Nataša i Kristina Bekvalac se posvađale zbog Vlade?!

Kristina i Nataša Bekvalac opasno su se sporečkale zbog manekena Vladimira Vuksanovića, saznaje Kurir od izvora bliskog popularnim sestrama. Kristina je prema Vladi osetila velike simpatije još na Kostariki, dok su bili na snimanju “Survajvera”. Po povratku u Srbiju nastavili su da se intenzivno druže, a onda se između njih isprečila Nata. Starija seka je zavela manekena, što se mlađoj nimalo nije svidelo.
“Kiki je Nati počela da prebacuje odmah po nedavnom povratku sa Ibice, gde je Nataša snimala spot s Vladom, jer ju je brinulo šta će reći ljudi”, kaže naš izvor i dodaje: “Protivila se sestrinoj vezi, rekla joj je: ‘Ostavi se tog klinca, tebi je potreban neko ozbiljniji’. Odgovarala ju je da ne ide s njim u Crnu Goru, a kad je Nataša na sve to dovela Vladu da ga upozna s roditeljima, Kristina skoro da nije progovorila reč s njima. I sad ovaj njihov odlazak na Brač, grljenje i ljubljenje… Sve joj to veoma smeta.”
Mi smo juče objavili fotografije Nataše i Vlade iz Hrvatske kako se grle i ljube… Međutim, ni jedna ni druga sestra nisu želele da pričaju o sukobu, ali ne poriču da ga je bilo.
“Nemam pojma o čemu je reč, tako da ne mogu ništa da komentarišem”, kratko je rekla Kristina.
Za razliku od nje, Nataša nas je, kad smo joj postavili pitanje o njenom privatnom životu, uputila na svog portparola. “Ne znam kako očekujete da komentarišem takve stvari. Pozovite mog PR menadžera”, rekla je Nataša.

izvor: Kurir

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
jokl
20/06/2012 12:09

Zasto ne pocne snimanje tevenovele SESTRE BEKVALAC?!

Zoka
20/06/2012 12:11

Izvor KURIR..ahahahhahahaha…100 % tacno..:P
Aloo ljudi pustite ih da zive svoj zivot, kakav da je njihov je. 🙂

Nolina
20/06/2012 12:16

Šta je ovo? Turska serija u nastavcima koja se prikazuje i vikendom?

Mia
20/06/2012 12:22

kako su samo odvratne i jadne

luna
20/06/2012 12:23
Kakav los markenting!Sta,spot se ne gleda dovoljno?Vlada nije svestan u kakvo se vrzino kolo upleo..sad mu to inponuje ali ubrzo ce ga glava boleti od ovoga!Neverovatno koriste njgovu trenutnu popularnost za svoj licni marketing,pa cak i ako su stvarno u vezi ,to nije trebao dozvoliti,trebao je svoih pet minuta iskoristiti za svoj marketin,ovo mu je antireklama,sutra kada se bude bavio… Učitaj dalje »
melanija
20/06/2012 12:26

strasho sve su ludje a decu su zaboravile. 🙁

melanija
20/06/2012 12:26

je li ovo na fotki natasha bakljaveta tuljumbeta tufahija gurabija ima parezu, pobgla su joj ta i inache kriva usta ustranu. 🙁

najs
20/06/2012 13:32

Pa kad je trebala da izlazi, menja momke, I zivi zivot primeren devojci, ona je setala sponzora:-), e sad bi to da nadoknadi s lepim frajerima, al joj ni oni nisu potaman jer uglavnom nemaju kintu… 

wpDiscuz