Saša Vidić: Ceca i Seka su najbolje obučene žene u Srbiji, Nataša je kopija!

Saša Vidić, modni kreator i stilista, u razgovoru za Kurir otvoreno priča o odnosu s Cecom, i dalje stoji iza toga da Sandra Obradović nije rođena za kreiranje odeće i kaže da Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac izrazito kopira svetske zvezde Lejdi Gagu i Madonu.
Posle nastupa u finalu “Survajvera” bilo je komentara kako je Nataša Bekvalac mnogo ličila na JK? “Ma, sve to, realno, podseća na Lejdi Gagu. Iskreno rečeno, sve to liči na Lejdi Gagu ili Madonu, ali bolje je da kopirate nešto što je trend i što je svetsko, nego da izmišljate nešto svoje što ne valja. Uvek kažem da je bolja dobra kopija nego loš original.”
Ko su, po tvom mišljenju, najbolje obučene žene u Srbiji? “U Srbiji su to Ceca i Seka! Seka mi je odličan primer, od mršave pa do malo punije, da ne kažem više punije… Pa onda Karleuša, koja privatno ima sjajan imidž! Već sam, mislim, jednom rekao da se ona najbolje oblači kad to sama radi. Ali zadržaću se na Ceci ili na Moniki Beluči… Ha, ha, ha…”
A najbolje obučeni muškarac? “Čeda Jovanović, bez pogovora!”
Šta sada kažeš na sukob i prepucavanja koje si imao sa Sandrom Obradović? “Ona je preko mene dobila super kampanju. Na kraju krajeva, mogla bi da uplati neki honorar. Ha, ha, ha… Šalim se. Mislim da je ta situacija bila smešna. Smešna iz razloga što ta osoba, ime joj ne znam, ne može da se bavi ovim poslom zato što vređa mene. Ja ne mogu da se bavim tvojom profesijom novinara, profesijom pisca i tako dalje… Ne mogu prosto zato što sam za ovo rođen i školovan, a nek ona nađe sebi nešto srodno i slično!”
Na šta konkretno misliš kad to kažeš? “Pa, mislim da bi trebalo da se bavi čime hoće, široko joj polje. Ali nikako modom, pošto to stvarno nije polje na kom baš svaka budala može da se istrese. To je sad kao da bilo ko dođe sa ulice, ne zna šta će i kaže: ‘E, ajde, baviću se modom’.”
U kakvim si odnosima sa Cecom? “Čujemo se, sve je normalno, mi smo prijatelji. Doduše, sad joj ne radim haljine za turneje jer to ide kao na traci, prebrzo. Žena održava koncert za koncertom, nije to kao na Ušću. Nismo imali prilike da za novi album odradimo baš sve kako treba, ali ona i dalje izgleda sjajno i često idemo zajedno u šoping.”

izvor: Kurir

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
online
07/06/2012 14:13

 “Pa, mislim da bi trebalo da se bavi čime hoće, široko joj polje. Ali nikako modom, pošto to stvarno nije polje na kom baš svaka budala može da se istrese. .”eto ti si dokaz da je to bas takvo polje.

Zika
07/06/2012 14:16

Sto bi neki rekli – povraticu…

Smajl
07/06/2012 14:17

Ma vazi!
Ovo je po principu Svako svog konja hvali!

S DE
07/06/2012 14:24

Ah! Zato ceca u poslednje vreme dobro izgleda, lici na staru cecu! Ne nosi njegove “modele” & “kreacije”!
Modni “kretor” kaze da je bolja losa kopija od Originala?!
Sve i svasta je rekao za JK, a sada, eto dobro se oblaci???
Kontradiktoran , mukica 🙁

HUGO
07/06/2012 14:24

Karikatura od coveka.

loreen
07/06/2012 14:50
Fashion week Je mega glamurozni društveni događaj (urbano rečeno hepening), koji traje 10-ak dana na kome napoznatiji, mladi nadobudni talentovani kreatori predstavljaju svoje kretenske kolekcije odeće, donjeg vesa, cipela, šešira itd. Na tim revijama možeš videti ultra giga moderne bunde od 350 lisica sa 27 razlicitih boja i 3 lica, šešire koji zaklanjaju oči da onaj koji ih nosi ne… Učitaj dalje »
S DE
07/06/2012 14:25

Ps. i da … svako, ali bas svako moze modiom da se bavi Vidicu! Uspesno ili manje uspesno, ali moze. Sme . 🙂

Maja
07/06/2012 14:28

Koliko si dobar kreator i cenjen govori i to da vise pricas i tracaris o drugima, nego i jedna zena….malo sa reci na dela Vidicka..

wpDiscuz