Saška: Ja sam zapravo prva! Aleksandra: Svilarovi glasovi vrede više, navijala sam za njega!


Kao i svaki dosadašnji izbor za našeg predstavnika za Evrosong, ni ovaj nije prošao bez manjih skandala. Obe večeri u studiju na Košutnjaku govorilo se kako će pobednice biti upravo devojke iz “Prvog glasa”. Prognoze su se obistinile, ali ostali finalisti kažu da je jedino to bilo pošteno.
Saška Janković je zauzela treće mesto i kaže da ne žali ni najmanje.
“Prezadovoljna sam, jer sam, ne računajući dve mašinerije koje su pobedile i zauzele drugo mesto, ja ta koja je zapravo prva. Budući da je očekivano da ‘Moje tri’ pobede jer su trenutno najpopularnije i najviše ih je, a da iza Duleta Svilara takođe stoji velika mašinerija kakav je ‘Grand’, moje treće mesto u finalu je odličan plasman”, rekla je za “Blic” Saška Janković, a na tvrdnje i spekulacije da je festival namešten, ona kaže: “Velike festivale uvek prate takve priče. Ja u njih ne verujem, mislim da je rezultat očekivan i da je realan. Ja sam objektivna osoba, a u priče verujem jedino kada su dokumentovane dokazima.”
Aleksandra Dabić ima slično mišljenje i stav o pobedniku.
“Zadovoljna sam i svojim nastupom i svojom pesmom. Jedino mi je krivo što zbog 70 glasova, koliko me je delilo od petog mesta, nisam uspela da uđem u finale. Ljudi nisu glasali uopšte onoliko koliko se očekivalo. A što se pobednika tiče, drago mi je da će nas predstavljati tako lepe, mlade i atraktivne devojke. Odlično pevaju i želim im svu sreću. Ipak, ja sam navijala za Dušana Svilara”, rekla je Aleksandra Dabić i dodala da Svilarovih 20.000 glasova mnogo više vrede od 25.000, koliko su dobile “Moje tri” zajedno.
Svilar, jedna od zvezda “Granda”, nije želeo da komentariše svoj plasman. On je samo nakon finalne večeri rekao da je imao manju tremu.


izvor: Blic

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
idealno losha slatka mala kraljica
05/03/2013 15:07

Iskrena da budem,vishe mi se dopada Sashkina pesma “Nauchi me” sa Beovizije 2009.,nego ova koju je otpevala na Beosongu!

uzas
05/03/2013 15:30

hej pa i za loreen se pricalo od pocetka ako se secate da ce odneti pobedu pa je na kraju i odnela i sta sad? nemasteno? postoje jednostavno favoriti koji se izdvoje i to je to….

Lune
05/03/2013 16:45

Jedno je kad postoje favoriti za pjesmu koja se cula…Ovde smo imali favorite samo na osnovu imena izvodjaca. Devojke su trenutno medijski eksponirane i to je to. Verujem da je Svilar bio vise u medijima, da bi lako odneo pobedu. Decko se ne pojavi mesecima u novinama.

lolanda
05/03/2013 15:31

svi oni treba da su sreni i sto su ucestvovali a njoj glsacku masineriju niko nije branio…a ruku na srce kako li su im se samo pesme dopale…nezapamtljive!

Karin
05/03/2013 15:34

?!

Dabome
05/03/2013 15:46

Svi ste vi jedna velika 0!

Ja
05/03/2013 15:47

Jao kako ova Saska s*re. Pa da nije ucestvovala u Prvom Glasu ne bi imala ni trecinu glasova koje je pokupila.

mica
05/03/2013 15:57

Koliko blesava izjava.

wpDiscuz