Serija “Dolina sunca” nagrađena u Makedoniji

Popularna hrvatska serija "Dolina sunca", koja se u Srbiji emituje na TV B92, ima obožavaoce u celom regionu. Hrvatski mediji navode da je ova telenovela, čini se, trenutno najbolji njihov izvozni proizvod. Glavne suparnice u ljubavnim intrigama na malim ekranima, Ana Vilenica i Bojana Gregorić, veoma su popularne i u Makedoniji. Njih dve su u ovoj zemljie najgledanije, pa su tako glavne glumice "Doline sunca" prekjuče primile nagradu za najpopularniju nemakedonsku televizijsku seriju u Makedoniji i za najslušaniju pesmu na tamošnjim radio-stanicama. Iskreno iznenađene laskavim priznanjem, Ana i Bojana vernim makedonskim gledaocima zahvalile su se video-linkom i rečima "Sakamo vas", odnosno u prevodu "Volimo vas"."Moram reći da me nagrada prijatno iznenadila, posebno za najslušaniju pesmu. Svaka pohvala publike mnogo nam znači jer mi bez nje ne postojimo", rekla je Bojana Gregorić koja se nakon nekoliko meseci svakodnevnog snimanja za predstojeće praznike sprema na kraći odmor.

Izvor: “Večernji.hr”

Foto: “Večernji.hr”

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
Unesite ime:aleks
27/11/2009 22:26
Interesno e da se kazhe deka vo makedonija nitu edna od televiziite ne saka da kupi peoplemetri taka da za toa kolku e gledana moze samo da se shpekulira no ne e ni pola od toa kako se prikazhuva tuka. Vtor interesen fakt e i deka mediumskiot pokrovitelot na festivalot e televizijata koja ja reklamira ovaa serija cija hit pesna… Učitaj dalje »
Queen
28/11/2009 00:42

Serija je vrh.

sanja
06/02/2010 17:08
agustina je jako lijepa i pametna steta sto nije sa karlom posto su ljepsi par sonja bih trebala da se pomiri sa svoji ocem julija i andija su savreseni par a kristijan i eva adela bih trebala reci za nikolu kao sto i on treba reci lada i lovro su sudjeni jedno za drugo pozzz za sve glumce od sanje… Učitaj dalje »
wpDiscuz