Skandal: Zaječarski srednjoškolci pokušali da sabotiraju nastup JK!

Dok je Jelena Karleuša u utorak uveče povodom dana grada pevala na centralnom trgu u Zaječaru, pedesetak srednjoškolaca “naoružanih” gitarama i transparentima iz petnih žila trudilo se da se, pored estradne zvezde, čuje i njihov glas. Kada je Karleuša, u svom stilu, glamurozno zakoračila na binu pred nekoliko hiljada fanova, sa drugog kraja začulo se “režanje” gitara, praćeno skandiranjem srednjoškolaca “lomača, lomača”. Međutim, Karleuša nije obraćala pažnju na njih, već je iz sve snage pevala svoje pesme. Ali, što je ona duže pevala, revolt srednjoškolaca je bio sve izraženiji i glasniji. "Vratite nam Zaječar! Ovo je grad rokenrola. Nećemo šund i kič!" čulo se kad god bi Karleuša pravila pauzu između dve pesme, dok je pažnju privukao i transparent na kome je pisalo “Volovi na ražnju, krava na bini, telci u publici”. Ali, fanovi poznate estradne zvezde bili su, s druge strane, oduševljeni njenim nastupom. Jedino su, pojedinci, proklinjali kišu koja im je, donekle pokvarila provod. Bilo je i onih koji su, zbog sivog neba nad Zaječarom, bili zabrinuti za svoju ljubimicu. Ili, kako se najplastičnije izrazila jedna postarija gospođa: "Jao, pa Jeca može da nam se smrzne u ovom velelepnom kupaćem kostimu."

Parola: “Volovi na ražnju, krava na bini, telci u publici”

 

Izvor: “Novostionline”

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
11/05/2011 23:07
XAXAXAAAAA MA BILO IH JE JEDVA 10-AK i nisu bas bili glasni,ja ih nisam ni cula, ali sam cula JK kad je rekla:za razliku od VAS JA IMAM MIKROFON A VI NEMATE PA VAS NIKO I NECUJE!-nisam znala o cemu se radi sad mi je vec jasno, inace JK je vec 2put u Zajecaru, jer ima gomilu fanova, dobila je… Učitaj dalje »
NN
11/05/2011 23:12

ko drugi nego ovi crnjaci i njihove klintonke.

DUCA THE GOD
11/05/2011 23:16

ZA ZAJECHAR BEZ GRAND PARADE OVO JE GRAD PIVA I GITARIJADE !!! NADJACHALI SMO OZVUCHENJE DOVVOLJNO DA ONA POCHNE DA PSUJE I POSLE RAZMISLI KO JE PRIMITIVAN OVDE !!!!!

Hayra
11/05/2011 23:23

Z pogledaj bolje sliku i vidi kolko nas je bilo….

NN
11/05/2011 23:36
Za ovu curicu sto je rekla da nas je jedva bilo desetak. Preko 100 nas je bilo curice. A posto si opcinjena JK, lepo kazi kako je rekla “Pu*ite ga vi, ja imam mikrofon a vi ne” A potom se uhvatila za medjunozje i tako pokazala prema publici. Mada s` obzirom da volis JK, sve nam je jasno da kakva… Učitaj dalje »
NN
11/05/2011 23:37

ovu kozu samo boki 13 moze da voli!!!

Milica Zikic
11/05/2011 23:39
Pazi ovu za ovim “W” sto pise. hahahahahahahaha e dete dete, ajde idi slusaj svoju JK i zivi u zabludi :***** Saka placenika HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA Jel tebi IQ ko u vrapca ili? JEDINSTVO MALENA, J E D I N S T V O !!! Nesto sto vi svi pojma nemate koji slusate ovu “muziku” Ah da nije nas bilo pedesetak, vec… Učitaj dalje »
wpDiscuz