Aca Lukas: Šašiću, zbog sujete povređuješ rođeno dete!

Nakon što je Željko Šašić najavio je da će u autobiografiji opisati kako je došlo do prekida prijateljstva sa Lukasom i kako mu je Aca preoteo suprugu Sonju, oglasio se i prozvani muzičar. Lukas se čudi što Željko, kako kaže, ne razmišlja o tome da li će zbog sujete povrediti rođeno dete. Poručuje mu da svoju knjigu može da čita na njegovim nastupima, ako želi da iko uopšte čuje za nju.
“Veoma je ružno kada neko ko je javna ličnost, ma koliko bio sujetan, povređen ili iskompleksiran, u svojim nastupima ne razmišlja o tome da li će zarad svoje taštine i zadovoljavanja sujete povrediti i svoje rođeno dete. Iznenađen sam i zaprepašćen! Ja mislim na to dete, jer je ta devojčica dete žene koju volim i živi pod mojim krovom i apsolutno nema razlike između moje dece i nje! A ako je dotični gospodin rešio da se u svom antologijskom delu bavi ličnošću moje supruge i mene, to je njegovo pravo”, rekao je Aca za Kurir.
Da podsetimo, Željko sa Sonjom ima ćerku Sofiju, a Lukas sve čini da zaštiti devojčicu. A za Šašića ima još jednu poruku.
“Čuo sam da će delove iz svog bestselera čak govoriti na svojim nastupima, što i nije tako loše, pošto mu inače nastupi više liče na književne večeri nego na koncerte. A ja mogu toliko da mu učinim, ako baš ima želju da ga čuje impozantan broj ljudi, što je na njegovim nastupima svakako neizvodljivo, i ponudim mu da ga povedem na nekoliko svojih koncerata. Tada može u pauzi mog nastupa da govori svoje uzvišene misli i razmišljanja! Tu će ga svakako čuti ogroman broj ljudi, naravno pod uslovom da ih ja zamolim da ne izađu napolje da se proluftiraju dok se moj bend i ja ne vratimo na binu!”, naglasio je Lukas.
Pozvali smo Željka Šašića, koji je na sve što je Lukas izrekao samo kratko odgovorio:
“Da sam hteo da komentarišem, ne bih pisao knjigu!”

Izvor: Kurir

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
teodora
30/12/2012 10:09

Ovo saopstenje nije napisao Aca. Za njega je prosta recenica knjizevno deli. O povredjivanju deteta si trebao da razmiljas kad si najboljem prijatelju preoteo zenu. Kad covijek o nekom prica on najvise kaze o sebi.

Tivoli
30/12/2012 12:48

Koje je g…. ovaj Lukas!!!Pih!!!

mira
30/12/2012 10:18

nezna se koji je gori od kojeg

Vanja
30/12/2012 10:23

Boze baci ciglu i budi precizan!

Cale
30/12/2012 10:36

Ne znam ja Aco ko je ovde sujetan. Lik je sasvim normalno govorio o tome, cak je rekao da nece da upotrebljava ni prava imena. Ni zracak neceg nemoralnog se nije video  dok je o tome govorio u Balkanskoj. Lik je sasvim normalno pricao.

OoOoO
30/12/2012 10:37

U što se Aca naljutio hahahhah

Pasha
30/12/2012 10:42
Ajde masni Lukasu Zeljko je za tebe gospodin covjek i bolje ti je da se i ti i tvoja nazovi supruga pokrijete necim po glavi. Covjek nista ne kaze sto svi ne znaju. I sta mijesas odmah dijete u tu pricu? Uostalom zar ona nema pravo da cuje i od oca u vezi razvoda ili treba samo da guta bajke… Učitaj dalje »
Mujo kuje konja po mjesecu
30/12/2012 10:58

@Pasha uze mi rec iz usta. Svaka cast. Aco prvo kupi sapun i sampon, okupaj se pa mozda imas neke sanse nesto da kazes. A ovo on sigurno nije rekao jer covek ne zna da sastavi dve reci zajedno a ne ovaj esej!

wpDiscuz