Severina Vučković ekskluzivac “Prva Rekords”?!

 

 

Sergej Ćetković, Saša Kovačević, Aleksandra Radović, Severina i Nataša Bekvalac samo su neka od imena izdavačke kuće “Prva rekords”.
“Iako vam niko iz produkcije ovu informaciju neće potvrditi jer je sve još obavijeno pod velom tajne, neće moći ni da vam demantuje ovu informaciju. S nekim pevačima je dogovor već postignut, dok se s pojedincima i dalje pregovara. Tačan spisak ćete dobiti, verovatno na jesen, kada bude krenula i nova sezona ‘Prvog glasa Srbije’, ali i nova programska šema na toj televiziji” ,  rekao je izvor blizak produkciji.  I bio je u pravu.

 

“Dosta toga pripremamo, ali za sada ne želimo da otkrivamo koja će sve imena biti deo naše kuće. Biće i nekih iznenađenja”, rekla je za “Blic” PR TV “Prve” Slađana Paunović.
Pomenuti pevači nisu želeli da o ovoj temi govore.
“Planiramo da album s novim pesmama bude izdat sledeće godine, a tada ćemo tačno znati za koga ćemo izdavati”, rekao je za “Blic” menadžer pop pevača. I menadžer Nataše Bekvalac je bio tajnovit i rekao je da će se u septembru, kada izlazi album, sve znati.
Imajući u vidu da će sestre Bekvalac do tada snimiti i rialiti, koji će verovatno ići na “Prvoj”, nije teško pogoditi koja kuća će raditi na Natašinom albumu.

Izvor: Blic

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
Vuk
16/06/2012 16:09

Hoce li ove dvije “pjevati” ili “glumiti” za Prvu??
Ja bi radije da glume ,moze se isfiltrirati ostecenje silikona !

princeza nekog drugog sveta
16/06/2012 16:09

Super,bash mi je drago!

es
16/06/2012 16:23

Nema teorije da je ovo tacno.Preterana je ta prica sa tom izdavackom kucom. Oni o Prva Rekordsu trabunjaju vec godinu dana i od toga nista. Svaki put kad treba da krene Prvi glas Srbije, oni lansiraju tu pricu, cist marketing.

LoLa
16/06/2012 16:28

najbolja i najlepsa pevacica na svetu trebamo biti presretni jer nam se smilovala da bude nasa. voooooolimoooooooo te do ludila lepotice i ljubimo tle po kome hodis!!!!!!!! :)))))))

LoLa
16/06/2012 16:29

mislim na nasu severinu ne tu rosavu paorku. :))))))))

Fil
16/06/2012 16:40
Klasican marketing. Preterali su sa pisanjem o toj, navodnoj produkcijskoj kuci, a o ekskluzivcima da ne govorim. Prvo su govorili da je Ceca prvi ekskluzivac, pa Seka, Karleusa, sada i Severina i ostala druzina, a na kraju ce svi i dalje u biti u City Recordsu ili Grandu, kao i pojedini, koje sam naveo. Sumnjam da ce Bekvalac, Kovacevic i… Učitaj dalje »
marijana666
16/06/2012 16:58

Dokle vise o nepostojecoj izdavackoj kuci?

wpDiscuz