Otkrivena dugo čuvana tajna: Ovo je muž Lene Kovačević!


Iako svoj privatni život nije htela da otkriva medijima, niti da kaže ko je njen suprug, Lena Kovačević je ipak odlučila da svog dragog više ne sakriva kada su javni događaji u pitanju. Lepa džez pevačica je tako na koncert svog kolege Vlada Georgieva došla u pratnji supruga Veljka Brčina.
Lena, koja je veliku popularnost stekla kao deo žirija u muzičkom takmičenju “Prvi glas Srbije”, na ovom događaju se pojavila sa šarmantnim suprugom, na koga su mnogi muškarci u Srbiji ljubomorni nakon što je objavljeno da je baš on osvojio srce jedne od naših najlepših poznatih dama. Par je delovao veoma zaljubljeno, a Lena nije skrivala osmeh čak ni kada je primetila da ih naš fotoreporter slika.
Kako je “Alo!” uspeo da sazna, Veljko je uspešan biznismen i veoma cenjen u svom poslu, a dolazi iz muzičke porodice jer mu je otac bio vrstan umetnik na harmonici. U želji da saznamo razlog zbog kog Lena krije supruga, kontaktirali smo s njom, ali je ona, kao i do sada, ostala tajanstvena. “Razlog definitivno postoji, a to je želja da moj privatni život ostane baš takav – privatni”, rekla je Lena, da bi potom na informaciju da ćemo otkriti deo njenog privatnog života, Kovačevićeva imala razumevanja. “Ma sve je OK, to je vaš posao, a moj je bavljenje muzikom”, bila je kratka Kovačevićeva.
Podsećanja radi, ona je u trećem mesecu trudnoće i premda je i tu vest vešto krila, informacija je ipak nekako došla do medija.
Lena Kovačević je u septembru prošle godine izgovorila sudbonosno “da” svom dragom Veljku. Kako njen suprug nije iz sveta poznatih, ona ni tada nije htela da priča o njemu. “Tačno je da sam se udala, ali stvarno ne volim da iznosim detalje iz privatnog života. Moj suprug nije javna ličnost, nikada to nije ni želeo da postane. Nije muzičar, a nije čak ni umetnik, ali voli umetnost”, bilo je sve što je tada rekla džez pevačica.

izvor: Alo!

Komentari16 komentara

 1. lepa on, lep on, bice lepe dece! to smo saznali i sad je pustite da zivi svoj zivot :)

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 3 Thumb down 0

 2. Briga nas bas za ovu umisljenu sa nula pesmom na youtube, ko je uopste ova da nije bilo Pgs ko bi cuo za nju.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 4

 3. tebe ocigledno, cim si otvorila stranu i stavila komentar…

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. @DAKI

  Lence jesi to ti? :)
  Divna, mila, sofisticirana Lenica.
  Mnogo je volim!!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. @Strasnoda Zar nije strasno priznati da ti je you-tube kanal prozor u svet? Po tebi cega nema tamo-ne postoji i ne vredi? Ekrem i razne budalastine sigurno vrede mnooogooo kad imaju toliko klipova i pregleda tamo!? Izadji malo u neki dzez-klub, poseti pozoriste, operu… i nemojte mi, molim vas, poceti pricu o tome kako je skupo biti kulturan, klinci i mladi vise para potrose za jedan izlazak nego sto bi dali za kartu!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. ona je toliko lepaaaaaa,da je potpuno nebitno kakav joj je muz!jos bole sto je i on lep!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Lena je sva divna i prefinjena, i drago mi je da su tako srećni zajedno. Mala sugestija za frizuru na ovoj slici – ne uvijaj više kosu na taj način, izgleda jako tetkasto !

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Muž joj je farmaceut. Nije baš poznat po inteligenciji. Da je lep, jeste.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. uh al je tajna, ljudi bili na koncertu, svi su ih videli, nisam primetila da se kriju!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. I to prirodna lepotica a one silikonke se ubise da od sebe naprave nesto a sve su se unakazile sa tim silikonom, a ova zena prirodno lepa kao andjeo!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0