Nije podneo pritisak zbog suđenja: Katarinu Rebraču ostavio dečko!


Košarkaški trener Momir Gajić raskinuo je tri godine dugu vezu sa manekenkom Katarinom Rebračom, saznaje Kurir od izvora bliskog sada već bivšem paru. Momir nije mogao da izdrži pritisak kome je bio svakodnevno izložen zbog suđenja Katarini za proneveru 37 miliona dinara. Upravo to je presudilo njihovoj ljubavi.
“Bili su savršen par! Bio je uz nju i kada joj je bilo najteže. Dok je bila u pritvoru 2010. nije mu padalo na pamet da je ostavi. Pružao joj je svu moguću podršku… Ali su se u poslednjih nekoliko meseci udaljili. Pritisak s kojim je živeo svakog dana zbog Katarininog problema sa zakonom nadjačao je emocije koje je gajio prema njoj. Pucanje veze bila je neminovnost. Pre dve nedelje seli su i razgovarali, i to je, po svemu sudeći, bio njihov poslednji razgovor. Katarina je teško podnela raskid, ali preživela je i teže momente u životu, pa će pregurati i ovo”, kaže sagovornik Kurira. Katarina nije želela da komentariše navode našeg izvora.
Nekadašnja manekenka i vlasnica Humanitarnog fonda za borbu protiv raka dojke osumnjičena je za proneveru 37 miliona dinara, zbog čega je u pritvorskoj jedinici Centralnog zatvora u Beogradu provela pola godine. Suđenje će biti nastavljeno danas u Palati pravde.

izvor: Kurir