Nije odolela Daliju: Jelena Golubović pokazala gole grudi voštanom umetniku!

 

Umetnička duša…

Beogradska rediteljka i glumica Jelena Golubović boravila je nedavno u Španiji, a poseban utisak na nju je ostavio Dalijev muzej u ovom gradu. Umetnica je toliko bila opčinjena voštanim figurama Salvadora Dalija i njegove večite inspiracije Gale, da jednostavno nije mogla da odoli iskušenju i pokaže gole grudi, želeći da kopira veliku slikarevu ljubav. "Eto, šta vino i leto mogu da učine od običnog turiste i umetničke duše. A možda sam i ja preterala u želji da konačno nađem nekog svog Dalija" otkrila je Jelena… Mlada umetnica koja je diplomirala u Ukrajini, na Fakultetu dramske umetnosti u Kijevu, ima iza sebe sedam pozorišnih predstava koje je režirala i u kojima je igrala. Sada u Kijevu sprema i master rad. "Inspirisana sam, skoro opijena knjigom Emira Kusturice „Smrt je neprovjerena glasina“. Pišem master rad, a naslov teme je „Da je Hitler imao TV, dobio bi Drugi svetski rat“ dodaje Jelena koja naglašava da od Ministarstva kulture mesecima bezuspešno pokušava da obezbedi sredstva za svoja nova četiri projekta… 

 

Izvor: “Novostionline”

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
Marko
21/01/2013 03:48
Hahaha… Nije ona pacenica, ona je feministkinja. Borac za zenska prava. I ja sam za zenska prava. Ako muskarac moze da prodje ulicom bez majce zasto ne bi smela i zena ili ako mi radimo teske i prljave poslove zasto i zene ne bi radile iste. Mada sam skrenuo malo sa teme, ali to nije bitno zato sto je ona… Učitaj dalje »
Milan
16/10/2013 22:38

Ovu vesticu i nakazu zenskog roda na lomacu! Bruka za zenski rod

jelena
22/10/2013 12:54
Odvratni ste, da se glupava Stanija skinula i pokazala silikone bila bi “carica”. Devojka ima pravo da radi šta želi kao i svi mi, a obrazovanje ne može niko da joj ospori. To što mislite da je luda samo govori o vašoj inteligenciji. Njena jedina mana je što ne može da se kontroliše da sasluša sagovornika do kraja. Bila bi… Učitaj dalje »
wpDiscuz