Seks afera dobila rasplet: Ucenjivači fudbalera Nenada Jestrovića odlaze u kućni pritvor!


Četiri godine od izbijanja seks skandala, ucenjivači fudbalera Nenada Jestrovića (34) dobiće elektronsku narukvicu! Četvoro optuženih za ucenjivanje popularnog Jestrogola nagodilo se s tužilaštvom da zatvorsku kaznu služe kod svojih kuća, a predlog bi narednih dana trebalo da aminuje sud.
Kako “Alo!” saznaje, dogovor je da uz narukvicu četvorka u kućnom pritvoru provede ukupno dve i po godine. Ukoliko sud prihvati predlog tužilaštva, “režiser” Filip Stojanović (23) čuvenu “nanogvicu” će nositi 10 meseci, Srđan Dokmanović (23) mesec dana manje, a glavna zvezda pornića sa Jestrom Angelina Misirkić osam meseci. Optuženi Danilo Jovanović (23) trebalo bi da provede u kućnom pritvoru pola godine. Prema optužnici, glavni “režiser” filma je Stojanović, koji je za obećanih 40.000 evra unajmio “glumicu” Misirkićevu da namami fudbalera u stan u kojem su prethodno postavili kamere. Ona je oko mesec dana “lovila” Jestrovića šaljući mu provokativne poruke. Fudbaler je pristao da se nađu kada mu je preko mobilnog poslala poruku “mnogo si sladak” i predložila mu da se vide. Jestrović joj je sugerisao da “povede i neku drugaricu, pošto će doći sa drugom”.
“Nema potrebe, mogu ja sama obojicu da vas zadovoljim”, samouvereno mu je odgovorila Angelina, koja je narednog dana u iznajmljenom stanu kod Vukovog spomenika dočekala Jestrovića i još jednog poznatog fudbalera crveno-belih (ime poznato redakciji). Kako se već pisalo, na snimku su zabeležene vruće scene Misirkićeve i dvojice fudbalera. Da bi zaštitili Angelinu, ucenjivači su zamaglili njeno lice, koje je sve vreme “akcije” prekriveno crnom mrljom. Ona je bila u seksi rublju, a na snimku se jasno vide Jestrović i drugi fudbaler sa Misirkićevom. Jestrovića je o snimku obavestila Misirkićeva, a on je predložio da ga otkupi. Stojanović je angažovao prijatelje Dokmanovića i Jovanovića da od fudbalera traže 200.000 evra za polučasnovni snimak vrućih scena. Jestrović je ucenjivače prijavio policiji, koja ih je uhapsila prilikom primopredaje porno-snimka. Kasnije je izjavljivao da su optuženi montirali njegov lik u porniću, ali da neće da ih goni zbog toga jer “kao pravoslavac i hrišćanin” ume da prašta.
Za krivično delo ucene predviđena je kazna od dve do 10 godina zatvora. Kao olakšavajuću okolnost pomenute četvorke navodi se njihova mladost, i to što ranije nisu osuđivani.
U telefonskim razgovorima Jestrovića i ucenjivača, koje je policija snimala, dogovor vezan za primopredaju je ovako tekao:
Jestrović: “Gde da preuzmem snimak? Je l‘ se na njemu sve vidi?”
Ucenjivač: “Vidi se sve. Gde vam odgovara?”
Jestrović: “Ja sam ovde na Vračaru, kod Njegoševe, blizu. Ali, slušaj! Ja tu svotu nemam sad. Mogu da skupim za dva, tri dana.”
Ucenjivač: “Ne znam ja o tome ništa. Moje je samo da ti predam snimak, a ti se s njim posle dogovaraj za to.“”
U dogovoru sa policijom, Jestrović je pristao da sa ucenjivačima razmeni 10.000 evra za snimak, a onda je usledilo cenkanje, pa su se na kraju “našli” na sumi od 40.000 evra.

izvor: Alo!