Saša Popović Akiju: Dakle, posle Ružice potop?

andrija markovic aki - sasa popovic

Saša Popović je u današnjoj emisiji “Zvezde Granda specijal“ pitao pevača Andriju Akija Markovića da li ima devojku. On je odgovorio da nema, a direktor Granda je prokomentarisao:

“Dakle, posle Ružice potop?

ruzica-veljkovic-foto-vladimir-lukic

Na pitanje Popovića šta je istina od svega što se piše, Aki je rekao da je istina da su bili zajedno godinu dana i da je istina da je bila trudna, ali da sada više nije siguran da li je njegova beba bila.

“Posle svega nisam pametan”, rekao je Aki.

Komentari6 komentara

 1. Kada su ga Stanija i Filip, na “Farmi” zavitlavali da je “klempa”, balavac i “kenki”, bilo mi ga je žao, jer je delovao kao fini dečko, mlad i neiskvaren, ali, izgleda, da su velegradska svetla i samonazvane loše “Severine sa Vračara”, u dečku probudile neke skrivene strasti, koje su na videlo izašle tučama, ljubomorom, paklom za njih dvoje…
  Ma koliko da je veza bila turbulentna, ostavila je traga i na Akiju i na Ružici, nadam se da će uspeti da se vrate pravim vrednostima u daljim vezama i da se više nikada neće sresti. Nisu jedno za drugo.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 11 Thumb down 1

 2. Aneksis Kvarington-Kombi

  Decko se zove Potop?

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 3 Thumb down 3

 3. Na zadnjoj farmi doziveo debakl sa jednom, pa uleteo u jos gori debakl sa drugom, unistise ga nacisto. Valjda ce se oporaviti nije ni njemu lako.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 7 Thumb down 3

 4. A sta mu sad pa tu dodje Sasa Popovic ? Ko je on da komentarise bilo koga ?

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 3 Thumb down 0