Skandal bez kraja! Agencija Nikoline Bojić optužuje: Izbor za mis je namešten!


Čelnici agencije čiji je model Nikolina Bojić, misica koja je ostala bez krune, ogorčeni su na Vesnu de Vinču jer je Nikolinine modne fotografije koje su oni uradili nazvala pornografskim. Najavljuju tužbu i tvrde da je izbor bio namešten.
Izvršni direktor agencije “Model biznis” Sonja Radunković kaže da joj je krivo što je Nikolina učestvovala na izboru posle prošlogodišnjeg iskustva na istom, prema njenim rečima, nameštenom takmičenju.
“Krivo mi je što se Nikolina upustila u sve ovo, a znala je kako posluje Vesna da Vinča. Znala je ono što svi znamo – da su izbori namešteni i da se za dobar plasman mora dati nešto ispod ruke”, rekla je Radunkovićeva.
Iz agencije kažu da će razmotriti koliku štetu im nanosi vlasnica agencije “Miss Yu”, kao i da će je upozoriti da to ne čini i ukoliko procene da bi trebalo, tužiće je.
“Vesna da Vinča sebe i svoju agenciju, koja se bavi sramnim stvarima, veliča a nas koji pošteno radimo već 11 godina omalovažava. Nikolinine fotografije su promo slike u vešu i otkrivaju koliko i fotografije koje prave na izborima za mis”, tvrdi ona.
Odgovarajući na optužbe, Vesna da Vinča je samo kratko rekla: “Neću da komentarišem navode agencije čije ime ne zaslužuje ni da se pomene u javnosti, a nadam se da će policija otkriti čime se oni stvarno bave pošto je njihovo poslovanje svakako za ozbiljnu istragu. Onako jeftine i vulgarne fotografije Nikoline Bojić koje su oni uradili sigurno nisu modne.”

izvor: Blic

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
Miki
30/10/2012 10:04

Zajakot mu rekol na magareto imas golemi usi

Sale
30/10/2012 10:19

Pazi,kad da Vinca pametuje o moralu!!!!!Tuzite je!Nju i njen pokretni cirkus,zvani kompanija!

Lea
30/10/2012 10:27

Da Vinca ti si jeftinija i vulgarnija,sama po sebi!Zavezi kikice,sedni na metlu i neeeeestani sa svojom nemoralnom agencijom!

ana bg
30/10/2012 10:51

Nisu krive agencije, nego devojke koje rade za njih !!!

Bbgviktor
30/10/2012 10:56

Uh dobro je…. Ja se uplasio da ce dan da prodje a da nema nista od ove dvije….

gaga istina
30/10/2012 11:37
Ja sam cula svojevremeno od jedne od kandidatkinja da je otac Sanje Papic finansirao pripreme kandidatkinja kad je ona bila pratilja. te godine. Poznato je koliko je isforsirana ta devojka. Pa sad nek neko proveri dal je tacno ali nesto mi je to sve mutno…Definitivno pare igraju meku ulogu jer nemoguce da nikad ne prodje najlepsa devojka i da sve… Učitaj dalje »
skolarac
30/10/2012 18:55

ja cuh da se glasa po zakonu , “mozes da izabers do broja” 20, do nje se stiglo, a ova 24-sto je najlepsa, to je njen problem,,,,,,,,,,,,,,e sad koliko je istina?????

sanja
30/10/2012 12:43

dobro jutro Kolumbo ! Ko da ste otkrili toplu vodu , to se odavno zna

wpDiscuz