Pobednik “Zvezda Granda” je Darko Martinović!

Pobednik ovogodišnjeg takmičenja za Zvezde Granda je Darko Martinović koji je osvojio 73.193 glasa! Ovaj kandidat se izborio za prvu nagradu – opremljen stan od 35 kvadrata i album među konkurencijom od 10 takmičara koji su se u poslednjih devet meseci takmičili za ovu laskavu titulu!

 

U ovogodišnjem takmičenju pristiglo je rekodrnih  358.144 glasova. Drugo mesto i automobil folksvagen ovojio je Aleksa Radenković sa 69.362 a treće mesto Nikola Nešić 62.420 i televizor! U poslednjem krugu ostalo je četvoro takmičara a samo jedan je pobedio. Četvrto mesto sa 42.384 glasa osvojio je Miroslav Mirče Radulović i njemu kao i ostalim takmičarima sleduje pesma, pošto kao četvrtoplasira.

 

U četvrtom krugu pristiglo je ukupno 358.144 glasova preko 36 operatera iz 11 zemalja! Ove godine bilo je 10.000 kandidata od kojih je njih 36 ušlo u takmičenje! Sledeće subote predstaviće se svih 10  kandidata svojih 10 novih pesama!
Finalisti su: Miroslav Radulović, Aleksa Radenković, Darko MartiU trećem krugu pristiglo je 289.707 glasova! U finalni, četvrti krug plasirali su se superfinalisti: Darko Martinović, Nikola Nešić, Aleksa Radenković i Miroslav Radulović.Iz daljeg takmičenja sa najmanje glasova ispala su dva takimičara i to: Nadica Ademov sa 31.303 glasova koja je htela da peva Cecinu pesmu Pustite me da ga vidim i Vanja Mijatović sa 26.156 glasova a koja je želela da u finalu peva naslovnu temu iz filma Titanik My heart will go on od Selin Dion.

 

U četvrtom, poslednjem krugu takmičenja četiri preostala kandidata pevaće sledeće pesme:
1. Darko Martinović – Lična karta  (Aca Lukas)
3. Nikola Nešić – Samo za nju (Šaban Šaulić)
7. Aleksa Radenković – Godinu dana 300 kafana (Darko Lazić)
9. Miroslav Radulović – Nije svejedno (Amadeus Bend)
nović i Nikola Nešić. Iz takmičenja su ispale Vanja Mijatović i Nadica Ademov.

 

Upravo je počeo treći takmičarski krug a portal scandal.rs vam ekskluzuvno donosi koje će pesme takmičari pevati: 1. Darko Martinović – Pukni Zoro (Topalko) 2. Nadica Ademov – Rane moje (Silvana Armenulić) 3. Nikola Nešić – Još te sanjam (Đani) 6. Vanja Mijatović – Lepi moj (Snežana Đurišić) 7. Aleksa Radenković – Godinu dana 300 kafana (Darko Lazić) 9. Miroslav Radulović – Okuj me care (Halid Bešlić) Takmičari sa najmanje glasova su Milica Pavlović, sa osvojenih 17.386 glasova i Adreana Čekić 17.665 glasova. U treći krug plasirali su se sledeći takmičari: Adica Ademov, Darko Martinović, Aleksa Radenković, Vanja Mijatović, Miroslav Radulović i  Nikola Nešić.

Pobednik takmičenja dobija opremljen stan i album, drugoplasirani automobil i pesmu, a treći televizor i pesmu, dok će ostalih sedmoro učesnika takođe dobiti jednu pesmu poznatih autora.

Prema glasovima čitalaca portala svet.rs, najveći favoriti za pobedu na festivalu “Zvezde Granda” su: Milica Pavlović (514 glasova), na drugoj poziciji nalazi se Vanja Mijatović (412 glasova) i Andreana Čekić (312 glasova). A sada ćemo videti kako će glasati gledaoci.

 

Finalno takmičenje “Zvezde Granda” biće održano večeras od 21h u velikom “Grand” studiju na Košutnjaku. Posle devet meseci takmičenja, u top 10 ove, šeste sezone, Zvezda Granda su : Nikolina Kovač, Milica Pavlović, Vanja Mijatović, Andreana Čekić, Slobodan Rakić, Darko Martinović, Aleksa Radenković, Nikola Nešić, Nadica Ademov i Miroslav Radulović. Nakon uvodne reči Saše Popovića, koji je istakao da se u studiju nalazi oko 2.000 navijača, kao i da takmičenje prati 36 operatera iz 11 zemalja, takmičenje je počelo. Voditelji takmičenja su i večeras Ana Sević, Milan Mitrović i Saša Popović. Prvi učesnik je Darko Martinović sa Cetinja, koji izvodi numeru Željka Joksimovića, “Nije ljubav stvar”. Potom je na scenu stupila Nadica Ademov u elegantnoj, maksi toaleti i otpevala pesmu Zorice Brunclik, “A tebe nema”. Sledeći takmičar je Nikola Nešić, koji izvodi Luisovu numeru “Dunjo moja”, a zatim Andreana Čekić u neobičnoj odevnoj kombinaciji, majici bez rukava i elegantnoj suknji,  sa numerom “Imam jedan život”, Ane Bekute.   Peti takmičar Slobodan Rakić izvodi  pesmu “Kap po kap”. Sledeća takmičarka je dvadesetšestogodišnja Vanja Mijatović, koja izvodi baladu Zorice Kondže, “Imam jedan svijet”.  Plavokosa takmičarka je u ekstravagantnoj, svetlucavoj maksi haljini. Aleksa Radenković je sledeći takmičar, potom je na scenu izašla Nikolina Kovač iz Sarajeva, koja izvodi pesmu Severine Vučković,  “Grad bez ljudi”. Deveti takmičar je Miroslav Radulović, koji je otpevao pesmu Zdravka Čolića, a deseta na listi Milica Pavlović, koja izvodi Severininin hit “Italiana”. U izazovnoj, mini haljinici, dobila je veliki aplauz.

Prvi krug takmičenja je završen, učesnici se presvlače za nastavak finala. Do sada, stiglo je oko 140.000 glasova. “U prvom krugu, ispadaju dva takmičara sa najmanjim brojem glasova”,  rekao je Saša Popović, i otkrio da u drugi krug takmičenja ide Vanja Mijatović, Andreana Čekić, Miroslav Radulović, Milica Pavlović, Nikola Nešić, Aleksa Radenković, Darko Martinović. Takmičenje napušta Slobodan Rakić, ostale su Nikolina Kovač i Nadica Ademov koja je – prošla u finale. U toku je drugi krug. Darko Martinović je ponovo nastupio prvi, zatim Nadica Ademov sa pesmom “Nemoj mi prići” Cece Ražnatović. Sledeći je Nikola Nešić, koji peva pesmu Tropiko benda. Andreana Čekić izvela je Cecinu pesmu “Ja ću prva”, odevena u elegantnu maksi haljinu. Vanja Mijatović opredelila se za Vaninu pesmu, dok je stajlng upečatljiv, crni kombinezon, a potom je nastupio Aleksa Radenković sa pesmom “Jednoj ženi za sećanje dugo”, kojom je pobrao simpatije publike, kao i Miroslav Radulović. Milica Pavlović otpevala je pesmu na engleskom,  Rijaninu “Please don’t stop the music”, odevena u atraktivan crni kombinezon.
A evo i biografije pobednika Zvezda Granda.
Darko Martinović je rođen 03.09.1985. godine na Cetinju.
Muzikom se bavi od ranog detinjstva, a njegov profesionalni put dobio je svoj nagovještaj kada je sa 17 godina pobedio na takmičenju “Prvi glas Cetinja” (jul mesec 2003. godine). Na jesen iste godine uzima učešće na Intro Karaokama, do tada najvećem pevačkom takmičenju u Crnoj Gori. Na pomenutom takmičenju je stigao do finala koje je održano 17.05.2004. godine u Podgorici.
Nakon Intro karaoka dolazi do još većeg uspeha, a to je osvojeno prvo mesto na Međunarodnom Muzičkom festivalu slepih Jugoistočne Evrope, koje je održano u Tuzli 24.09.2004. godine. Posle pomenutog festivala je počeo sa javnim nastupima.
Talenat za pevanje, za koji kaže da je “dar Božji”, bio mu je samo odskočna daska u daljem radu, jer su mu prepoznatljiv stil pevanja i boja glasa omogućili da se vrlo brzo osamostali i nastavi svoju karijeru. Nakon skoro decenije rada uspeo je da pridobije poverenje velikog broja slušalaca u Crnoj Gori i van nje. Dokaz za to je i  Darkov nastup u takmičenju “Zvezde Granda”, gdje je ostavio jak utisak i dobio veliki broj slušalaca.
Nakon Zvezda Granda, dobija poziv da učestvuje na Cetinjskom festivalu narodne muzike, “Cetinje Fest”. Na pomenutom festivalu osvaja treće mesto i dobija nagradu za najboljeg debitanta festivala.
Pojavljivanje novih muzičkih žanrova sa kojima se sreće, ga navodi na neprekidni rad i usavršavanje, kako bi ispunio očekivanja publike, što ima za rezultat širok repertoar muzike koju izvodi.
Vedrog duha, karakteran i pozitivan, autentičnim izvođenjem i profesionalnim stavom ostavlja pozitivan utisak na publiku na svakom nastupu.
Darko je pobednik serijala “Zvezde Granda” sezona 2011/2012.

Autor: Svet.rs, Scandal!
Foto:  Scandal! COPYRIGHTED

 

Komentari269 komentara

 1. kako to, da ne možemo u sloveniji pratit zvezde granda??????

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 1 Thumb down 1

  • pa nemozemo ni mi u makedonija zato tarzim neki link od pink uzivo

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 2 Thumb down 0

  • E, ŠTETA ŠTO VI U SLOVENIJI NE MOZETE DA GLEDATE…….

   A NISTE IMALI ŠTA NI DA VIDITE, NAMEŠTENA POBEDA, PO UNAPRED DOGOVORENOM SCENARIJU.

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 2 Thumb down 0

 2. Nikola Nesic je najkvalitetniji pjevac os svih muskaraca u ovoj sezoni a Andreana Cekic od djevojaka.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 1 Thumb down 0

 3. Šalteruša

  Pobedit će TANJA SAVIĆ. Čim se vrati iz Australije, snimiće hit poput Zlatnika, Gde ljubav putuje, Za moje dobro, Poludela, Minut ljubavi, Sestre po suzama, Incident, Tako mlada i pokopaće ih sve!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 2 Thumb down 0

  • Svaki pevac Granda bilo kojoj generaciji pripadao ima svoje kvalitete, specifikum… fanove… ,kao sto si npr. ti fan T.Savic, i niko nikog tu ne moze da “pobedi”… svi oni imaju ili ce imati svoje karijere,posao, dobru lovu, fin zivot te nema razloga da ti forsiras neku zavist i rivalstvo.

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 2 Thumb down 0

 4. aaaa dosta vikse ove Ane Sevic, ajd sto nece vise voditi molim je da i ne pjeva vise ! 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 1 Thumb down 1

 5. KADA SAM VIDIO DA NIJE U ARENI CELOKUPNI UTISAK SE PROMENIO…POSTAVIO SAM ODMAH PITANJE ,DA LI  DA UOPCE I GLEDATI DALJE?

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 2

 6. Najbitnije je da su se na pocetku ogradili sto se tice glasova…… Glasovi se broje cim se posalju, a nije bitno hoce li stici povratna poruka….. A VI GLASAJTE, GLASAJTE I SAMO GLASAJTE!!!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 1 Thumb down 0

  • MA KAKVO GLASANJE!

   SAČEKAJTE DAN-DVA, PA ĆE SE VIDETI ŠTA SE RADILO І KAKO SE NAMEŠTALA POBEDA.

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 1 Thumb down 2

 7. nisu u areni :))) kriza ili nepopularnost … zasicenost….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 1 Thumb down 1

 8. Ne znam koja mi je gora — mala zenica Nadica ili velika zenturaca Adrijana.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 1 Thumb down 0

  • MA NAJBOLJA TI JE MEŠALICA..TO JE OČIGLEDNO…..NEGO,SVAKAKO ĆE SVI SNIMITI P PESMU…TAKO DA….MEŠALA NE MEŠALA,VREME ĆE POKAZATI NJENO TRAJANJE..KOJE ĆE OPSTATI SAMO NA TRAČEVIMA-PRIMER ĆERANIĆKE…

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 1 Thumb down 0

 9. najvažnije da je Miličina slika prva..WTF…Trebali su ih poredjati po redosledu pevanja…a ne da su dve favorizovane opet na prvim slikama….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. Ne isplati se sasi da ulaze i u areni da odrzi finale,pa kad je izracunao ovako je mnogo bole

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 11. Jest D . O. S .A D. N. O ! Zanimljiviji je bio baraz lol ! 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 12. za sada su mi najslabije otpevali Mirče i Milica:(probala da kopira Severinu-pesma jeste letnji hit-ali nikako hit u Miličinom izvodjenju:)..Okretala nam zadnjicu,iako  joj je neko iz žirija par puta sugerisao da više od 5 sec.nije pristojno okretati ledja publici…Ali,proćiće ona.garant:(…od početka je favorizovana..ne zbog glasovnih mogućnosti,nego upravo zbog pristojnog okretanja ledja publici:)))…Grand je ovaj put uspeo da pogura stas a ne glas…videćete…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 13. Sto nije u areni…..zar mislis da bi ove god napunili arenu…..nece popovic da se bruka pa ko prosle god da bude samo parter pun

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • DOSADNI STE VISE SA TOM SPEKULACIJOM OKO ARENE — LEPO JE SASA POPOVIC U EMISIJI “NAROD PITA” OBJASNIO DA OVE GODINE NECE BITI “ARENE’ JER JE PROSLE GODINE BILA POLUPRAZNA I DA SE”GRANDU” TAJ RIZIK NE ISPLATI.

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 14. šta vam rekoh….Zadnjica je zadnjica….a glas jemanje itan..e moja Srbijo…dijasporo:((

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 15. Svi su stvarno super, ali Nesic mi je najbolji i predivan je, kulturan dečko. Je li neko zna broj za glasanje u Republici Srpskoj?

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Prebaci na PINK RS , vidjet ces broj na dnu ekrana ! ; ) Pozzz

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 16. Bitno da je njanjava Nikolina ispala

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 17. sa najmanje glasova u prvom krugu ispadose Nikolina i Sloba

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 18. Milica pobjedjuje, nazalost, a Vanja i Aleksa su najbolji! 😛

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 19. ne mogu da verujem koja publika glasa?! ispala je sarmantna Nikolina koja je pevala fenomenalnu pesmu… steta :(

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Ja lepo kazem, nije ovaj seljacki grand za Nikolinu, ona je klasa za sebe! Predivna je nadam se samo da ce joj dati neku normalnu pesmu…

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 20. Ljiljana nema broja iz Republike Srpske, ali imas iz drzave u kojoj zivis…iz BiH

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 21. Nikolina samo sto nije pocela plakati, a nije ni znala da li ce ispasti… odma ona faca bezvezna i tuzna kao….joj gluposti!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 22. Žao mi je Slobe…ali izbor pesme je presudio…trebao je nešto narodnjački-veselije….Pesmu je odlično otpevao,ali-ljudi traže nešto što je sad aktuelno..:(verujem da je zbog Italiane,Milica prošla:) ako prodje i u sledećem,videće se klasična nameštaljka,ne Sašina,već operatera..oni vrte gde burgija neće-GARANTOVANO!!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 23. zao mi je slobe a nikolina neka je ispala mada ne glasam

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Steta sto je Nikolina tako rano ispala trebalo je prvo ona Ceranicka br.2 ali nebitno. Nikolina samo napred, divna si! 😀

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

   • pipi --pipi

    E, molim vas, ne poredite vise Milicu sa Ceranickom — Milica je i po vokalu i po izgledu klasa za onu skandalmajstorku Baba Ceranu.

    Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 24. Ovo  mi na sve lici samo NE  na finale…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 25. Totalni promašaj Milicino kopiranje Severine. Nevidjeni blam!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 26. @Bebana, bas si dosadna. Prvo si rekla da se forsiraju “ove dve” Milica i Nikolina. Sada kada je ispala Nikolina ostala si bez teksta, ali ostala ti je Milica za zaveru 😀 :D.

  Milica mi je favorit, ali bas favorit. Milica nece pobediti, ali njoj i ne treba pobeda. Ona je vec zvezda. Samo joj je nebo granica!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • MARINICE..PRAVDA ĆE POBEDITI..A DA JESU BILE FORSIRANE,BILE SU..TU SAM JA,NISAM ZATAJILA,NE SEKIRAJ SE…SAMO NEMOJ DA MI SE SEKIRAŠ KAD ME NEMA…..NA DA SE FORSIRA MILICA GOVORI I PODATAK OSTALIH FORUMAŠA KOJI TVRDE ISTO ŠTO I JA…..ZATO..DONT WORRY BE HAPPY :))

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 27. vanja je pevala vanninu pesmu a ne ninu badric

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 28. BRAVO ALEXA,TI,VANJA I NEŠIĆ,OSTALIMA DA ODRŽITE PREDAVANJE KAKO SE PEVA!!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 29. hahahahah ova peva Rijaninu pesmu ajhajajjjjjajaa,,,,,,,jadna Rihanna

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 30. Ovo je totalni očaj od organizacije, Saša je bar večeras mogao obući košulju, a ne kao papak kakav u maici doći na finale… ccc
  A pjevači/ice… Ovaj mali Darko je solidan… Nije loš… Nadica je jedna napaćena djevojčica koja pokušava da bude ženturača, popela mi se na vrh glave sa interpretacijama prastarih pjesama i namrgođenom facom…
  Nikola Nešić je toliko dosadan i naporan, da i ka.anje sa njim ide sporo…
  Ova mala Andreana Čekić je cool , fura svoj Ceca fazon, ali šteta po nju, nikad neće biti svoja već će je uvijek upoređivati sa neuporedivom. Slobodan Rakić je OK momak, fino pjeva, ali loš izbor pjesama i žanra. Ovo je takmičenje na koje se lože najviše oni što vole kafanske pjesme, pa samim tim on pu.i….
  Vanju Mijatović je nepotrebno komentirati, odlična je u svakom pogledu, ali i ona pjeva pogrešan žanr koji smeta glasačima/glasačicama i čisto sumnjam da će pobjediti, ali sigurno bi trebala biti u top 3.
  Aleksa Radenković je novi Ekrem Jevrić. Takve će on KRKANSKE pjesme snimati i biti popularan…
  Nikolina Kovač je solidna , malo dosadna sa napamet naučenom koreografijom i ponašanjem, ali trebala bi ona biti zvijezda…
  Miroslav Radulović lijepo pjeva, zgodan je, samo mu treba netko da ga posavjetuje oko izbora pjesama… i na kraju Milica Pavlović … Nažalost, u bivšoj YU, je najbitnije biti gol i mrdati svim čim se može… Pjevanje je nebitno… :)
  Pa sad… tko pobijedi, pobjedio je. Ali pitanje je tko će snimati hitove i biti zvijezda i za nekih 10 godina…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • E, nek si ti pametan, a niko neka ne valja pa makar. Covjece, pogledaj malo bolje svoj komentar, svi su ti onako, solidni, prosjecni- pa kako dodjose do finala, majku mu!?… Umjesto da podrzavamo i slavimo ovu mladost, mi ih pljujemo. SRAMOTA!!!

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 31. Tuzna sezona.Milica seljanka u grandu peva stranu pesmu,Vanja smori cim je vidis,Andreana bira prelepe Cecine pesme ali ih mnogooo slabije peva od CECE,Nadica je super neka pobedi dete.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 32. Milica je bila super, bolja od Rihane!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • MARINA,NE BUDI SMEŠNA..SA OVOM ODVALOM…ENGLESKI JOJ JE TAKO DOBAR KAO MENI STARO-HEBREJSKI,HAHAHAHA..SCENSKI NASTUP OK,ENGLESKI OČAJAN!!

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 33. Ana u Srbiji sam, a nemam taj kanal, a broj mi treba, pa ako imas javi

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 34. Svi pevaju stare pesme samo  ova glupaca peva nove I jos na nekom njezinom engleskom hahah nema pojma…uzzzzas

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 35. Ova se sa RIHANOM usrala za vek i vekova,a jest bila smesna !!!!!!!!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 36. Sada vam smeta kada se pevaju strane i zabavne pesme u ZG 😀 😀

  Slusajte Nadicu i Adrijanu :D, mozda ce te se osecati bolje. Sami gospod zna odakle cupaju one !!?????

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • E Marina svaka ti cast na komentaru za narodnu pesmu,iskreno pola tih pesama ne znam…stariji su i od moje mame valjda…Tipicne kafanske…A kad peva neko stranu ili zabavnu ne vlja vam…Ne znam od kada…I studirala sam engleski Milica je super izvela pesmu…a i onako ova mala nadica (mini zenica) je zivcana vidi se po njoj…ako pratite pokrete njene…A milica prosto zraci kad igra peva…I sta vas briga dal ona vrcka ne vrcka DEVOJKA ZNA DA IGRA I OPROSTITE SE SA TIM!!!! Sta treba ko stub da stoji i glumi finocu…Smarate vise sa finocom…sve su one fine dok ne prodju i ne krenu da se provode

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 37. Cekajte,pa zar je Milica pevala na engleskom?! Ja mislila kineski………

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 38. Nikolina bi mnogo bolje prosla da je bila prirodnija i da je malo poradila na pevanju,sva je bila fejk i u nekom drama queen fazonu

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 39. Zanimljivo je da Milica ne sme da otpeva pesmu od Cece,Brene,Dragane da se stvarno vidi sta ona zna o pevanju…I ja bih prosao da pevam lalala pesme za malu decu.likusa u celom takmicenju nije otpevala ozbiljnu pesmu.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • ZANIMLJIVO,JER I NE MOŽE ONA TO DA OTPEVA..PA JA  SE NE SEĆAM DA SE IJEDNA OD NJIH USUDILA DA OTPEVA PESMU DRAGANE MIRKOVIĆ….

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

   • @bebana sve koje su se usudile da pevaju od Dragane su odmah ispale 😉

    Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 40. Ovo je najglupa generacija zvezde granda do sada.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 41. nažalost,Nadica će sada ispasti:(

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 42. SAD ĆE MILICA AKO BUDE PROŠLA PO MARININOM UBEDJENJU OTPEVATI PESMU,SAMO JE JOŠ NEBO IZNAD MENE…DO NJEGA MI TREBA JAKO DOBAR GLAS,JER SAM DO ZVEZDA STIGLA NA DRUGACIJI NAČIN…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Bebana, ne znam zasto si se okomila na Milicu, ali ona je prelepa i vec je zvezda. A na engleskom je pevala bas super. Probaj ti, mozda ces bolje :)

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

   • Ljiljana,tebi i Marini poručujem-nisam se okomila na Milicu,ona jeste lepo izgleda,ali jednostavno  ne zna da pevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…Nemam ništa lično protiv nikoga…..ali imam dovoljno sluha da procenim ko zna  a ko ne zna da peva,…

    Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 43. xaxaxaxa, mala zenica nadica :) pravi opis, a cecu je otpjevala kao da narice na groblju! milica ocaj, u sado mazo odijelu, pjeva rijanu da bi dokazala kako na zvezdama granda ne ucestvuju samo shabani… a ispala je najveca shabanka!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 44. @Bebana, je li stvarno toliko vazan engleski, koji joj je usput receno bas ok.

  Onaj tvoj mutavi ne zna ni srpski da prica 😀

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • NEMAM JA NIKOG MOG,ZA MENE SU DOBRI ONI KOJI DOBRO PEVAJU….A SVE OSTALO OKO MILICE SU TI DOSTA OBJASNILI FORUMAŠI….JA SAM UVEK ZA DOBAR GLAS…NEBITNO DA LI ĆE POBEDITI VANJA,NEŠIĆ,ALEXA,JER ONI ZNAJU PEVATI

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 45. Ma de bre,Nadica prosla.Pevala je Cecinu pesmu,a sa njenim pesmama retko ko ispadne.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 46. HAHAHAAH..POBEDILA RIJANA:)))))..IZBLAMIRALA SE ŽEŠĆE….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 47. Da je vasa milica umela da peva prave narodnjake kao “mala zenica Nadica” ne bi ispala….HVALA ti Boze pa je ona mesalica ispala.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 48. RAZOCARAN!!!!!!!!!!! Pocinjem da sumnjam da je namesteno

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 49. hahahaha alal vera Milanu na stajlingu. Cirkus!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 50. Eto, sta vam ja rekoh!!! Milica nece pobediti.
  STA CE SADA PISATI ONI STO SU IZMISLILI ZAVERU 😀 😀 … Sta li ce napisati Bebana, zivo me interesuje hahaaaahhhhaaaa

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • napisaću kao i predhodno-da je pravda pobedila….Ne postoji nikakva teorija zavere-to si ti umislila u svojoj glavici draga-sponzori su je progurali do ove tz.”ARENE”..za dalje će morati da nauči da peva….

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Tako je, svi misle samo na zeveru i da je namesteno ako njihov favorit nije prvi. Devojka je bas super i zao mi je sto je ispala, bas zbog ovih sto tako pisu o njoj

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 51. Samo nek je Milica ispala,pa nek pobedi sad ko god,svejedno

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 52. Sta je ovo,najbolji otpadose,zar ce prcko da pobedi?! Od preostalih navijam za Vanju

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • pa taj prcko zna i da peva…..i Vanja da se ne lažemo…za sada su mi njih dvoje favoriti do kraja…Nebitno on ili Vanja…samo da kvalitet glasa pobedi….

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 53. Samo se pitam odakle ovima iz baraza sad odjenom toliko glasaca?! Ovo je u stvari cirkus,kakvo crno takmicenje u pevanju…..grand jedna velika 0

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 54. Hvala Bogu pa ispadose Milica i Nikolina. Zaradice one u zivotu ako ne pesmom onda onim drugim. Zato mi je stalo da pobede deca kojace pesmom zaradjivati.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 55. Mislim da će pobijediti Aleksa ili Vanja….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 56. ako ne pobede vanja nikola ili darko ja ovo vise ne gledam -.-

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 57. sramota je to sto je andreana ispala!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 58. Nadica jos samo nije pevala od Lepe Lukic “Od izvora dva putica” hahaaazhaa

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • smorila me i Nadica ovim tužbalicama….

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 59. lalalalalalala

   skoro svi koji su favorizovani od početka su odmah poispadali. Najjači je Saša sa izjavama kao glasajte blabla, tek se sada glasači aktivirali ovo-ono,  € mu iz očiju viri kako se slijevaju glasići.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 60. Nikola svaka čast :). Pobeđuješ

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 61. Iskreno mi je zao i krivo sto su ispali Boba i Milica, Mislim da je Milicu zeznula strana pesma sto je pevala nije trebala. Glasam za Nikolu Nešica nadam se da ce bar tri mesta da budu Džoni,Mirče I Aleksa po redosledu  

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 62. Milica je mnogo talentovana, ali za šipku. Šteta da toliki talenat propadne.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 63. Ej narode ko ostade,jedino Vanja i Darko zasluzeno nije mi ovo nista jasno a Vama

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 64. Ovaj prcko samo fura seljoberske pesme,to rulja voli,moze da bude u top 3
  Kao i starmala Nadica,posle Silvane Lepa,pa Vida 😀
  Nadam se da Nislija nece zaspati do kraja
  I ostali su manje vise nezanimljivi,Vanja je najbolji vokal pa neka ona pobedi,mozda i napravi nesto,pravi posao ce ionako napraviti Andreana,Milica i Nikolina

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 65. ne razumem kako je moguce da su ovi iz baraza toliko glasova dobili a nisu favoriti bili uoste, da su bili ne bi se ni snasli u barazi. to je prvo, a kao drugo sasa je njih i pustio dalje ni nadica ni mirce ni nikola nisu prosli u barazu,znaci to jeste namesteljka cista i dalje nema price. nije narod glup

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 66. NaNa Serbia

  eeee dragi moj samo vi dajte ovom sasi popovicu pare TUZNO :(

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 67. Iz minute u minut bicete obavestavani od strane “komentatora” …

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 68. kako volim što sam promašio za Nadicu!!
  bez obzira na ovo finale,Milica će napraviti karijeru………………………krevet je tu

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 69. Pustite Ivanu Jordan da izginemo!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 70. ma aleksa pobjedjuje ispao prvi malo se odmarao vratio se u barazu isto kao i sa katarinom zivkovic ispala pa se vratila i pobjedila sasa i sasina politika jbg al mali aleksa fino pjeva ma da bi ja vise volila nesica ili martinovica a vanju ni pod razno smori mee dok nadica stvarno je mala talenat treba ono nagraditi :) toliko haj zdravo!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 71. Ispale Milica, Nikolina i Andreana koje su se od starta izdvojile kao favoriti, a prolaze ovi koji su već ranije ispali? Svašta.
  Večerašnje takmičenje je trash neviđeni, nikakva atmosfera, kao na vašaru. Ovi što su ispali izgledaju kao da ih boli uvo, nikakve drame, ma koliko se Popović izmotavao.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 72. VANJA JE EKSTRA KLASA!!! NEVJEROJATAN GLAS…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 73. Nikola Nesic do krajaaaa momak razvaljujeee

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 74. Nema veze ko je koje mesto bitno je ko ce biti najtrazeniji a to je Milica,Nikolina,Sloba i Andreana tako da je nebitno sto su ispali

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 75. Andreana je jako lose ovaj put otpevala Cecinu pesmu,kad ju je pevala u takmicenju bila je bolja.Teska je to pesma,i nema Andreana jak glas kao Ceca,shvatam i trema je prisutna,ali mogla se bolje pripremiti.Glas joj je previse drhtao i zvucalo je kao da mekece.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 76. Komentari su interesantniji od finala zvezdi granda

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 77. ahahahahha samo kad je ispala ona krampaca milica-mesalica, samo jos sipku da su joj dali pa da zavrsimo vise s tim. ostali su zaista dobri pevaci, pa ko pobedi bice zasluzeno!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 78. Bebana SMARAS JAKO,IZVINI ISTINA BOLI ALI BRATE MOJ SMARAS!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Sunasce moje..smorila ne smorila..istina te zabolela,a?Svo vreme sam pisla o talentu,koji je i isplivao na površinu,jedino mi je bilo žao što je umesto Mirčeta ispala Vanja jer je daleo kvalitetniji vikal od njega….Drago mi je zbog ove trojice,ali mi je žao Vanje…ostalih ni malo….dobro da su i to ovde dospeli… SUN I LOVE YOU :))))

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 79. MIRCE IDE U 3 KRUG…STRASNOOOO….NADICA I ALEKSA FINALEEEEEE…PRVO I DRUGO MESTO :)))

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 80. VIDECETE KAD CE POBEDITI OVAJ DJETIC DARKO…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 81. Konacno i Vanja da ispadne.SMOR likusa

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • ali nije htela da ide sa scenu,htela je da otpeva jos jednu pesmu…koji blam!

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 82. Jel’ ovo neka skrivena kamera? Svi ispadoše, osim onih koji su stvarno ispali.
  Nijedna devojka u super-mega-giga finalu, a dominirale u toku celog takmičenja.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 83. cista namestaljka je ovo,to bi i glup skonto. trojica iz baraza u superinalu,ma daj breeeeeeeeee. glupost totalna. ajmo darko

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 84. fuj onaj prasac Aleksa gorzne pesme peva izbacite ga vec jednom!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 85. SVASTA, SRAMOTA, SVE ZENE POISPADALE, A OSTALI ONAJ GROZNI MIRCE I ONAJ MALI DEBELI …

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 86. Strasno,zar od toliko kandidata da ostanu ova 4 balvana?!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 87. Ja se pitam kako je moguce da sad odjednom ovako se preokrenu glasovi, u Grandu definitvno nisu cista posla!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 88. Darko svaka ti cast svaku pjesmu razvalis…..takodje Nikola….nadam se da ce barem jedan od vas dvojice da pobjedi :)

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 89. Šalteruša

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA…. glasajte, glasajte i samo glasajte 😀 😀 😀 😀 😀

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 90. Ni jedna zenska nije usla u super finale???? Ne mogu da verujem!!!

  Drago mi je sto je ispala mala zenica iliti starmala, ali mi je zao sto Vanja nije otisla dalje. Zaista je to zasluzila!!!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 91. Alexa napred……mada nije pobeda merilo uspeha..pobedio je i Svilar pa ga nigde nema…..Nešić peva odlično,ali nema tu harizmu:(podseća me na Svilara)..Mirče mi realno slabijih glasovnih mogućnosti:(mada je i Mitrović slabo pevao,pa evo koliko ga forsiraju)..Darko je fin… dečko,lepo peva…ali…..mislim da ne ume da napravi dobru atmosferu:(ne zbog svog hendikepa-Bog se ogrešio o njega-ali mu je podario divan glas)

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 92. JOOOOOOOOOOOOJ

  NIKOLA NESIC AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, NIKOLA PRELEP SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 93. Ne mogu da vjerujem Nikolina,Milica,Andreana,Vanja sve odlicni pjevaci ispadaju.
  Jedino Darko zasluzuje pobjedu realno…
  Ali uostalom nije ni bitno vidjet cemo za 2-3 mjeseca gdje ce ko biti….
  Pozz iz Sarajeva

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 94. Onaj vepar sve neke grozne pesme a onaj drugi vepar ima promaju medju zubima…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 95. Hehehh lepo sam  rekao pre neki dan ce ostati oni sto su poispadali, jer srbi su cudo od naroda….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 96. Ovaj mali Aleksa falsira uveliko, po meni najbolji su momak sa Cetinja i Nikola. Moj favorit je Nikola. U momentu Mirce peva, njemu nekako bolje lezi zabavno, daleko bolji nastup od prethodnih. Realno, barem po prethodnim glasanjima pobedjuje Aleksa ili Mirce. Daj boze da gresim, Darko ili Nikola su moj izbor:)

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 97. Kada je ovako kako je, najbolje bi bilo da pobedi Darko. On bi bio jedan od retkih Crnogoraca koji nema stan u BG. To stvarno nije fer.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 98. MA STA SE DESAVA ??????????
  ZA MENE JE VANJA POBJEDNICA !!!! 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 99. katastrofaaaaaaaa ispadnaa favoriti a ostanaa onie so sasa gi vrati sramota !!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 100. Kako je bozanstvena ova Nikolina :)))))))

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 101. i za kraj da se oglasim-bravo Darko-bravo Alexa-vokal je pobedio..To je poruka za Ljiljanu i Marinu koje su umislile da imam nešto protiv Milice i Nikoline..naprotiv….samo sam navijala za dobar glas…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 102. Ja bih voljela da je pobedio Aleksa, ali se znalo da je Darko pobedio jos kada je Sasa pogresio u citanju glasova..:) Ali nema veze, i Darko je odlican pevac..:D SVAKA CAST..:D CESTITAM..:D

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 103. Cestitke lepo peva decko iako nije bio moj favorit.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 104. SVE CESTITKE ZA DARKA ,I POZDRAV ZA GRAND NA CELU SA SASOM .

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 105. Kako se znalo u napred da ce Darko da pobedi

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 106. Pobjedio je najbolji!Panije ni Sasa toliko lud da svaki put zezne narod.Bravo Darko!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 107. Prodjose ”placeni” kandidati,ispadose ovi koji su bili u top 6!
  Ispade Vanja Mijatovic,koja je sve desetke dobijala od pevaca,a prolazi Mirce kojeg je vratio Sasa!Zalosno je ovo sta narod gleda,jer sve je vec unapred namesteno ! Vanja moralna pobednica !

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Niko nije birao moralnog vec realnog pobjednika.Vanji niko ne osporava da zna da pjeva,ali bas te desetke su joj onemogucile bolji plasman jer se utripovala da je zvijezda,a to narod ne voli.A i brate,mnogo se derinja kad pjeva.

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 108. meni su puno bolji bosanksi talenti na hayatu,ljudi bolje pevaju i tamo ima ziri koji daje svoje misljenje i glasovi publike vaze samo 50%..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 109. Bravo za Darka…bravo za ljude koji su glasali za njega…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 110. Moj favorit je bio nas Dzoni iz NIS :-) i svaka mu cast na osvojenom trecem mestu. Darko je super decko i zasluzeno je pobedio…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 111. GORE FINALE DO SADA NIJE BILO…od organizacije,do mutavih voditelja,sumljivih plasmana,mesta odrzavanja do samog pobednika…sto bi pokojna mileva rekla HAOS!aleksa ih je sve pokido

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 112. Nikakava atmosfera na finalu,svi su delovali smoreno i pevali sto puta gore nego do sada…devet meseci takmicenja i use.u na samom kraju

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 113. Vi sto se zalite, zasto niste glasali? Cestitke Darku!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 114. opremljen stan od 35 kvadrata – pa to li je stan? 😀

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 115. Eh da sumiram! Totalna prezasićenost ovim takmičenjem i Sašina pohlepa doveli su finale u studio..cc Kad se sjetim prvog finala ZG, to je bio mega dernek sa extra gostima, sve je gorilooo, ali o tom potom. Drugo, baraž, milion baraža, ispadanje-vraćanje…nije mi dobro!Pa ko je ovdje lud!?Treće..cure su bile favoriti..Andreana, Vanja, Milica i Nikolina, dok su dečki bili autsajderi ovog takmičenja, totalno u drugom planu.Realno,Andreana i Vanja su razvalile večeras, Njanja – drama queen dobro odglumila, Nadica užasno pjeva Cecu, loše su je posavjetovali, a od njenog mahanja lijevom rukom zavrtilo mi se u glavi, Milica..šta reći!?-šta je ona htjela dokazati Rihanninom pjesmom..wtf? Stayling joj je očajan!Eh dalje, Nešić odličan, taman malo živnuo ali ga Saša na kraju s.eba:(. Mirče ili ti Mirčetina, zalutao u top 4, totalni promašaj!! Da je takmičenje u krivljenju žvalja (usta) dala bih mu No#1, ali nije! Aleksa, o Bože,kafanluk..paimamo jednog D.Lazića, dosta nam je na estradi! I na kraju Darko, nije bio moj favorit, ali drago mi je što je pobjednik, dečko je zaslužio taj stan više nego drugi.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 116. GRAND SMRAD

  Kako vas Corke sve zavrce, u krug pa na cose, hehehehe A VI OVCE GLASAJTE, I SAMO GLASAJTE!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 117. PRESRECNI,PREZADWOLJNI,PONOSNI NA NAJBOLJEG,NAJISKRENIJEG MOMKA SA NAJBOLJIM GLASOM-DARKO MARTINOVIC!!!SLAWI SE UWELIKO NA CETINJU SADA!POTPUNO ZASLUZENO KRALJU NASSSSS!CRKNITE SWI LJUBOMORNI!!!SWI SU BILI DOBRI,ALI WANJA I DARKO SU NAJBOLJI!!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 118. NIKOLINAAAAAAAAA LJUBAVIIIIIIIIIIII! KRALJICA JE!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 119. Presrecna zbog Darkove pobjede :) Moj favorit definitivno…veliki pozdrav iz Crne Gore :)

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 120. Drago mi je zbog Nikole Nesica sto je zauzeo 3. mjesto mada mu ni pobjeda ne bi skodila, jedan sjajan karakter i glascina. Cestitke Darki Martinovicu na pobjedi i Aleksi Radenkovicu na 2. mjestu.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 121. ma ova sezona promasaj, jos kad se sjetim da je prosle sezone IVANA PAVKOVIC (preko 180 000) i STEFAN PETRUSIC(preko 210 000) imali ukupno glasova koliko imaju svi ovi 10 finalisti ove sezone !!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 122. Ma sta reci. Od ove cetvorice najbolji je po meni bio Nesic. Steta sto nije bar auto osvojio. Jeste da je decko jako ukocen na sceni ali zato ima glas i jako dobre interpretacije, sto se za ove druge ne moze reci. Darko je u zadnjoj pesmi napravio jako veliku gresku, ispustio je dosta reci i jako se zbunio, ali to ocigledno nije bilo bitno ljudima. I to je Srpsko takmicenje hmm. Ako cemo realno niko nije hteo da glasa za Nesica samo zbog te ukocenosti na sceni, a glasali su za Darka koji je isto tako ukocen na sceni. Jeste da Darko ne vidi ali sta je razlika. Po meni Nesic ima bolje glasovne mogucnosti od Darka ali je samo scenski nastup koji svi toliko zelite da vidite, a niste videli ni kod jednog od muskih takmicara, presudio. Ali videcemo koliko ce ko biti uspesan i znati da ostane nezaboravljen. 5 sezona zvezde granda je bila najjjjjbolja. I posle godinu dana se skoro svi pojavljuju i jako su popularni. Vreme ce pokazati. :S

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 123. Pa stvarno su preterali,takmicenje je od 2005, smorio se narod, po meni najbolji i najkvalitetni pevaci su izasli iz prve tri generacije. ovo je bilo najglupo finale u studio.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 124. Vanja ili Darko najbolji vokali, Darko sa najmanje falsiranja u cijelom takmicenju Pobjeda zasluzena

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • MONTENEGERSKA VEZA………………

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 125. NIKOLINA KOVAČ NAJBOLJA I NAJLJEPŠA SI BILA
  POZDRAV IZ SARAJEVA

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 126. haha kako su se smorile one klinke sto navijale za strujomerrku milicu, one i ostavljaju te glupe komentare tipa da je najbolja i da ce da pobedi a pritom su jako vulgarne klinke kao i njihova muza ahahahaha placite gluperde sto ste glupe!heheh i ko jos misli da je u tom grandu nesto pa regularno….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 127. Jedva cekam Nikolininu pesmu 😀 , a ovo finale je bilo inace bez veze….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 128. 358.144 glasova ahahahahahahahahahahahaha ovo da nije smesno bilo bi zalosno,Stefan i Ivana su zajedno osvojili vise od 400 000.Darkova pobeda je jedina pozitivna stvar veceras,ali 73 000 je stvarno apsurdno,samo je njegova rodbina glasala izgleda!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 129. Darko je zasluzeno pobedio, svaka cast…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 130. Potajno sam od samog pocetka prizeljkivala da Darko pobedi, meni je on super vaspitan kulturan decko, a peva razvljuje mislim da je zasluzena pobeda, bravo Darko uzivaj u stanu od 35 m2, iako isto sam tipovala na Aleksu i Nikolu

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 131. Znala sam da Milica neće pobediti, jer bi ih javnost linčovala. 

  Želeći povratiti izgubljenu reputaciju nisu Milici obezbedili pobedu iako je bio takav dogovor. 

  Darko dobro peva, ali je dečko “žrtveno jagnje”, kojeg će iskoristiti, kako bi srpskoj javnosti kao i uvek zamazali oči. 

  Milane Mitroviću, dečko dragi, imaš li ti ogledalo? Majku, devojku, da te posavetuje kad taj cirkus nabaciš na sebe? Kao voditelj si se snašao, za jednog amatera si više nego dobar. Čak si ih “izvadio” u kriznom momentu, kada je tehnika zaribala. 

  Ja bih Nadičine roditelje na razgovor sa socijalnom službom. “Guraju” maloletno dete u birtije, gde masni krkani piju i bacaju flaše, kada su pod gasom. 

  Vrtirepku neću komentarisati jer ima sažaljenje što se tiče mene, ali sažaljenje, koje upućujem trofrtaljkama na magistrali i ostaloj živini.

  Nikolina se preterano umislila. Solidno pevaš i to je sve. Manje drame u nastupu.

  Vanjice, mislila si da ćeš pobediti, a? Pa, lepa moja, najbolji pokazatelj da iako imaš extra glas, kao što ga je imala Big mama i ekipa, to ništa ne znači. Potpuno si nezanimljiva. Od prvog većeg honorara, nabaci silikone ili  izbegavaj haljine slične onima, večeras.

  Moj favorit je bio Sloba. :) Ženi preporučujem da ga ne pušta noću samog. Njegova greška, naravno, ako se može nazvati greškom je što je pevao stari i novi, rock, pop pesme itd. Očito mu narodnjaci “ne leže!”

  Darku želim sve najbolje, iako, ponavljam, nije bio moj favorit.

  P.S. Mirče je razvalio. Bukvalno. Niti jedan/a od njih, nije doveo atmosferu do usijanja, kao on. Svaka čast, dečko.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 132. Nikola Nesic je najbolji vokal, ali nije bio moj favorit zato sto se, ako sam dobro razumeo trazi Zvezda Granda, a ne najbolji pevac/ica Granda. Samo iz tog razloga su mi favoriti bile Milica i Nikolina. Vecerasnji cirkus je bio na nivou vredjanja inteligencije prosecnog gledaoca, jer su apsolutni favoriti takmicenja ispali jos u startu. Smejurija!!! Vreme ce pokazati ko ce postati zvezde, a ko zauvek biti samo dobri vokali i zvezde u svojim selima.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 133. Cestitke od srca, sve najbolje Darko..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 134. sad se vidi da su i ove grand zvezde vise..zao mi je sase popovica slabo je i glasanje bilo, ni on mi se nece bas opariti…sve u svemu cisto s..nje…sorry za izrazavanje…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 135. posle 2. sezone ZG ova je najgora!!!

  Darko bio si naj bolji u svakom slucaju…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 136. Ja stvarno ne znam sta je za vas dobar engleski ako ovo nije? Jeste li bre vi sa ove planete? Ima li makar malo objektivnosti u vasim mutnim,zavidnim,ljubomornim mozgovima? Sacuvaj Boze!! Milica oduvala! Zvezda je rodjena! Svaka cast!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 137. Darko zasluzio,Vanja me razocarala ponasanjem i  to je moj celokupan utisak.  pohvala  za  voditelje,najbolji  su najlepsi,svaka cast.posebno ana

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 138. Naravno pobijedio  je Darko,takmicar sa raskosnim glasom.sve cestitke.atmosvera je bila zalosna ,sasa nije pogrijesio je takmicenje bilo u studiju,jer je narod sit ,jedno te isto gleda i slusa non stop.vidi interesovanje nikako,pa ko veli da se ne brukamo u Areni.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 139. Najjace ja da treci dobija televizor kao na sindikalnoj lutriji. Mogli su cetrvrtom frizider a petom fen za kosu… I ta garsonjera, da su se otvorili za jos deset kvadrata to bi mozda bio stan ovako… Zao mi je st su devojke u zavrsnici poispadale ali tako svake godina.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • KO SU VAŠI FAVORITI?

   ODGOVORI PO ANKETI SVETA:

   Andreana Čekić (15%, glasova: 370)
   Vanja Mijatović (20%, Glasova: 481)
   Milica Pavlović (24%, Glasova: 583)
   Aleksa Radenković (14%, Glasova: 328)
   Slobodan Rakić (3%, Glasova: 73)
   Nadica Ademov (3%, Glasova: 65)
   Nikolina Kovač (7%, Glasova: 179)
   Nikola Nešić (4%, Glasova: 100)
   Miroslav Radulović (1%, Glasova: 31)
   Darko Martinović (9%, Glasova: 205)

   І SAD, NEKI DARKO NEKI MARTINOVIĆ SA NEKOG BRDA JE POBEDIO.
   A DA SE MALO POŠALJU OR..NI DA UTVRDE ŠTA SE SINOĆ ZAISTA DEŠAVALO U ONOM SMEŠNOM STUDIJU, KAKO SE GLASALO, І NA KRAJU, DA LI SE ZAISTA GLASALO?

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

   • NAPISALA SAM DA SE POSALJU INSPEKCIJSKI ORGANI , I NE VIDIM ZASTO SE TO NE BI OBJAVILO.

    HVALA.

    Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

    • @ Loreen – treba poslati inspekcijske organe jer nije pobedio tvoj favorit ha, ha, ha, ha,…Drago mi je što si gledala čitav prenos, a posebno jer se grizeš od muke što je pobedio Darko. Naravno pošto on nije tvoj favorit kao i obično sve je namešteno.

     Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 140. milica pavlovic nije pokazala ribu pa da pobedi inace glasom nikako

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 141. Prve tri generacije ZG su u svakom pogledu bile najbolje!!! Pevaci ove generacije su i pojedinacno i u ukupnom zbiru dobili jako malo glasova sto je i najbolji dokaz ovoga sto sam tvrdio prvom recenicom.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • PA NISTE VALJDA OČEKIVALI DA NEKO IZ SRBIJE POBEDI?

   KAKO DA CETINJE NE BUDE PRVO U SVEMU, PA І OVOM BEDASTOM TAKMIČENJU ZA RETARDIRANE.

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

   • @ loreen – A šta ti znači to “bedasto”, takav se pridev ne koristi u Srbiji?

    Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

   • Kazes da je za retardirane, a gledas ga…hmmm..to govori samo jedno… Devojko, ti mrzis i samu sebe… Zao mi je ljudi kao sto si ti…

    Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 142. Jesam li rekao da Aleksa ulazi u top3? Jesam. Svaka čast Aleksa.
  Sada je vreme da se malo odmorimo od svega, bilo je dosta.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 143. Milica je ušla u finale i to je mnogo više nego što je zaslužila.Ona je “pobedila” u delu kada je pevala na/ lošem/ engleskom i time je učinjen presedan .Iako je je diskutabilno šta je strana pesma i koja je razlika tj nije diskutabilno ali je za raspravu…U svakom slkučaju niko nije pevao na engleskom jeziku tj pesme iz šireg inostranstva pre nje pa sad drugi takmičari mogu s pravom da se pitaju zašto nisu to isto uradili.U sledećem serijalu to može biti češće..Ovo takmičenje karakteriše užasan odabir pesama generalno i najslabiji finalisti-pevački.Kada je Vanja ispala koja je po mom skromnom mišljenju deset stepenica pevački iznad svih ,a ovo je ipak pre svega pevačko takmičenje ili nije????,više mi nije bilo bitno ko će pobediti.Darko treba još mnogo da radi na tehnici pevanja,nije dovoljan samo dobar glas i kao što je red -Čestitam pobedniku!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 144. NIKOLIJA PUKLA !!!!!!!

  PONAVLJAM:

  NIKOLIJA PUKLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  PRIJEM.

  P.S.

  SARAJEVO, NIKOLINE EVO…………………

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 145. KOLIKO VAS ŠTO STE KAO MUTAVI GLASALI NIJE DOBILO POVRATNU PORUKU?

  E, PA NEĆETE JE NI DOBITI.

  MALO JE INAČE U BEOGRADU ONIH SA ONIJEH BRDA, PA JE MORAO DA SE DOGNA JOŠ JEDAN І DA MU SE І STAN, POTPUNO OPREMLJEN, DARUJE.

  POPOVIĆU, AKO MISLIŠ DA JE NEKO ….GLUP, VARAŠ SE…………?………..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • @ loreen – pa i ti si došla u Beograd s “onijeh” brda pa su te svi lepo dočekali? Šta se sad buniš kad dolaze i drugi.

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 146. Sirota mala Nikolija brala jagode….
  Po Kupresu……
  Pa je nešto UBODE………..
  Šta li bi to moglo biti?
  Da li je to mala pčela što veselo pase po zelenim obroncima inih wykohebina, ili je to možda pobesnela buba mara neurozna pošto nije odavno imala partnera, ili pak debeli bumbar koji se zarekao u cvijet, і mijed, і u zeleny wytry doma svog da će na pašnjaku da napravi red?
  Možda je to bikčić Sivonja omamljen zanosnom krhkošću mile nam Nikolije, u žaru strasti hteo malo veselja, pa se zatrčo…….?……..
  A šta ako je mlad močić sa velikim topuzom bio očaran ljepotom mlade dame ( ….” I zanesen tom ljepotom dobih volju za zivotom, zaljubih se i ne zalim, pokraj nje cu da ostariiiiiiiiiim…..”….), pa se zaboravio u iskazivanju svoje naklonosti prema plavuši?
  Il’ to Mujo kuje Konja po Mjesecu pa mu odskočila potkovica і pogodila Niki u sridu……….?………

  Šta god da je, misterija je………

  Jedno je sigurno:

  …..Mislila je da je trava………..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • loreen,dosado,sta se tripujes,stalno ti ubacijes neke satro duhovite komentare i cekas da se neko nasmeje,idi obradjuj bastu

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 147. KO SU VAŠI FAVORITI?

  ODGOVORI PO ANKETI SVETA:
  ———————————————————–

  Andreana Čekić (15%, glasova: 370)
  Vanja Mijatović (20%, Glasova: 481)
  Milica Pavlović (24%, Glasova: 583)
  Aleksa Radenković (14%, Glasova: 328)
  Slobodan Rakić (3%, Glasova: 73)
  Nadica Ademov (3%, Glasova: 65)
  Nikolina Kovač (7%, Glasova: 179)
  Nikola Nešić (4%, Glasova: 100)
  Miroslav Radulović (1%, Glasova: 31)

  Darko Martinović (9%, Glasova: 205)
  ================================================!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  І SAD, NEKI DARKO NEKI MARTINOVIĆ SA NEKOG BRDA JE POBEDIO.

  Jadan, sav mi je naivan і nevin.
  Ko crnogorska mlada posle prve bračne noći.
  Inače je sav tako duševan, kao majka Terazija.
  Sirot on і kukavan.
  A tako je odvratatan……………………………..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 148. Slatka Tajna

  Nikola Nesic Dzoni je najbolji i najkvalitetniji pjevac u ovoj sezoni. Momak ima glascinu i sarm da mu mnogi profesionalni pjevaci mogu pozaviditi. Prosto plijeni i hipnotise svojom ljepotom, smirenoscu i sabranoscu na sceni. Blago njegovoj zeni, samo ako bude znala da cijeni ovakvu ljudinu.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 149. Ne mogu da ne odgovorim nekima koji pricaju kako se Vanja dere, kako se utripovala i slicne gluposti. I da neko rece trba da nabaci silikone da bi uspjela, da je nezanimljiva i sl. Vanja moze da bude nezanimljiva samo nekome ko nema sluha i ko ne zna sta je prava i iskrena emocija. Dok god se bude glasalo po tome odakle je ko, da li je zgodan i da li se neko skinuo i pokazao svoje tijelo, nikad necemo dobiti pravi kvalitet. Vanja je jedina dama tamo bila, jedna prava diva i ona ce za razliku od vecine trajati decenijama na sceni. Grand produkcija ne zasluzuje Vanju, ona je muzicki daleko iznad svih dosadasnjih zvezdi granda svidjelo se to nekome ili ne. Jos nesto nigdje u normalnom svijetu u slicnim takmicenjima ne postoji baraz, nigdje se ne mjenjaju pravila kako se kome prohtije. To moze samo u Grandu. Na kraju zelim da cestitam Darku, on je bio moj drugi favorit!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 150. Hvala Bogu da je Darko pobjedio nisam mogla glasati ali momak je stvarno zasluzio i neka mu je sretno za stan i pobjedu..Iskreno sam od dragosti zaplakala svaka cast.. A sto se tice glasanja ma nego sta da je namjestaljka ali u ovom slucaju je pozitivna namjestaljka bravoo.. Steta sto jadan narod djaba glasa i trpa oare sasi i ostalima

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 151. OVI SU OMLADINCI BILI FAVORITI SVE VREME:

  Milica Pavlović (24%, Glasova: 583)
  Vanja Mijatović (20%, Glasova: 481)
  Andreana Čekić (15%, glasova: 370)
  Aleksa Radenković (14%, Glasova: 328)

  A POBEDIO NEKI ANONIMUS IZ POZADINE.
  І DA SE RAZUMEMO:

  – POBEDA JE VRLO, VRLO , VRLO UPITNA………

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 152. Sta je ovolika buka oko Darka pa sto ako je Crnogorac to mu je samo plus. Nego da kazem ovim velikim srbima, 90% vas je nastalo od nekog Crnogorskog K…A ,a da ne kazem i od Turskog. Darko prvi si samo svojom zaslugom kralju.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Ja sam iz Uzica, koje su nekada i u knigama zvali uzzicka Crna gora. i ponosna sam sto je Darko pobedio. Ovde 90% ljudi prosipa mrznju, mrze sami sebe a kamoli svet okolo.Nista nisu u zivotu postigli pa pljuju one koji zele da svoj zivot izgrade najbolje moguce, da uzivaju u poslu. A Vi koji piskarate po ovom portalu ocigledno ne znate gde cete od zlobe. DARKO SAMO NAPRED…BRACO CRNOGORCI OBOZAVAM VAS..VIDIMO SE ZA 15 DANA♥

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 153. ma pricajte sta hocete vanja je pobednikkk.cura je duvala svaku pesmu u takmicenju osim prve sto joj je glas malo podkliznuo ali se izvukla i uspela.
  zena ce uspet u zivotu napravice karijeru. svaka cast vanja najbolja si bila 😀

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 154. KOMENTARI SA DRUGIH MEDIJA І PORTALA:
  ===================================================

  1. KOLIKO SI,SALE KARTICA PRODAO IZ SVOG GRAND PRIPEJD PAKETA PRODAO PA DA OVAKVO NAMESTENO GLASANJE BUDE.NAVODNO VELIKA CETVORKA NEK SE STIDI,NIKAD ZVEZDE OD VAS.
  2. mene je stvarno sramota da gledam ovu namestaljku.VANJA,ANDREANA,OSTALO DNO DNA.sasa stidi se sta si napravio veceras.namontirano glasanje,kartice iskupovane u neogranicenim kolicinama.bitno je da si ti dobio neki novac
  3. Aleksa je POBEDNIK. A kada Crna Gora bude organizovala neko takmicenje, Martinovic moze da ode tamo da se takmici i pobedi, do tada, JEDINI POBEDNIK JE ALEKSA!
  4. Zalosno je ovo sto se veceras prikazuje.Organizovano glasanje,kupljena gomila kartica i td.Ali ovi ne shvataju da ma koliko glasova kupili nikada zvezde biti nece.Moralni pobednik je VANJA MIJATOVIC,a ova boranija sto je ostala u super finalu nek se stida.Kada nema VANJE navijam za Aleksu
  5. Boze brani nas od zla i grand produkcije…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Loreen – nemoj toliko da se nerviraš sto je Darko pobedio. Obolit ćeš ako već nisi.

   P.S: Moram priznati da uživam kad vidim koliko se jedeš ha, ha, ha… Bravo Darko, šta uradi ovoj kompleksašici!

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 155. Bebana tebi je talenat zenica nadica koja ce za 2 meseca pokazati svoje lice mala je jako nervozna i zivcana pokreti njeni govore o tome…Istina me ne boli ali nadica ne peva bolje od vanje pomiri se sa tim!!!
  Vanja i Milica ce proci najbolje u grandu bas zbog glasa i stasa,a nadica moze i dalje da vrti rukom (levom) da vas glava zaboli! Pozdrav!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Sunce moje…nije mi Nadica bila favorit,nego najiskrenije Alexa i Vanja….pa posle njih dvoje Nesic i Darko..toliko…..Pogresno su me neki razumeli od samog pocetka…ako vec biramo talenat…to su bili moji favoriti.ah..da i Boba..Ali,Nadica,ne,nikako…

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 156. Ne razumem samo jedno…Kako to da,iako publika neke takmicare nije vratila u barazu,vratio ih je sam Sasa Popovic…Kako to da su svi ti koji su se vratili ostali do samog super -finala,a oni drugi ispali pre njih.Sve devojke su bile favoriti ove godine,a ispale su sto je vrlo cudno,jer se zelelo da devojka pobedi ove godine…SRAMOTA :)

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 157. Najbolji su Aleksa i Sloba,ali ipak su oni sa Kosova pa nemogu pobjediti,ajd neki nije pobjedila mješalica i bosanka

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 158. Loreen..ima li neki post koji ti nijesi komentarisala ? o.O Pa jel’ te sramota da tako pricas o darku koji je super talentovan..a da hvlis milicu koja je dosla do finala mrdanjem dupeta..krevet po krevet-finale..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 159. Najjači su mi komentari tipa… Nek je Darko pobjedio , Bog ga pogledao…
  Pa nije Grand socijalna ustanova…
  Sve je to namješteno. Darko nije imao ni blizu dobre ocjene kao Vanja, i već 4 godine se vucara po baražima… Žalosno…
  Kako god, vidjet ćemo hoće li zaista biti zvijezda za 3-4 godine… Treba uvesti da isključivo žiri odlučuje o pobjedniku/ici

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 160. i opet crnogorac dobi stan u beogradu pa vi vidite….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 161. Sramno finale! Vraceni oni koje je Sasa odabrao i usli,osim Darka,u to 4. Neko savrseno napisa Vanja je za 10 stepenika iznad ostalih,a ostade iza Nadice,Mirceta,Alekse-skandalozno. Nadica nedorasla,prevremeno forsirana,Mirce mladi prepotenko,koji bezobrazno konstatuje da je ovo dokaz da nije smeo da ispada,Aleksa,zao mi je na konstataciji,ali kafnski,pa videste li publiku? Nikola dobar,pristojan i steta sto se meri istom merom ko prethodna dvojica. Gubitnica,neprvicno,ocigledno prljavi poker bogatasa i savrsene,apsolutno bez mane Vanje!i kad falsira,a desava se i navecim pevacima sveta,ume da se izvuce,bas kao i Oni,to je pokazatelj posebnog glasa i talenta. Nije ona za Grand. Cudi me? Ali,nazalost,taj precenji Grand pruza neke mpgucnosti,pa nije cudo da mu se okrecu savrseni poputVanje i njenih prethodnika Stefana,Ivane,Milice i Dusana. Ima jos dobri,ali za njih je dobar Grand. Platse kartice i dodjse izbaceni do finala. Mirce je jednostavno taj! Sramota!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 162. @loreen, o..ebi u koracima! Ruzna si za medalju, vani i iznutra… nije ti lako. Plati jedno seksualno zadovoljstvo mozda ti olaksa tu muku.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 163. ljudi su se prezasitili ovog takmicenja,fabrika za stancovanje zvezda,ima tu zaista velikih talenata ali kada upadnu u masinu nema vajde

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 164. Čestitam Darku veliku pobedu i želim mu veliku pobedu!
  Nije namešteno,jer su Darko,Aleksa i Nešić zaista najbolji vokali.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 165. Trebali bi ukinuti baraz zato sto uvek oni koji se vrate iz baraza pobede ili budu u samom vrhu,pa onda ispadne da je bolje bilo sto je Aleksa Radenkovic ispao u prvo krugu zauzeo 2. mesto nego Slobodan koji je uredno prolazio i na kraju zauzeo poslednje mesto. nije fer!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 166. Izvinjavam se,želim mu veliku karijeru.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 167. Oni su znali da ce da laziraju glasanje i da ce mnogo ljudi biti nezadovoljno tako da bi za njih bilo opasno da su to radili u Areni gde ih nikakvo obezbedjenje ne bi spaslo kad bi besan i prevaren narod krenuo. Ovako su samo radili s ljudima koji su vec dovoljno dresirani i opet je bilo ljudi koji su besni napustali studio. Igrali su se s vatrom time sto je Sasa podigao ocekivanja publike s 3 kvalitetne pevacice od kojih su dve imale status favorita i onda je Brena uletela i ubacila “svoje”.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  • Loreen, misllila sam da si ti neko kome je užasno dosadno pa uživa provodeći vreme pored računara, davajući kontradiktorne izjave, pod raznim nikovima, da bi nervirao/la narod, a sada sam ubeđena da si ti jedna od zvezdica granda. Objasni mi kako si to do juče bacala drvlje i kamenje na Nikolinu, a sada Nikolinu koja je ispala u prvom krugu i ne spominješ, a Darko ti je trn u oku.

   Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 168. darko ,zasluzeno si pobedio,sve cestitke

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 169. darko, cestitam pobjedu,ja nemam favorita ali ti si mi vokalno najbolji
  i dobar si decko.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 170. E,PA,,,,,NAJBOLJI  POBJEDI ,TAKO VALJA,CESTITAMO 

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 171. Pa šta u Srbiji nije namešteno?!
  Kako su pojedini prošli audiciju?
  Što se prijavljuju ako znaju da je namešteno-NEKA UČE FAKULTETE
  A NE DA TRČE DA PROMOVIŠU ZNANJE U KAFANI1
  Niko nije prišao da će baš Darko pobediti!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 172. Loreen,pa mogao je nezadovoljan narod da ih čeka i ispred studija!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 173. Dobro Darko ne peva lose,ALI pobedio je na kartu sazaljenja.Nisam zlobna i ne zelim da zvucim grubo,ali tako je!Sve je mnogo sumnjivo!Kako jedan Mirce,koji se vratio iz baraza(a od svih iz baraza je imao manje glasova),moze da osvoji vece mesto od Vanje koja nikad nije ispadala?!Aa??Devojka je zasluzila pobedu,sve zanrove je super otpevala!Ja sam glasala za nju u prva dva kruga sinoc,i krivo mi je sto nisam i u  trecem..Kako god sve je ovo velika NAMESTALJKA i kupovanje glasova 100%!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 174. LOREEN I MJAU NE SERITE!DARKO JE POBIJEDIO JER JE NAJBOLJI!PI,LJUBOMORNE DUSE……Kakwo sazaljenje,najbolji je od svih takmicara,pametan,poseban,skroman,duhowit,sa najboljim wokalom uz Wanju Mijatowic!ZATO PSTTTT!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 175. @mwica duso moja,idi se edukuj ili ti obrazuj srece ti! Pored toga sto si nekulturna,jos si i nepismena!Ja zaista nisam znala da u abecedi postoji slovo W.Hmm ili mozda postoji?Velika misterija.I da nisam ljubomorna,vec realna!Vanja je pravi pobednik,njen glas to dokazuje!Uostalom,sve ce se videti za par godina.Cao pozz

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 176. Sasa je sinoc prevazisao samoga sebe.Sve ovo mi je smjesno.Sjecate li se vi da je prosle subote u BARAZU Nikola Bokun osvojio oko 30.000 glasova,i nije ostao u finalu.Da bi sinoc u “VELIKOM FINALU” Rakic osvojio svega oko 8.000,Nikolina oko 10.00,Milica i Andreana 17.000,Vanja i Nadica nesto preko 20.000.Sta to govori? Ja na kraju zakljucujem da su zapravo ovi iz baraza trebali biti finalisti,a ovi od sinoc u barazu.Darku,sve cestitke,decko se oslanja samo na glas i pjeva sasvim dobro,ali mislim da je sve ovo namjesteno i organizovano.Realni pobjednik zapravo je Aleksa,koji je dvije subote zaredom osvajao preko 60.000 glasova.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 177. Vanja može samo u kafani promovisati svoje znanje.Da je ona pobedila 
  opet bi ljudi rekli da je namešteno jer je upropastila pesmu 
  Snežane Đurišić.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 178. Nikolina je prava diva i pobednica samo napred lepoticeeeeeeeeeeee!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 179. @jecaje
  Tacnok, slazem se sa vama. Ovo takmicenje je puno neregularnosti i porpusta, da ne pricamo o tome kako se pravila menjaju iz dana u dan! Pa to nema nigde! Namesteno je Mesalici Milici da dodje do ovde, pevala je engelsku pesmu sto je Zika ranije izricito zabranio da se peva na stranom jeziku, dalje, stvar oko ovih baraza je jako mutna, Popovic radi samovlasno kako se njemu prohte, pobednik je sumnjiv, sve je sumnjivo a kako da ne bude kad je vrlo ocigledno da se tu rade mutne radnje u vise pravaca….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 180. Ljudi, ako mislite da je namesteno takmicenje, nemojte gledati… a ni komentarisati… Njihova stvar sta god da rade, ali ako vam nesto smeta, zasto to gledate i komentarisete… Za Slobu sam navijala celo vreme, ali drago mi je sto je Darko pobedio…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 181. CESTITAM POBEDNIKU ALI ZA MENE JE NIKOLINA THE BESTEEEEEEEEE!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 182. PRVI PUT GLEDAM NJEGOVO PEVANJE I NAJEZILA SAM SE!!!
  PRELEP I RASKOSAN GLAS, A TAKO SKROMNO DRZANJE, SKORO ME DOVEO DO SUZA

  ZELIM MU SVE NAJBOLJE, 
  POZDRAV IZ MAKEDONIJE

  (izvinite za caps lock, ali stvarno svaka mu cast)

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 183. Samo za doticnu curu koja se potpisuje kao Mjau,i koju iritira moje duplo V-wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww pozdrawwwwwwwww cico,i crkni jer je Darko(najbolji) pobijedio!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 184. Darko je nas heroj!CETNJE NAM NE DIRAJTE!POSLUSAJTE U SUBOTU DARKOVU NOVU PJESMU,FANTASTICNA JE!RADIO JE TIM KOJI RADI PJESME MATICIMA,I KOJI SU NAPISALI GAS DO DASKE!PJESMA JE VRH!VOLIMO TE DAREEE,LJUBOMORNI CRKNITE!POZDRAV IZ PRELIJEPOG CETINJA!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 185. Kuku mene,

  Đekna još nije, a і neće dok se ne savata dovoljan broj glasova za junačinu cetinjskoga, ljepotu ljudsku, orla među sokolima і anđeli šnjime ( a і gowno mu pod nos –ovo protivu uroka…….).
  A Đekna bi, nego nem niko šnjome, a njojzi se samoj ne da, jer je Ljeposava zajedno s Jekom Obrenovom, bez obzira što je ovu po Šavnika і 1/7 Podgorice krenula k Danilovgradu u misiju apelovanja na đetiće і đetinjkinje da svoj glas dadnu za junačinu cetinjskoga, ljepotu ljudsku, orla među sokolima і anđeli šnjime ( a і gowno mu pod nos –ovo protivu uroka…….).
  U tu su svrhu od Rada Mikoševog, koji je jedan od velikijeh Direktora u Beogradima, na račun firme u kojoj stoluje, nji dvije dobile 1200 kartica specijalno sačinjenih da bi se u što kraćem roku moglo glasati 24.000 puta – sa jednog broja.
  Jeka je Obrenova čak spremna da zaljegne za opštecrnogorsku stvar, što, ko prvi joj put……

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 186. Đed se sa Radosavom sprema da tek ode Šavnicima, da otale šilju Mišu u Minken isporuku od 112900 specijalno utemeljenih mobilnijeh telefona, koji će iz Šavnika da bidnu isporučeni u Podgoricu, oklen će specijalnim letom Podgorica-Mojkovac-Cuci-Rajna-Majna-Dysseldorf-Minken da se podele dijaspori, koja je mala po brojnosti, ali velika u spremnosti da pomožedy junačinu cetinjskoga, ljepotu ljudsku, orla među sokolima і anđeli šnjime ( a і gowno mu pod nos –ovo protivu uroka…….).
  Baba je ostala kod kuće, sa Milavom і Zekonjom razrađuje strategiju porške za junačinu cetinjskoga, ljepotu ljudsku, orla među sokolima і anđeli šnjime ( a і gowno mu pod nos –ovo protivu uroka…….), jer je і ona ( baba…..) po prvije put u životu dobila nešto na dar, to jest karticu mobilnoga sa kojega će, za nedaj Bože, ako slučajno stvari u Biograd krenu naopako, da glasuje і ona, sa sve Milavom, і vočićem Zekonjom, mašala.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 187. Jadni se Mišur obeznanio od igranja crnogorskog ora u školskome dvorišću, sa drugaricama svojijem, kao vid potpore za junačinu cetinjskoga, ljepotu ljudsku, orla među sokolima і anđeli šnjime ( a і gowno mu pod nos –ovo protivu uroka…….), a u skakutanju na jednoj nozi im se pridružio і direktor škole ( e, se*em ti se u direktorluk…..) koji je jedno dva sata і 35 minuta oj-hao na terasi obrazovne ustanove, dok se nije strmeknuo, što ostali nijesu primetili, jer su. naravno, bili zauzeti skakutanjem ( Australia Open….?……)…….

  І tako, šta bi oni da nije nji do nji, і da nije Đekne, koja još nije, a і neće dok se ne savata dovoljan broj glasova za junačinu cetinjskoga, ljepotu ljudsku, orla među sokolima і anđeli šnjime ( a і gowno mu pod nos –ovo protivu uroka…….), a pogotovu šta bi svi oni da im nije vočića Zekonje, mašala…. (svi uglas MAŠALA!!!!!!!!!!!!!!!…)……………..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 188. Loreen, ne trudi se, tvoje komentare niko više ne čita. Ako imaš nešto pametno napisati, napiši, a ako ne, idi pročitaj neku knjigu.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 189. e sto je dosadan vise i ovaj Grand….

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 190. Jedva  cekam da cujem Nikolininu novu pesmu :)

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 191. lady tomanija

  Jadni se Mišur obeznanio od igranja crnogorskog ora u školskome dvorišću, sa drugaricama svojijem, kao vid potpore za junačinu cetinjskoga, ljepotu ljudsku, orla među sokolima і anđeli šnjime ( a і gowno mu pod nos –ovo protivu uroka…….), a u skakutanju na jednoj nozi im se pridružio і direktor škole ( e, se*em ti se u direktorluk…..) koji je jedno dva sata і 35 minuta oj-hao na terasi obrazovne ustanove, dok se nije strmeknuo, što ostali nijesu primetili, jer su. naravno, bili zauzeti skakutanjem ( Australia Open….?……)…….
  І tako, šta bi oni da nije nji do nji, і da nije Đekne, koja još nije, a і neće dok se ne savata dovoljan broj glasova za junačinu cetinjskoga, ljepotu ljudsku, orla među sokolima і anđeli šnjime ( a і gowno mu pod nos –ovo protivu uroka…….), a pogotovu šta bi svi oni da im nije vočića Zekonje, mašala…. (svi uglas MAŠALA!!!!!!!!!!!!!!!…)……………..
  ============================================================================================================================

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 192. Nikolija Andjelkovic

  Ma,vidite kako je sad prosperirala Mica i Darko.Mica na naslovnim stranama  u svakim emisijama…Darko snimio novi album sad u svakoj emisiji:)
  Gdje je sad Aleksa,Nikola,Nadica,Miroslav.Sloba.
  Zelim Vanji brz oporavak!I neka je ziv i zdrav Nikolinin i Sasin sin♥
  Presladak je

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0