Marina Perazić i Indira Radić: Prilazile su nam žene!

Indira Radić i Marina Perazić pričale su u emisiji “Exkluziv” koliko im znači titula “Gej ikone” i kakav je njihov stav prema gej populaciji.
“Znam da već godinama gej populacija voli to što ja radim i uvek smo lepo sarađivali”, rekla je Marina dok je Indira objasnila zašto se oseća kao neko iz gej populacije koji se bori za svoja prava: “Ja sa pesmom ‘Marija’ vodim borbu jer je pesma čim se pojavila razapeta na krst, borim se da pokažem njenu vrednost kao što se gejevi bore za svoja prava”, napravila je Indira paralelu.

Žene su im prilazile ali one su vrlo jasno davale do znanja da nisu zainteresovane:
“Dešavalo mi se, ali sam vrlo obazriva u tim slučajevima, pitaju me da li sam ja zaista strejt, objasnim da jesam ali da to nije prepreka da se družimo”, rekla je Marina.
S obzirom na to da su obe majke odgovorile su i kako bi reagovale ako im dete saopšti da je homoseksualac:
“Vrlo sam liberalna i ne bih imala ništa protiv”, rekla je Indira, a Marina je saopštila da njene ćerke za sada ne pokazuju takve tendencije ali u slučaju da je tako, podržala bi ih.

Izvor: Puls

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
Pasha
16/03/2012 00:11

Sta se sve nece izjaviti samo da budes u novinama. Eh…

Neko iz mase
16/03/2012 00:14

Ej, kada vama estradnjacima zatreba malo marketinga, onda poput Karleuse raspalite po LGBT populaciji.
Politicari cine isto, samo sto se pozivaju na Kosovo.

sanja 2
16/03/2012 04:35

Mozda su mislile da ste muskarci , kakve ste muskobanjaste pa vam zato prilaze…

besna glista
16/03/2012 10:44
Vi zaista ne verujete da postoje osobe koje nesto u zivotu rade iskreno? Ok, istina je da bi na estradi vecina uradila bukvalno sve zarad popularnosti (jedna od takvih je vec pomenuta u prethodnim komentarima) ali ipak postoje i oni koji nesto rade iz ubedjenja, a ne iz puke koristi. Licno smatram da obe ovo rade nesebicno, pa sad kome… Učitaj dalje »
Hello
16/03/2012 12:06

Vas dve i izgledate kao lezbejke!

wpDiscuz