Predstavljamo vam takmičare sa viškom kilograma: U nedelju počinje “Akademija debelih”!


U nedelju u 20 časova, posle skoro godinu dana priprema, počinje veliki rijaliti šou “Akademija debelih“ na TV Pink. Čak 24 takmičara koji imaju problem sa prekomernom kilažom pokušaće da srede svoj živote pred kamerama. Oni će više od tri meseca živeti u specijalnoj kući u Šimanovcima, a sve što rade u toku dana biće snimano velikim brojem kamera, pa će gledaoci biti u prilici dva puta dnevno da prate dogovodovštine simpatičnih debeljuca. Oni će biti izloženi specijalnom režimu ishrane, treninzima, ali i promenama drugih loših navika. Svi su prošli rigorozne lekarske preglede, a i tokom takmičenja biće pod strogom kontrolom doktora.
Pred vama je numera koja najavljuje ovaj veliki šou, a koju je otpevala Jelena Pajić. Na snimanju promo spota učestvovalo je više stotina plesača, a pred kraj numere možete po prvi put videti i takmičare koji će pokušati da svoju kilažu spuste na najniži mogući nivo za zadati period. A već od nedelje upoznaćemo ih toliko dobro, da ćemo o njima gotovo sve znati!

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
al johnson
20/06/2012 09:07

Ako dođe do sexa u toj kući, bit će potresa!

loreen
20/06/2012 09:25
Ljudskoj bedi nigde kraja, mentalnoj retardiranosti se ne nazire završetak, alavost і pohlepa ubijaju і ono malo preostalog vid dostojanstva. Televizij Pink je odavno izgubila kompas u svakom smislu, ali ovakvo nakazno iskorištavanje tuđe bede, mentalne zaostalosti і evidentnih velikih zdravstvenih problema je ipak nešto čime bi određeni organi zaduženi za poštovanje kakvog takvog morala trebali da se pozabave. Iskreno… Učitaj dalje »
Nadja
20/06/2012 15:22

AMA ZENO SMIRI SE VEC JEDNOM.RADIS LI TI NESTO U ZIVOTU SEM STO VISIS NA NETU.KRITIKUJES SVE BEZ OBZIRA IMAS LI POJMA O TOME ILI NE.IDI LECI SE .

loreen
20/06/2012 09:54
Dakle, Ljudskoj bedi nigde kraja, mentalnoj retardiranosti se ne nazire završetak, alavost і pohlepa ubijaju і ono malo preostalog dostojanstva. Televizij Pink je odavno izgubila kompas u svakom smislu, ali ovakvo nakazno iskorištavanje tuđe bede, mentalne zaostalosti і evidentnih velikih zdravstvenih problema je ipak nešto čime bi određeni organi zaduženi za poštovanje kakvog takvog morala trebali da se pozabave. Iskreno… Učitaj dalje »
realan
20/06/2012 10:13

Kako vam se ne smuci da preuzimate licence emisija koje su popularne u zemljama tipa Amerika, Engleska…gde je nacija toliko mentalno mutirala da nije napredovala vec nazadovala…

Dragana
20/06/2012 10:32

Samo jos da nam uvedu on-line sahrane.Katastrofa.

hahaha
20/06/2012 10:33

koji treš od spota

koo
20/06/2012 11:01

jaoooo blam! crvenimmmmmmmm!

wpDiscuz