Milan gradi Severini salaš kraj Novog Sada!

Severina Vučković uskoro bi mogla da postane Vojvođanka! Njen verenik Milan Popović na Salašu 137 kraj Čeneja ima već plac nekoliko godina, a pre par dana je iskeširao još 250.000 evra za parcelu kraj njega. Ko zna, možda se i skuće tamo!
Jedna od najvećih zvezda u regionu, popularna Seve, uskoro bi mogla da dobije kuću u vojvođanskoj prestonici, priča je koja kruži Novim Sadom poslednjih dana. A kako prenosi Blic, ova priča nije daleko od realnosti.
"Da, imamo nove komšije, ali mi nemojte tražiti da vam išta više kažem. Zamolili su nas da o tome ne prenosimo informacije, pa toga želimo i da se držimo", šturi su u razgovoru zaposleni na popularnom Salašu 137.
I u novosadskim agencijama za nekretnine nerado govore o najnovijoj kupoprodaji čenejskih placeva, kao da čuvaju državnu tajnu. "Kako nas stavljate u nezgodnu situaciju! Da čuli smo i mi te priče, ali nisu kupovali preko nas", odgovor je tri najveće novosadske agencije za nekretnine.
Pa, ipak, jedan od najuticajnih ljudi na novosadskom tržištu nekretnina potvrdio je da je kupoprodajni ugovor za parcelu u neposrednom susedstvu Salaša 137 sklopljen pre samo nekoliko dana. U njemu nisu posredovale agencije, već je Milan Popović direktno pregovarao sa bivšim vlasnikom parcele na kojoj se nalazi samo nekoliko staja i trošna kućica.

Izvor: Blic

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
Cvaka Cvak
08/09/2011 17:28

Dosadni ste vise sa ovim parom

Duka
08/09/2011 18:24

“HA,HA,HA, jel se to sprema nastavak serije “Tako je sudjeno”. I oni su poceli sa salasom.

Anonimni
08/09/2011 20:18

Znaci ja ne mogu da verujem svaki dan ista pricao ako ne o Severini onda o Natasi Bekvalac!Znate li o necemu ili o nekom drugom da pisete?I

HUGO
08/09/2011 20:44

Svaki dan Tuljumba i Jahtashica! Aman! Jos samo fale Gica Trzan i Bukvica! A onda bi se i Krlja stvroio sa nekog novom lagarijom ! Zamislite vi taj broj Sveta gde bi sve navedene imale po dve stranice unutra i mesto na naslovnici! Kakav bi to horor bio!

saaa
09/09/2011 00:59

Pojma nemate, tamo je kuca vec zavrsena i napravljen je put do kuce od kamencica kao stara kaldrma.
Kasnite sa informcijama mnogooooooo

wpDiscuz