Modeli 2011: Seksi cice sa naslovnice!

Dizajneri, agenti, velike modne kompanije… svakodnevno pronalaze devojke od kojih pokušavaju da naprave “ime”. Predstavljamo vam nekoliko seksi cica koje su bile aktuelne tokom cele 2011. godine i koje su nas navikle na “vruća” izdanja. Uživajte!

Olja Crnogorac ovu godinu je obeležila statusom na Fejsu da ju je udario taksista, ali i “činom” vađenja silikona iz usana! Starleta Stanija Dobrojević pokazala nam je kako sa Dučićevom knjigom ide čak i u solarijum, a mlada Nikolija Jovanović, kćerka Vesne Zmijanac, rekla je kako za sada prodaje ono najbolje što može da ponudi- svoj izgled!

Joše jedan naše gore list- Soraja! Ovu, takođe starletu, upoznali smo u rijalitiju, a sa svojim ogromnim grudima nije mogla a da ostane neprimećena i kasnije. Skinula se za “Plejboj” i sada ne izbija iz medija.

Nina Seničar… šta reći ?! Mlada Novosađanka na vreme je prokrčila sebi put u Italiji a sada je i Evropljani prepoznaju. Najčešće reklamira kupaće kostime na naše veliko zadovoljstvo. Odnedavno je i glumica i imali smo priliku da je pred kamerama vidimo- bez ičega na sebi…

On može biti i lepotica i lepotan, zavisi od načina na koji ga posmatrate i od poruke koju šalje sa fotografija! Andrej Pejić, unikat u svetu mode i jedan od najtraženijih modela današnjice! Mladić srpskog porekla nedavno se slikao za naslovnicu prestižnog časopisa u svom najženstvenijem izdanju…

Koja od ovih devojaka je najzgodnija?

Izvor: Smedia