!! Neka bije svoju mamu mamlaz bedni!!! On je psihicki bolestn cim dize ruku na zenu stosni m….da pa udari nekog muskarca!!!! Bedo!!!!! Uz Anu smo

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 85. I ja imam divnog muza kako to svi vide ali realnost je ponekad drugacija. U trudnoci me je znao udarati… Pa neznam opet sam sa njim ali je sve slomjeno. Djeca u prvi plan a ja…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 86. Videcemo, da ne komentarisemo prije vremena. Svaka prica ima dve strane. Meni je ovo sve nekako neverovatno. Bila s njim 8 godina iako se ovo i rabije desavalo? Cekala da rodi dete pa prvi put da ga prijavi… Sve mi je jako sumnjivo, ali neka pokaze vreme. Ako je istina zasluzuje najstroziju kaznu.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 87. Za svaku osodu…..evo ja vise necu ici na njegov nastup,sluaati njegove pesme….jedinka sam ,nisam ni bitna…ali ajmo svi u bojkot na Adila!!!!podrska Ani kao zeni i majci!!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 88. Znaci ISTINA JE…e pa bato ja bi tebi presudila…pa moje dete da pipnes pa oci bi ti iskopala i ja i moj muz…pa mamu ti pokvarenu ja sam za to zivot dala ,neprospavane noci,strah,bol,uloizila sve i ti da mi pipnes dete…pa nestalo bi te ,odrobijala bi te ladno…ti si uzeo to da volis a ne da vaspitavas pesnicama…da je bila najgora to se pozove otac i kaze ne mozemo,tesko mi je ili se obrazlozi ali tuci rovitu tek porodjenu zenu je bolest….a ja bi te izlecila sopstvenim rukama kugo idi u govna utopi se od sramote….intelektualac sa dva fakulteta..estrada je najveci sljam,mulj i losak do losaka….pa zenu ne udari ni onaj iz pakistana vise dzukcu bolesni…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 89. Adile idiote treba te nauciti pameti! Mrcino slinava! Ana je pogresil sto nece da podnese prijavu! 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 90.  Ovo je pokazatelj da ju je maltretirao i pre, mozda ne ovako brutalno ali sigurno je pao koji samar. Njena najveca greska je sto ga nije otkacila pre i jos s njim zacela dete! Zene su neverovatne sta su u stanju da trpe, samo ne znam zbog cega. Ako mu se vrati, kao sto je Maja Marijana(idiot) uradila prvo pozvala Explosiv i iskukala se kako je tucena, mucena pa se tom nasilniku i vratila i tako pljunula samu sebe, onda zasluzuje sve sto ce je kasnije snaci! Predjete jednom preko samara, kasnije ce vas castiti samarima, batinama redovno!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 91. Kakav razvod pominjete kad nisu bili u bračnoj zajednici,živili zajedno kao vjerenici.
  Znači 8 godina je glumio finoću, sačekao da mu rodi dijete pa pokazao pravo lice,ni manje ni više nego batinama.Jadno da jadnije ne može.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 92. ma taj bolesnik ce još tražiti da dodje u emisije i da demantuje…ma od ovih slina je svasta ocekivat…pravde nema.!!!…mojoj sestri da je neko ovako uradio pozvao bi ga na dvoboj pa da jednom muskarcu pokaže svoju MUŠKOST—Pi**a jedna!!!!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 93. Ruzan je i umisljen i to je ono  najgore,ona je preljepa..i super sto se zastitila od njega

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 94. ..bio jednom jedan fini čovek koji nije imao poroke, nije pušio, nije pio, nije kockao, nije imao ljubavnice…i zvao se HITLER….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 95. gaga istina

  Šlepao se uz porodicu ramadanovski i eto mu ga sad. Mislim da će posle ovoga moći da peva na ibarskoj a možda ni tamo…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 96. FORZA nisi obavesten imao je ljubavnicu ali nije mogo da mu se digne…porok je kada njime unistavas sebe a bolest kada zelis da povredis fizicki druge…znam da si ovo napisao sa ironijom …..znaci li to da su ljudi bez poroka svi diktatori….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • ma FORZA je hteo da kaze kako iako neko deluje fino i dobro ili eto nema poroke i sve najnaj nikad ne znamo kakvo se zlo u stvari krije u njemu…
   Nije sve onako kako izgleda… (pa ni ljudi)

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

   • ZNAM STA JE HTEO DA KAZE ….SAMO SAM DODALA…

    Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 97. aha, malo ju je PROTRESAO i odgurnuo…. tako MALO da je zadobila hematome… Djubre ljigavo lazljivo grubijansko!!! Vredjala ti majku, jel? Pa vredjaj i ti njenu i kvit ste!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 98. Ovoj slini treba stati na put!  Pretpostavljam da ga Sasa Popovic vise nece nikad pozvati u Grand, da ce pevati samo u svom kupatilu. Bio mi je simpatican, ali vise nikad ga necu slusati, a jos manje gledati. Eeeeej, zena mu rodila sina a on je sutira u stomak po jos svezim ranama od carskog reza. Sta mislite kako je toj jadnoj zeni bilo kad je morala da ostavi nepodojenu bebu od mesec dana i pobegne kod majke!!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 99. Ljiga.
  Slina.
  Beskicmenjak.
  Ološ.
  Šljamčina.
  Treba da se zavuče u mišju rupu, da hoda sa papirnom kesom na glavi kad sledeći put izađe na ulicu! 
  Neka se oprosti sa karijerom koju je i izgradio zahvaljujući ocu žene koju je tukao. 
  Žena ima svežu ranu od carskog reza, a on je šutao!
  Koliko jedna majka mora da bude uplašena da bi pobegla iz kuće i iza sebe ostavila tek rođenu bebu koju još uvek doji?
  Crv onaj bedni!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 100. Gledate na stvari crno-bijelo, a u stvarnom životu nije tako. Ko zna šta se sve tu dešavalo…. Možda je bio zaista divan svih ovih godina, ali je, pod ko zna kakvim pritiscima, u jednom momentu ‘pukao’…. Čovjek možda ima ozbiljan psihološki problem…. Nema opravdanja, strašno je ovo što se desilo… Mislim da, ukoliko je ovo prvi put uradio, sada više pati on i od nje same. Ukoliko je ovo više puta činio, odgovornost je pola-pola, a onda on definitivno treba da posjeti profesionalce. Kao i ona. U svakom slučaju, ukoliko neko blizak Adilu ovo čita, a čita, pod ovakim pritiskom svih, bukvalno svih, mogao bi svašta da učini – budite uz njega. Uz Anu je njena beba, roditelji, ona će to da prebrodi. On? Njegov život se sada doslovno raspada, imajmo milosti.  Pogriješio jeste. Ipak, ljudi mogu i da ubiju, zar ne. Nije ni prvi ni posljednji koji ovo čini, samo, javna je ličnost i sada je on, kao, najgori na svijetu. Osvrnite se, oko vas je takvih koliko hoćete, s’ tim što su anonimni i njihove žene moraju da ćute…. Žao mi je što je ovako, baš sam ga gotivio, i baš su mi bili fin par.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 101. crnogorka ;)

  Pravi muskarac treba da stiti zenu da joj bude oslonac i podrska u svemu, utjeha, a ne majmun koji ce da je maltretira…a muskarac koji imalo ima u glavi od nasilnika ce okrenuti ledja, bataliti budale, nece dici ruku, a tek na zenu! SRAM TE BILO BIJEDO…DA JE SAMAR PA DA SHVATIM KO ZNA STA JE BILO, ALI DA OVAKO IZUBIJA ZENU…MISLI UBUDUCE KAKAV PRIMER CES BITI SINU…OVO ONA NE TREBA DA TI OPROSTI, LOS SI COVJEK I NIKAKAV MUZ, BUDI BAR DOBAR OTAC, TU NISI ZAKASNIO A JA MISLIM DA U SVIMA NAMA IMA NESTO DOBRO. A TI ANA SAMO AKO SI BUDALA PREDJI PREKO OVOGA

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 102. “Malo sam je protresao”
  Trebao bi neko tebe malo da protrese, onako muški, Adile pič…ino !

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 103. Stop ovom ljigavcu, ne sme se nikad vise pojaviti na tv-u. A mi ako smo malo pametni svi da bojkotujemo njegove pesme i ne idemo na njegove nastupe!!! Djubre jedno!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 104. joj ove hinje su najgore…glumi neku finocu.,ma ne zna se ljeba najest a ovdje udara jedno slabo bice.fuuuj

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 105. Prvo je nije takao(tukao)sad je dao izjavu u policiji kako ju je samo malo protresao.Gnjida

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 106. Ma puko film I Adilu. Dete malo, place ne spavaju niti jedno od njih. On radi I dolazi kuci u zoru, zenu mu drmaju hormone, ne naspavana izcrpljena zenica od poroda a o prvom carskom rezu I oporavku posle carskog reza I da ne govorim. Malo joj jezik poleteo prije mozga, zakacila mu za majku a ne benda njegova ni 2 posto. Nije ni ona sjajna, iz kakve rastresene kuce dolazi. Bit ce to sve u redu cim Adil zaradi love I kupi joj nesto skupoceno, zamaze joj oci, kod svakog se to desavalo I kod politicara.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 107. Oduvek mi je bio toliko odvratan sa ovim izvestacenim osmehom da nisam mogla ni da ga gledam ni da ga slusam. Izgledao mi je kao obicna ljiga i to se i ispostavilo da jeste.
  Oni sto su ga prebili trebali su jos da ga biju!!!
  MUSKARAC KOJI UDARI ZENU JE ZAUVEK UBIO MUSKARCA U SEBI!!!!!!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 108. Eh Adile šta ti je ovo trebalo…..Žao mi je Džekija mogu samo zamisliti kako mu je teško,jednostavno u trenutku sve je puklo i nema povratka.Adila je voleo kao sina ali ne možeš oprostiti,da ti neko krene na dete-tu jednostavno sve prestaje,nema oproštaja.Ana mi deluje tako nežno,krhko….Džeki ispitaj dete,ko zna šta je sve trpela sa njim,sada je najvažnije,da sve “izbaci” iz sebe i da se psihički digne a tu je najvažnija podrška porodice.Džej je pravi otac i bez obzira na to što je “malo” nestašan dobar je čovek u duši i poštuje žene.Sve če doči na svoje sretno vam bilo……..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 109. pa zar ova ljiga nije rekao da je sve laž.da su ljudi ljubomorni na njega i njegovu kaijeru?!?!?!?hahahhahah ej slino jedna srozavaš se sve više i više!!!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 110. Prvo nisam verovala u ono što sam pročitala pre neki dan, ali sad sigrno nije laž. A bili su lep par, ne znam šta mu je ovo trebalo. I čuj vredjala mu majku pa dohvatio da je bije, djubre jedno, i ti si muškarac. Nikad nisam slušala nešto naročito njegovu muziku, ali sam mislila da je fin, ali sad ga ne marim. Bas mi je žao Ane…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 111. Tesko mi je da poverujem da im se ovo prvi put desilo, oni su 8 god. zajedno. Moj bivsi me poceo vec posle 2 god cascavati batinama ali sam Hvala Bogu brzo uvatila maglu. To je nesto unutra sto tera osobu da mlati, tako da je to tesko promeniti. Ali treba uvesti visoke novcane i zatvorske kazne, to bi barem malo pomoglo da svi agresivni uce samokontrolu.
  Zao mi Ane, strasno je posle 2 meseca prvog majcinstva biti prebijen..ma grozno.. najpametnije je otici od takvih pa nek bije majku svoju. sta god da mu je rekla mogao je i on njoj da opsuje ali ne tuci zenu, pa nije stoka nego uzviseno bice Koje Radja i odrzava zivot na zemlji. Ovaj se dobro zeznuo , mislim da ce ovo imati veliki uticaj na njegovu karijeru.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 112. izvinjavam se, ali Ci….. posla ne iznosite prrljav ves na videlo.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 113. AUUUUUUUUUU JA LICNO MISLIM DA OD OVOGA NEMA NI PRVO SLOVO OD ISTINE ?LICNO I AKO JE ISTINA ZAO MI JE ANU ?A JA MISLIM DA NEKO DEBELO SE ZAKACIO SA ADILOM STO JE PLASIRA OVAKVU LAZ ?NE ZNAM MOZDA I GRESIM?AKO JE ISTINA NEK GA BUDE SRAMOTA ?LICNO KO COVEK MI JE BIO SUPER ?A KO PEVACA NE TREBA UOPSTE KOMENTERISATI

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 114. Djej sjeti se sta si radio drugim zenama, eh pa kolo srece se okrece. Ne ponovilo se.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 115. Valter brani Sarajevo

  Nijednom nije rekao:Nikad ne bih naudio svojoj porodici..sve ove laži utiču na moju porodicu bla bla..

  Čovjek samo priča:Ovo je zbog karijere, uništit će mi karijeru!

  Fuuuuj!

  To vam sve govori!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 116. Ja mislim da je sve ovo isfabrikovano od Džeja.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 117. Halo ljudi, Ana je Adilu opsovala majku, zapitajte se kako biste vi reagovali u takoj situaciji?Mislim da ne bi zavrsilo samo sa batinama, toje najmanje sto je zasluzila.MIlisla je da moze da mu psuje mater jer je zensko i skoro se porodila?Ma nemoj!Pravda i istina za Adila, decko hrabro napred neka te ovi primitivni komentari ne doticu i cekamo novi album!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Cvetko
   Могао јој је вратити истом мером,да и он њој опсује мајку.
   Иначе,примећујем да је помињање мајке  најчешћи изговор који насилници користе да би оправдали насилничко понашање.
   Ала су насилници осетљиви на помен мајке јао јао…

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 118. Ma o cemu pricate svi vi koji kao ne verujete…da li dolikuje novopecenom ocu…zena mu dete rodila na carski rez…a on trazi ni manje ni vise nego GACE..od obozavateljki….ma treba ti otkinuti to sto imas u gacama…da si moje dete taknuo posle dva meseca poroda…ne bi trebala ni policijska stanica….nista samo ja……kretenu hinjski…..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Elizabeta Stankovic

   Dada-bravo!…inace,odvratan lik!…ponekad je bolji biti sam.nego da zivis s manijakom..

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

   • VOJNA DERZIC

    Kako vidim puno je pozitivnih komentara I podrske mladoj zeni koju je pretukao muskarac.Jako podrzavam organizaciju koja mu je otkazala nastup za Novu Godinu. I ja ga nebih zeljela slusati.

    Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 119. znamo koliko je saati kad si odgurnuo i otresao malo samo ….a ove sta tuku zene zbog majke najgora su stvorenja ali karma je cudo

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 120. ” ..a razlog je navodno njena ljubomora..” RAZLOG?????!!!!!! zar treba uopste pitati za RAZLOG?!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 121. Bravo Džej! Ova ljudska beda i jeste za žaljenje. Koja majka ovakvog skota rodi i vaspita jeste vredna svake uvrede!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 122. Pa ok, ako postoji snimak,pa gde je ????

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 123. Ma ovo je malo sumljivo da nije njegovo dete

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @Leee Sve i da nije njegovo,nista ne opravdava nasilje nad zenom(porodiljom ili ne) kao ni bilo kakvo nasilje ! To nikad nije resenje bez obzira na povod

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 124. On je varao a ona mu rodila dete, mislil tako ce da ga veze za sebe. Posto to nista nije promenilo sad mu se sveti.
  Brutalno je pretukao po stomako i ispod kose ima hematome ili gde drugde, posto se na slikama ne vidi. Dajte ljudi, brutalno je pretukao Maju Marijanu muz a ovo dvoje su se pocupali ona popila malo vise pa joj sad krivo.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 125. Elizabeta Stankovic

  Dzej  zali zeta?…a zasto ga zali?….o boze ..jer ovaj opet nesto pio?!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 126. Vaya con Dios

  ovo je bas sumnjivo…nisu cista posla u svakom slucaju

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 127. Nisam do sad komentirala a pratim sve vrijeme taj “slucaj”. Nakon izjave Dzeja da mu je zao zeta, mou samo reci: c******a posla! Ponosan na cerku jer ne tereti olosa koji je tukao po stomaku a ni maternica joj se jos nije vratila na mjesto. DZEJ OVO NIJE SAMO ADILOV KRAJ; VEC I TVOJ!!!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 128. Možda mu žao Adila zato što je mu njegova ćerka opsovala majku? Ovde se baš nezna gde je istina tačna. Katastrofa.

  Nedaj bože nikome.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 129. Marija-Maki

  Često sam imala kontakte sa Romknjama i rekla bih, da su sve te žene sa kojima sam razgovarala, bez obzira na stepen svog obrazovanja i statusa, barem nekoliko puta tokom bračnog života bile ošamarene, a većina je dobijala batine. One o tome pričaju kroz osmeh kao da se radi o anegdotama iz bračnog života. Hoću da kažem da su, izgleda, batine u Romskim porodicama deo svakodnevnice i tradicije, na žalost. Ne stavljam ovo u kontekst nečega što je normalno i što ne trba da se osudi, ali odnos romskih žena i muškaraca prema batinama je sasvim drugačiji nego kod drugih ljudi. Smatram da su i kod Srba batine u braku deo porodičnog i tradicionalnog nasleđa i da će se njihova učestalost smanjiti promenom svesti da je sramota iznositi prljav veš pred svet i regulisanjem zakona i statusa žene u društvu.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 130. Kvazi tuča

  Dok ne čujem izjavu od Maksutovića kao i snimak gdje Džej plače i izjavljuje sve ovo što je napisano,ne vjerujem da se desilo bilo šta što piše.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 131. ovde lud je*e zbunjenog … ako se ista desilo od ovoga… ja mislim da je sve ovo velika pompa…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 132. Ljudi, pogledajte snimak iz Ekskluziva i videcete koliko je Dzeju bilo tesko, covek je plakao i jedva dolazio do reci od suza i jecaja. Ovo da zali Adila je sigurno rekao jer jer je Adil otac njegovog unuka i bio mu je bukvalno kao sin. I takodje verujem da Dzej ne zeli da daje negativne izjave o Adilu jer je to pre svega porodicna stvar, ne zeli da iznosi prljav ves u javnost, a verujem da mu je oci u oci rekao sta stvarno misli o njemu.
  U svakom slucaju, podrska Ani, a nasilnik u zatvor! Bojkot Adila smrada!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Jako mi je zao Ane, veoma dobra i lepo vaspitana devojka. Dzej je plakao, hmmm…. samo neka se seti kada je samarao tudje dete, i ja sam tada plakala a on je bio kao i sada, poznati estradni umetnik i mogao je da radi sta hoce. Jos jednom naglasavam: zaista mi je zao Ane, dete to nije zasluzilo, a njen otac je svasta radio i on bi trebao da ispasta za sve a ne Ana!

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • pa dzej u svakom drugom intervijuu place 

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 133. Gledala sam Ekskluziv Dzej je dok je pricao sve vreme plakao.Iza osmeha Adila, krije se nasilnik..Sramota

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 134. niko iz cista mira ne reaguje ko avet, ali osudjujem i ako je los covjek i muz neka bar bude dobar otac…a ako 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 135. e da i ako je sitina, ako mu ovo nije debelo smjesteno izvinjavaj joj se svakog dana dok si ziv iako ne prica sa tobom…sram te bilo sta god da ti je rekla ili uradila, ako si normalan muskarca tako prebit nece a kamoli zenu i to svoju zenu…ali opet niko ovdje ne zna sta se tu desilo, zasto je tako reagovao…iz cista mira nije sigurno, ali nema opravdanja, nikakvog opravdanja…neka ne ponavlja ovo neka pazi sjutra na dijete i neka mu bude za nauk, a sto se karijere tice, pa daj slusamo svakakve, ko zna sta u svojim izopacenim zivotima rade…meni nece uticati ni najmanje da ga slusam, muzika je jedno, ali STIDI SE OVO ZENI URADITI JE TOLIKO SRAMOTNO ZA JEDNOG MUSKARCA, OVO NIJE SAMAR NEGO IZIVLJAVANJE….NAUCI NESTO IZ OVE PRICE, PRAZNI SE U TERETANAMA, TRCI, RADI NESTO ALI NE UDARAJ ZENU MORONU….NE BRINI SE ZA KARIJERU VEC SE BRINI ZA DUSU, TI SI DOBAR PJEVAC I TO NE MOZE DA SE DOVEDE U PITANJE……ALI NESTO MI SVO VRIJEME NIJE JASNO, MOGAO JE OVO DZEJ DA ZATASKA, STA IM JE TREBALO DA PRAVE OVOLIKU BURU, I DA SE VUKU PO NOVINAMA…CUDNO MI TO MALO….to su porodicni problemi i resavas ih tamo i u Mup-u a novine za to ne sluze jer je otac tvog unuceta, njenog sina….nesto mi tu…ne znam ON JE ISPAO DNO DNA, A ONI DNO….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 136. Rista glista

  Ma zasto da mu ga bude zao.. verovatno je on nju i ranije fizicki zlostavljao.. Al posto je sad postala majka, malo su joj se prioriteti promenili, pa ga je konacno i prijavila.. Retko kad zene prijave muskarce posle prvog samara.. 
  Prava je sreća da ona ima svoju porodicu kao podršku, inace bi verovatno kao veliki broj zena morala to da trpi ko zna koliko .. 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 137. Ova Ana je meni bas lijepa kao neka brazilka ,neznam sta je vidjela na ovom Adilu ili vec kako se zove…nikad nisam cula za njeg do sad .Vidim da je popularan ali neznam sta vide na njemu kao zena izgleda.Pored ovakve ljepotice trebao je biti jedan visok zgodan muskarcina.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 138. A gdje da pogledamo taj snimak,pošaljite link pa da vidimo i mi ?

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 139. Zasto se ne oglasi Grand i javno mu oduzme titulu pobednika i na taj nacin da do znanja svim buducim nasilnicima – bilo zensko ili musko – da im nema mesta na estradi.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 140. Idiota, koji tuce zenu zbog majke, treba ubiti. Opste je poznato da svekrve, opsednute svojim sinovima, mrze snajke i teze da im zagorcaju zivot, mesajuci se gde im nije mesto. Mada i u svakom drugom slucaju, nasilje je nepotrebno, narocito nad zenom koja se jos ni od porodjaja nije sasvim oporavila, uzas….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 141. Svi ste vi ludi svakako. Dok si ti sa njim  provela toliko godine I nisi Videla ko je I sta je,ispada da si I Luda I glupa. 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 142. I dokle vise?! Pa nije ona jedina kojoj se ovo desava..Aman vise sa Dzejom i Adilom i Anom..Dosta

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 143. to Ana!!!! cuvaj svoje dete i sebe.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 144. Neverovatno je da mi je sakriven komentar, iako sam samo zapitao da li je možda sve namešteno. Kakav je to način? Zar se ovako civilizovano diskutuje? Pratim Svet odavno i čitam, i novine i onlajn i neugodno sam iznenađen.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 145. Šta mislite o tome da ga ubijete? Da li ste vi normnalni, narode? Čovjek je udarao svoju ženu, sa kojom se 8 godina zabavljao, ona je dobrovoljno 8 godina bila s’ njim, nemoguće da joj ni jedan jedini znak nije dao da je takav, nemoguće. A sada…. Sada je najgori na ovom svijetu. Da li znate da je svaka treća žena u Srbiji, bar jednom u životu, pretrpjela fizičko nasilje od supruga? To su zvanični podaci! Zašto su vam uvijek potrebne javne ličnosti da sav svoj prezir, bol, nemoć, nezadovoljstvo i prosto sve negativno preko tudje grbače ispoljite? Ovo je stvarnost, ovo se dešava oko svih nas, neprestano, svakoga dana, nažalost. 
  Uostalom, šta znamo o tome kakva je ona bila i kakva jeste, šta ako je ipak slagala? Šta ako ima drugog? Ako je imala više njih? Možda je serijski ubica! NIšta ne znamo o njima, ali tu smo da sudimo.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • bojane, ti zvucis kao da i ti tuces svoju zenu…  😀

   sve i da te vara sa 1000 njih nemas pravo da je udaris…

   eto zato se je nisam udala za srbina, niti bih ikada… 😉

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 146. Pa sta je ovo bre, svaki dan citamo nove izmenjene izjave ovih ljudi? Prvo svi kazu da je pretucena, a danas citamo da je Ana izjavila:”Bila bih pretucena da nisu naisli njegov tata i brat u pravom trenutku, zahvaljujuci njima, uspela sam pobeci.” Pa jel je istukao ili nije? Ma, vratit ce se ona njemu ubrzo.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 147. Meni je cudno da ju je prvi put udario nakon 8 godina veze?

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 148. NE TREBA DA MU SE VRATI… KLASICAN KLOSAR I NEZAHVALNA  BUDALA….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 149. Elizabeta Stankovic

  Caca-ah.nema to veze ..ko je ..i sta je..ima i dobrih srba..nisu svi isti…ja sam se zabavljala sa italijanom sest godina…”pokusao”je i mene da opali…mislim dai zvekne samarcinu..ali posto sam duplo temperametnija od njega..poderala sam sve sto je bilo na nju ..
  u z to je bio izgreban…od tada se vise nikada nije usudio….hvala bogu…ne volim da se svadjam…ali ako me provociras…onda pisi crno…pozdrav za tebe

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 150. Caco, naravno da ne udaram svoju suprugu, niti sam ikada podigao ruku na ženu, djevojku, damu. Daleko bilo. Meni to ne može da se desi. Riječima je sve moguće riješiti.
  Kao što sam i rekao, svi nešto sude, svi sve znaju, kao da svi čekaju da riješe tudji problem, a s’ druge strane, jasno mi je, po komentarima, da imaju mnogo svojih. 
  Tvoj je, Caco, čini se isključivost. Medju Srbima ima divnih ljudi, pravih džentlmena, gospode, kao i sjajnih ljudi sa sela, zemljoradnika, stočara, koji takodje umiju da poštuju svoje žene. Nemojmo biti isključivi, to nije mudro. I ne odgovara realnosti.
  Poenta: ne znamo šta je Ana radila, da bismo mogli tako lako da kažemo da je samo Adil kriv. A on je kriv, neupitno. Ukoliko to ona, ipak, nije izmislila.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 151. Njemu je jos uvek vaznija karijera od toga sta je ucinio svojim najmilijima, zeni i detetu. Ostao je bez onog najvaznijeg u zivotu ali svojom krivicom, tako treba svaka zena da uradi pa neka zive sami i lupaju glavom o zid.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 152. @Caca “Eto zato nisam se udala za srbina nit bih ikada.”

  Zar ti misliš da su SVI SRBI isti loši i zli? I ne radi se ovde o veru i nacionalnost. 😉

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • OVA CACA nije u vinklu….naravno da vera nije presudna vec vaspitanje…moram priznati da su na istoku i zaostalim sredinama zene jos uvek niza rasa i po nekim njima zvanim pravilima moze se sa njima raditi sta ti je volja…muskarac je bog i sa njima nema konverzacije jer moras da im cutis i budes manji od makovog zrna….podrzavam slobodu u svakom smislu ,uvreda recima nije isto sto i samar ili pesnica….Srbi ,dezurni krivci za sve NEGO..E MOJA GLUPA CACO SVUGDE IMA BOLESNIKA,DRZNIKA I KOMPLEKSASA KOJI MISLE DA IM JE VECI EGO AKO IMAJU VLAST NAD ZENOM….BATINAMA,DA BAS JE TO TESKO …..

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 153. Dzej je zaista ovde ispao lafcina, ne treba se svetiti i odgovarati zlom na zlo , samo se skloniti i sve ce to doci na svoje .

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 154. Ovde je sve jasno kao dan, iz teksta se moze zakljuciti da oni zive iznad Adilovih roditelja. Mama Dzemile je sve rekla, govoreci o Dzeju i Ani sve je rekla o sebi… Jos jedan brak koji je svekrva rasturila…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 155. Svaki dan ista vest, samo drugacije formulisane recenice. Neko je resio da ga potpuno unisti i zgazi. Ako je zaista to uradio, treba zakon da ga kazni, a tek onda mediji da ga lincuju. Ovako se ne zna tacno sta se zaista desilo. Cula se samo jedna strana, a ja nisam videla ni jednu masnicu na njoj, bar ne u novinama, a i zivim blizu nje, srela sam je u nedelju i nista nisam primetila na njoj. Tako da…. Uostom, ima nas svakakvih… I pravih zrtava, a i onih koje su svojim ponasanjem izazvale to. Poznajem jako puno primera, gde bih da sam na mestu njihovih muskaraca, lansirala ih sa planete… Ne branim u ovoj prici Adila, ali pustimo da prodje vreme i da se vidi ko je zaista kriv za sve ovo…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Tebi treba dokaz ??? Sta si ti,sudija ! Jedno obicno go*edo prebio svoju zenu i jedino brine o svojoj karijeri  a uopste ne misli kako ovaj stres deluje na  rast i razvoj deteta .

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • “…da vidimo KO JE KRIV ZA OVO” ?!?!? ko je kriv za sutiranje zene u stomak?!?? (sa ranom od carskog reza ili ne svejedno, a pogoto o jer je imala i to…) i sta sve ne… (te modrice nisi ni mogla da vidis!)
   Ja ne mogu da se nacudim tvom pitanju…

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 156. Adil mi nikada nije bio simpatican kao ni jedan rom, ali i ako ga je izazvala mala, mogao je drugacije.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 157. Džej je super i žao mi ga je, vidilo se na slikama da zeta obožava kao i kćeri,, kakva mu je kćer neznam ali sigurna sam da ju je Adil varao kao i svaki kojem je žena trudna a može mu se,, svekrva nema veze sa nićim, ovaj ju je vjerovatno upotrebio da zaštiti svoj .urvaluk

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 158. Draga Ana,ne treba meni dokaz, ja zivim svoj zivot i ne tice me se tamo neki pevac, jer ih u toj zabokrecini ima jako puno. Do sada sam ga par puta slusala na Jimmy-su, vise ne…. Ne zato sto je nekoga istukao, vec zato sto ne postuje zene… A samo sam rekla da su to price koje se plasiraju samo sa jedne strane i da treba saslusati i drugu. Jer smo mi zene ponekad cudo! Kao sto sam u predhodnom kom. napisala.. Cast izuzecima!!!!! A svako nasilje treba strogo kazniti, nad zenama pogotovo. Pozdrav!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 159. Ja bi zvala momke da ga srede. I ovako je dobijao batina, znaci da nije dobar….
  Olos klasican

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 160. Vlado Georgiev Ima, Najlepse Pesmee

  Dzej je LAVCINA ISPAO
  SVAKA TI CAST BRE! BRAVO
  A ADIL VELIKO VELIKO RAZOCARANJE

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 161. Hajde sta pravite od Adila monstruma,da li je i jedan novinar uslikao te njene modrice,gdje su ti podlivi ,znate li vi uopste kako izgledaju zlostavljane zene .Mozda se sama udarila pa optuzila covjeka.Nije Dzej stvorio Adila nego mu je dragi Bog dao talent .

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @bascarsija
   Hehe…jes mu dragi Bog dao talent,al da Dzeja ne bi,pitanje je da li bi svi mi uopste culi za pevaca Adila Maksutovica.

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 162. Ljudi,majke mi moje cime se vi bavite.Zasto ubiti covjeka koji je navodno tuko svoju zenu.Zasto ga ne ubiti onako,bez razloga.Meni se nije svidjao i prije ove navodne scene.Mozda i njoj i njemu treba pomoc.Mozda malo i novinari lazu,ipak je to bajna vijest.Odmah neke osude,a nemate pojma.Da se ja pitam ja bi ga zatvorio zato sto mi je antipatican,jel to posteno.Ove zene sto razumiju druge zene,nidje veze,Da zene pomazu upola jedna drugoj kao sto pricaju ne bi bilo nijednog siledzije na svijetu da ih maltretira,al hajd.Nedo bog ikom da ga neko mlati

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 163. Ne kaze se:  Nemoj da te osamarim, nego nemoj da te protresem! 
  Adil likes this. 😀

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 164. Ne vjeruj sve što čuješ

  Koliki je to potres bio da su joj nastali hematomi na glavi i stomaku ….gadan neki potres … sad će da izjavi da se kaje zbog svega ….. bla, bla, bla …..e Adile, pao si…šteta

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 165. SHARPSHOOTER

  Adile, otpevao si ti svoje…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 166. PESME OVOG SMEĆA  NIJEDNA PAMETNA ZENA NECE VISE SLUSATI

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 167. A i jest ga vala davila dok ga nije konacno safatala na trudnocu. Puko coveku film kada mu je zakacila za majku, nece joj vise pasti na pamet da nikada svom muskarcu opsuje mater.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 168. Adile svaka kuca ima dima al tebi je neko debelo zachadjavio gredu..ne podrzaavam nasilje nikako@@@..ali kako stvari stoje debelo si nazuljao nekog!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 169. BUUUUHHHHAAAAAAA

  Dobro je Fadile ona je kriva a ti budi veci covek pa joj oprosti sto si je tukao!G*vnaru!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 170. Ne postoi nikakav razlog u zivoti da bi se digla ruka nekome, a pogotovo svojoj zeni . A ako je doticna osoba toliko jaka onda neka ubija sa reci a ne sa rukom.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 171. Modrice i podlivi se ne vide jer je decko studirao kriminalistiku pa zna kako da udari, a da tragovi ne ostanu. Uostalom ako je imala hematome na stomaku i na glavi, ispod kose, kako bi to bilo ko mogao da vidi? Nece sigurno za novine da se slika da bi nesto dokazala. Ona zna sta se dogodilo i sigurno nije iz zabave isla u policiju i kod doktora i ostavila muza sa kojim je tek dobila dete!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 172. Adile dragi prestani da se brukas vise! Ne znam kako te nije sramota da tones jos dublje sa svojim glupim izjavama.Ispao.bi.mozda covek da se javno izvinio i priznao da si nasilnik. Ona ti nikad ne bi oprostila ni tada ali bar bi pokazao kajanje ovako ispadas olos najveći!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 173. Adile,ako imas i malo karaktera i zrelosti,bolje je da trosis vrijeme da popravis stvari i nadoknadis stetu ako je ikako moguce,sta ce ti karijera kad si izgubio ono najvrenije,sad kad najvise trebas zeni i djetetu ti se branis i trazis dokaze..
  Sramno..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 174. Coveku karijera najvaznija hehe budala, sta se tripuje, jok trebao je da je ubije, pa da onda imaju dokaze… idiot….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 175. Kontam da se Karleusa Vec javila i stavila na stranu zrtve ,” zrtve ” Adila. Silnog?

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 176. Pitam se samo koliki li to stan Adil I njegova supruga imaju kada ste svi vi koji ste osulu paljbu po njemu prisustvovali I nemo gledali kako je prebija… Aman ljudi, zadirete preduboko u neciju intimu I privatni zivot. Sta se desavalo izmedju njih dvoje znaju samo njih dvoje. Ni Dzej, ni novinari ni svi vi dusebriznici. Sve ovo mi dobrano lici na zestoko trpanje I pljuvanje po Adllu.Ne, nisam izabrao stranu u sukobu, niti sam zastitnicki nastrojen prema muskarcu koji prebija svoju zenu ili ciju god…svaka on njih je necija majka, sestra… Bez I jednog dokaza, na osnovu rekla kazala vi ste osudili jednog mladog coveka, gotovo likujuci na raspad jednog braka ( vanbracne zajednice, sve jedno) , guranje u blato jednog pevaca, unistavanja jedne karijere… Radije zavirite u odnose u svojim porodicama, svoje novcanike I svoje poslove, ako ih imate… Ani savetujem da definitivno podnese tuzbu sudu I na njemu prezentuje I lekarske izvestaje I fotografije povreda. To je jedino merodavno mesto za razresavanje ovakvih situacija. Ako je Adil kriv neka I krivicno I materijalno odgovara. Ako nije onda mu SVI VI koji ga ovako danima razvlacite po novinama I portalima dugujete jedno veliko izvinjenje. Toliko ljudske zlobe I pakosti nisam video u skorije vreme. Pozivate na bojkot I zabranu da momak moze da peva I zaradjuje za zivot. Ne samo svoj. Zaboravlajte da Ana I on imaju tek rodjeno dete. Spremni ste da preuzmete na sebe sve trokove oko bebe, izdrzavacete I Anu I bebu ? Aj oladite malo I pustite ljude da razrese svoj bracni problem, ako to ne mogu da urade u 4 zida onda na sudu.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 177. jos jedna serija puna zavrzlama…ko je tu negativni lik mama,sin,snaja ili taja:?Pazljivo cemo pratiti nastavak:)

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 178. strašno,ovaj nije normalan što pokuša još i da se brani.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 179. Pfff… Oduvek mi je imao taj neki ljigav osmeh..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 180. betoon do betona

  @Strahinja, svaka ti je na mjestu…jedini realan i normalan komentar!
  Nije više u pitanju Adil, veći je problem otkud ovolika količina zlobe u ljudima. To što je on uradio, riješiće sud, ne treba mu ovoliko sudija…pitanje je koliko se ovakvih stvari svakodnevno dešava i krije iza četiri zida, prvo među ovima koji pljuju pa dalje…Prema tome, svako neka očisti svoju avliju i neka se ne petlja u ono o čemu nema pojma šta i kako je bilo. Ima puno gorih stvari koje se dešavaju oko nas, pa koliko vas čini nešto da se to promijeni, svako treba krenuti od sebe!
  Daleko od toga da podržavam nasilje, ali ko smo mi da sudimo! Bog je dao oprost, ali ovdje je to očigledno nepoznanica, najvažnije je nekoga razapinjati i likovati nad njegovim padom! To nije srodno nijednoj životinji, koliko čovjek može biti proklet i naopak! 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 181. Realno i od mene bi dobila šljagu da mi je opsovala majku ! Najdegutantnija psovka ikad’ ! Još me više tangira činjenica što ljudi ovdje kažu trebao je i on njoj ! Eh ako je normalno da meni mj suprug je*e majku, dok istovremeno je*e i  mene , ne znam šta bih rekla, ja bih lično više voljela da mi pukne dvije vaspitne, nego da mi psuje majku ! 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 182. @Mala, drugo bi bilo da je Ana dobila “sljagu” kako ti kazes, verovatno je to i dobijala ranije, ali on je nju bukvalno premlatio. Ona je dobila batine od kojih je dobila i posledice. Pa da mu je je*ala citavu familiju. to ne opravdava takvo ponasanje.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 183. Kad čitam ove komentare ozlojeđenih tetki koje bi na osnovu novinskih napisa da ovog momka  hapse , tuku , kastriraju i bese na terazijama, shvatim da nisu ništa bolje od tih svojih navodnih zlostavljača!!!! toliko

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 184.       @Mala zbog takvih osoba koje bi da sljagama resavaju problem mi i jesmo tu gde smo! ne opravdavam psovke narocito tipe gde se spominje familija. suprug i ja to nikada ne radimo, najvise sto kazemo jedno drugom je kretenu ili budalo otprilike ALI KAKO LJUDI NE UZIMAJU U OBZIR DA JE ANA JOS POD DEPRESIJOM OD PORODJAJA, PA AKO TI JE ZENA ISFRUSTRIRANA I RAZDRAZLJIVA VALJDA TREBA DA JE RAZUMES U TAKVOM STANJU A NE DA JE MLATIS DA LI SLJAGAMA ILI PESNICAMA ISTO JE!  MISLJENJA SAM DA SA LJUDIMA KOJI NE MOGU DA NADJU RAZUMEVANJA ZA PORODILJU I SVE ONO KROZ STA PROLAZI U PRVIM MESECIMA OD PORODJAJA NE TERBA NI PODIZATI DECU!!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 185. JA SAM VELIKI PROTIVNIK NASILJA ALI MISLIM DA JE OVO JEDNA VELIKA LAZ ILI OSVETA PREVARENE ZENE.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 186. Ama sad cu da vam kazem sta je bilo.Adila je zena provocirala I handrila ga u zdrav mozak zbog ovog|(neke zenske) i onog.Vjerovatno mu je i prijetila ko zna cim.i to se sve desavalo dok je bio pod dejstvom alkohola.Nije htjela da popusti, jer je bjesan pas.Tu ti se levat razbjesni I udari je par puta.Ona bjesna potegne sve svoje veze I nastane ova situacija.Blatite ovog levata,nidje veze.A za koji dan ce se oni pomiriti I nikom nista.Nasilnik…kakav nasilnik…LEVAT.Ovo je prica za sve one levate koje pomazu zrtvama nasilja.Sicate slova I branite zene,idete na Kosovo itd…Sta branite vise…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 187. Ne volim i protiv sam nasilja.Mada citajuci sve te izjave i to sve.Imam osjecaj da u ovome svemu nesto debelo smrdi.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 188. I ovaj Dzej je bu*daletina samo takva. Razumeo bi on da mu neko pocupa cerku, ili osamari, ali vece batine tesko. E moj oce, pa dete niko ne sme da ti takne, a ne da imas razumevanja za samare i supkanja. Krelac.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • …i jos kaze Adil je dobar decko ne znam sta mu bi… STA MU BI?!?!??! O.o Pa ocigledno nije DOBAR DECKO!!! Kako dobar decko a vara zenu i tuce je… I to sve kaze otac prebijene zene… svasta!

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 189. Mnogo ste smorili sa ovom pričom,kad vidimo neki intervju vjerovaćemo,možete pisati šta hoćete ali ne moramo vjerovati u to.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 190. Raspisali se Adil i majcica. Ne opra ga ni Dunav ni Sava. Ovakvi napasnici ne udaraju samo jednom. Oduvek mi je bio ljigav. Inace, ne slusam tu vrstu muzike.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 191. Dzeja svi dobro poznajemo kao mangupa ali i osobu koja je pomagala mladim talentima i znamo da je uvijek bio iskren u razgovoru i tu se nema sta komentarisati.Ana njegova kcerka je jako dobro i fino stvorenje a ti Adile PAMETNIJE TI JE BILO DA SI PRIZNAO TO STO SI URADIO I IZVINUO SE JAVNO ISPAO BI VECI COVJEK a ovako stvarno jadno si postupio,da je pametna da ti se nikad ne vrati

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 192. Nema tu pameti niko .Od tek rodjene bebe prave siroce,umjesto da nadju bracnog savjetnika.Adil je lijep decko balkanski marc anthonyi lako moze naci zamjenu ani ali on se ipak bori za nju jer je voli .Dzej ne mijesaj se u djecije poslove,pomozi im a ne odmazi da prevazidju problem

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 193. Ne volim Adila niti slusam njegove zalopojke,ali ovo je po mom misljenju preuvelicano,cuj odvalio je od batina,pa kako je onda mogla hodat,kako se odsetala do policije,i ne vidi se ni jedna modrica na njoj,sjetite se Maje Marijane sta je bilo,pa se nije digla ovolika prasina,ocito se ovdje radi o necem drugom,i nemojte vise smarat sa Adilom,Dzejom I njegovom Anom,vec godinu smarate sa njima,prvo da ce postat roditelji,pa vjencali se ,pa se nisu vjencali,itd,hiljade zena odvaljenih od batina,prebijenih,polomljenih,i ubijenih,pa ne pisete o tome,zao mi je ako se to desilo,ali ste stvarno pretjerali,pisite I pomozite ako mozete onom kome treba,njima pomoc ocito nije potrebna,i jos nesto svi mi pisemo bezveze ovdje jer ce se na kraju pomirit,kao I Maja Marijana,svi ovdje pljuvali po njenom muzu,i ista ta pjevacica ga je pljuvala gdje god je stigla,a za 10 dana sa njim prosetala kao da nista nije bilo

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • alo bre, nije je tukao pesnicom u nos nego NOGOM U STOMAK, kako ocekujes da vidis te modrice…!?
   Nemaju sve siledzije isti stil!

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 194. adil je sretan sto mu dzej nista nece uradit. da je iko meni ili mojim nesto tako uradio ….prebila bi im sve i jednu kost

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 195. Dzej je strasno prost. Jadna njegova cerka, bolje da je ni ne brani. Kaze, razume bi da ju je samo pocupao za kosu, lupio samar… Razumeo bi samar? Dalje necu ici.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 196. a sta ste vi mislili? da ana vredja adilovu majku a da adil nju mazi i grli zbog toga? svi bi ste tako reagovali kao adil

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 197. Novinarstvo u srbiji je definitivno potonulo!! Gde je objektivnost i profesionalizam u ovim njihovim tekstovima? Ne postoji dokaz da ju je izmislio pa se bunite koliko hoćete. “Policijski izveštaji” iz srbije na žalost meni nisu dokaz. ovde se o nečemu drugom radi a Džej drži konce u toj priči..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 198. anonym…

  ti nemaš svekrvu i ne možeš znati kakvo je to zlo, zato tako i govoriš…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 199. Ezel Bayraktar

  Ljudi zelim da najavim da u ovoj situaciji netreba svaliti sav teret ma Adila jel neverovatno je da covek iz cista mira prebije zenu koliko znam da je adil pametn obrazovan covk i Mega Zvezda(UMETNIK) tesko je objasniti svima jer hocete da kazete da niko nikad nije udarijo zenu samar uredu netreba preterivati ali iako ga duboko povredila i igrdila sa majkom mislim da ni ja kako bi reagovao jel moja majka mene nije ogajila da bi joj ja radio radnjui mislim da svi muskarci treba prvo od sebe da podju i realno da protumace situaciju naravno da se svi samnm slazu da ce zene da zastite automadski zenu i i naravno zakon ali dali ste se ikad pitali sta je povod svemu tome sta je tu istina jel covek treba stvarno da izadje iz ludnice i da napravi takav incident meni je zao Dzeja I svaka mu cast jer je Smekerski Odreagovao ja sam vise puta sedeo sa Adilom za Stolom kada gostuje u Becu u Diskoteci Club34 veoma je ljubazan i prijatan decko i covek koi je mnogo uspeo u zivotu je stvarno mizerno optuzitiga maximalnom kaznom i ako je zasluzijo ali to nemora da znaci da njegova supruga koja mu je rodila dete da odma ga optuzi i da to u javnost jer ipak Adil je Zvezda koja se negasi Adil je Zvezda koja se negasi u buduce ako slucajn budes procitao komentar Adil docicu man aerodrom da te docekam i barem sam zasluzijo pesmu koja ce nam se slagati uz nasu tugu a to je pesma Nemogu bez tebe ja veliki pozdrav iz Beca Ezel Bayraktar (BOBY) Ziveli i Veliki Pozdrav Svima Cao

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 200. sta ima veze malo je istuko nije je ubio toje normalno u braku nije ni covek ako malo ne istuce zenu ne da je udara na mjesta gde netreba a samar i to toje nista normalna pojava a oni sto pricaju to nevalja to nisu takima treba osjec’m adil je dobar pevac a za ostalo neznam pa tako nemogu sudit

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 201. E DJABA VAM SVI TI KKOMENTARI DJABA PLJUJETE PO ADILU NIJE ON KRIV NIZASTA DOK JE BILO NOVCA I DOK NIJE BILO NIKAKVIH PROBLEMA NAZIVALI STE GA BRATOM A SAD KAD MU JE NAJTEZE SVI MU SAD OKRECETE LEDJA SRAMOTA

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0