Sanja i Rade Počuča vode Jutarnji program Pinka: Jovana Janković dosadna?

Bračni i voditeljski par

Supružnici Sanja i Radomir Počuča vodiće jutarnji program na televiziji Pink tokom tzv. letnje šeme, dok su dosadašnji voditelji Jovana Janković i Srđan Predojević na odmoru čak dva meseca. Pitanje je da li će ovaj voditeljski par biti i vraćen na RTV Pink jer urednici smatraju da je voditeljka, inače devojka estradnog umetnika Željka Joksimovića nezanimljiva gledaocima i pokušavaju da pokrenu ovaj program time što će biti mnogo dinamičniji tokom leta. Bračni par Počuča će voditi jutarnji program koji se emituje od 7 do 10 časova ujutru vikendom, dok će ostalim danima kao i do sada, program voditi Gordana Uzelac i Nebojša Radović, kao i Minja Miletić i Vlada Stanojević. "Naša emisija će se zvati ”Jutro sa Počučama” i biće veoma dinamična, živa emisija. Imaćemo goste, brojne nove sadržaje i nove rubrike", navode Sanja i Rade.

Izvor: “Poznati.info”

Komentari9 komentara

 1. Hvala bogu da su ukapirali koliko je Jovana dosadna, neinventivna, neduhovita. Nema trunke spontanosti. Svi voditelji sa svih televizija i radija trebalo bi da odu na jedan kraci kurs kod Gorice i Dragana!!!
  Jos ne mogu da prezalim sto ih nema na B92 u “Dizanju”

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Hvala Bogu da su se setili da sklone Jovanu.
  Kad je vidim,automatski promenim kanal,totalno je dosadna,sa uvek istim izrazom lica,i konjskim zubima.
  Umislila je da je neka zvezda,a ne moze ni prici Pocucama :)

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Rade je divan decko, kao i njegova sadasnja supruga. Navikli smo da ga gledamo u “ozbiljnim” emisijama tipa vesti i sl. ali je on vrlo zanimljiv, zabavan i duhovit decko te ce za razliku od nimalo zanimljive JJ biti zabavan gledaocima i verujem da ce od sada mnogo vise njih pratiti ovaj jutranji program .
  I, zaista, bilo je krajnje vreme da se neko seti da “skloni” sa tv ekrana tu dosadnu zenicu. :)

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. ZATO JE OVAJ GLAVONJA “INTERESANTAN“…E ZEMLJO SRBIJO PUNA SI ZAVIDNIH I ISKOMPLEKSIRANIH BOLESNIKA KAKVE SVET JOS NIJE VIDEO.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Iju kako su leeeepi! Ko poplava da ih je izbacila! Kome jutro pocne sa ove dve face mogu da ocekuju odvratan dan! Jer po jutru se dan poznaje… A ovo dvoje “zvezda” su na velikom odmoru jer Botoks nema da im da platu. Verovatno se vise nece ni vracati.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Minja i Vlada su meni super, spontani prirodni, energicni … gledala sam Mis Yu ili kako se zove vec… uzas od voditelja, nije se znalo ko pije ko placa … SRAMOTA ziva … svako moze biti danas voditelj i smarati gledaoce … imaju li oni neko obrazovanje za to ??? nemaju znala sam …

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Beživotni, nepismeni, neinteresantni…monotoni…velika greška za Pink!!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0