Nikolina Pišek pokazala tetovažu koju je posvetila Vidoju!


Nikolina Pišek sinoć je uživala u provodu na jednom beogradskom splavu, gde je došla bez verenika Vidoja Ristovića. Rekla je da je on uvek uz nju i pokazala novu tetovažu, posvećenju upravo njemu.
“To je nešto što znači i meni i mom dragom. Istetovirala sam simbol naše ljubavi koji samo nas dvoje razumemo”, rekla je Nikolina, dok je pokazivala podlakticu desne ruke na kojoj su ispisani rimski brojevi i reč “blagosloveni” na engleskom.
Da je reč o velikoj ljubavi voditeljka je potvrdila još pre mesec dana kada je izjavila:
“Celi sam život govorila da se to meni može dogoditi samo na način koji će iznenaditi i mene samu… nikada nisam verovala u duga planiranja i procenjivanja partnera. Kad je neko onaj pravi, to odmah osetiš. I ja sam to osetila”, izjavila je Pišek.
Nikolina i Vidoje su već vereni, a govorili su i da uskoro planiraju i venčanje. Za sada Nikolina nosi verenički prsten “Kartije”, za koji je kako se priča, Vidoje izdvojio 15 hiljada evra.
Vidoje Ristović poznat je i kao bivši dečko glumice Katarine Radivojević. Tokom veze sa glumicom i dalje je bio u braku sa ženom koja mu je rodila ćerku. Po obrazovanju istoričar umetnosti, sin je kontroverznog Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof, koji se devedesetih godina bavio skupljanjem starina i njihovim preprodavanjem, zbog čega je jednom i hapšen.
Pre nekoliko godina je držao antikvarnicu u centu Beograda. Zbog posedovanja oružja bez dozvole, preti mu kazna od deset meseci kućnog pritvora.


izvor: Blic

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
madrock
25/01/2013 17:12

27. avgust 2012 … to je neki bitan datum???

L
25/01/2013 17:13

Domacica! 😀

Maja
25/01/2013 17:58

Kako mi idu na zivce ove zene koje se istetoviraju “preko cijele skembe” i “za sve pare” i time same sebi sruse ugled na nivo jedne teske robijasice za sav zivot. Naivno zensko.

ognjeni sunjac
25/01/2013 20:40
Tetovaze, veruje se da su ljudi prvo poceli da se tetoviraju na polinezijskim ostrvima pre nekoliko hiljada godina, prve tetovaze su oznacavale pripadnost plemenu. U antickom Rimu tetovirali su robove, a omiljene robinje koje su uvek bile uz gospodaricu dobijale su tetovazu izmedju ramena i plecke. U japanu tetovaze su rasprostranjene medju pripadnicima Jakuza oznacavaju pripadnos odredjenom kriminalnom klanu. Do… Učitaj dalje »
tigrica :)
25/01/2013 17:58

Hahhahhahaha …. Vidoje joj je hit ! 🙂

mimi1
25/01/2013 18:10

Sta je ovo, ja sam ocekivala da vidim gotski ukraseno :” VIDOJE”- to bi znacilo da nece biti nikog posle njega, da je to za ceo zivot, da je nasla pravog. Ovako, pih!

hm
25/01/2013 18:22

Ja mislim da ona njega ne voli vec samo interes zaista ..saptac pasa ne moze bit nikad kopira onog amerikanca ali za to treba skola i mnogo godina vjezbanja

Bubamara
25/01/2013 19:10

.ВИДОЈЕ ВОЛИ ТЕ ТБОЈА ПИШКА !
Ovako je trebalo to da ispadne…hahahahahhaa

wpDiscuz