Povezao ih “Survivor”: Nataša Bekvalac u vezi sa Vladom Vuksanovićem?!

Izgleda da je nova ljubav na pomolu na našoj estradnoj sceni! Naime, ovih dana se po dobro obaveštenim estradnim krugovima pronela vest da je pop zvezda Nataša Bekvalac u vezi s manekenom Vladom Vuksanovićem!
Njih dvoje su viđeni u beogradskom klubu “Plastik” kako uživaju u druženju jedno sa drugim, a glavni “krivac” za njihov susret jeste Natina sestra Kristina Bekvalac, koja ih je i spojila po povratku iz Kostarike, gde je snimljen rijaliti “Survivor”.
“Proslava prve emitovane epizode bila je prilika i da se njih dvoje vide nakon upoznavanja. Bili su u klubu ‘Plastik’, sve vreme vidno raspoloženi. Vlada je ispratio Natu do toaleta, i tom prilikom ju je uhvatio i za ruku. U diskoteci se nisu ljubili, ali šta se po odlasku dešavalo, to niko ne zna”, rekao je za “Alo!” izvor koji se našao na licu mesta.
Kako bismo saznali šta se stvarno odigralo između Nate i Vlade, pozvali smo manekena koji priznaje poznanstvo, ali ne i vezu s jednom od najatraktivnijih pevačica na Balkanu. “Imam devojku, tako da je to suludo komentarisati. Mi smo se samo našli u istom društvu. Svi mi iz ‘Survivora’, njena sestra Kristina i ona smo zajedno odgledali prvu epizodu i posle zajedno otišli da proslavimo. Samo smo bili u istom društvu”, izjavio je Vlada.
Odmah smo pozvali i Bekvalčevu, koja nam je rekla svoju verziju priče. “Izmišljotine dokonih! Vlada je tek moj poznanik i nije mi jasno čemu izmišljanje ovakvih priča bez ikakvog povoda. Istina je da smo u istom društvu gledali prvi ‘Survivor’, i to je sve. Lepo je vaspitan i kulturan, i to je prvi utisak koji sam mogla steći u razgovoru s njim. Cela ova iskonstruisana priča stvarno je besmislena”, rekla je Nataša Bekvalac.
Maneken Vlada Vuksanović postao je poznat široj javnosti kada su ga povezali s folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović. Njih dvoje su dovedeni u vezu kada se maneken pojavio na žurki povodom Cecinog rođendana. Međutim, oboje su tada demantovali da su zajedno.

izvor: Alo!

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
blizanac
23/03/2012 11:09

muka mi je vise od ove !!!!!!!!!!!

marko
23/03/2012 11:11

Ovaj mucenik je pao na tako niske grane a nekad je stvarno bio faca u svom poslu c,c,c

Maja
23/03/2012 11:48

Pa gde je Sasa Kovacevic? Kad su raskinuli?

loreen
23/03/2012 14:56

Ijuuuu,

Bože me oprosti,

ja sirota u prvi mah pročitala:

“Pa gde je SAVA Kovacevic? Kad su raskinuli?….”

Lela
23/03/2012 11:48

Boze sa kime ova zena nije bila u vezi.Bas je jadna, svaki dan menja muskarce -kao cigo gonja-kaze stara izreka .

Mia Jerko
23/03/2012 12:42

to sto je novinari spajaju sa kim kod stignu, ne znači da je ona stvarno sa njima.  

blizanac
23/03/2012 12:17

Menja muskarce kao carape!!!!!!!!

loreen
23/03/2012 12:36
Nataša Baklavac bi bila jedan mnogo simpatičan lik, da nje r**o d***a. Ona ili svesno sebe promoviše kroz stalnu prisutnost u medijima, a u vezi svojih sentimentalnih veza, ili je zaista pukla ko zvečka, pa se tambura okolo bez ikavoga srama і stida. Alo, Nato, imaš žensko dete, і treba da daješ primer kava majka treba da bude, a ne… Učitaj dalje »
Nemanja
23/03/2012 12:36

Bozeee, zar stvarno verujete da je bila sa svima njima!!! Ovo su samo price koje prodaju novine, a najlakse im je da napadaju Natasu jer znaju da nece popiti tuzbu!!! I voleli je ili ne, ne mozete reci da nije ribetina, tako da je komentar da je Vlada pao na niske grane prilicno glup!!

wpDiscuz