Lidija i Đoša ostaju bez posla?

Nakon što su se pre nekoliko dana Saša Popović i Željko Mitrović dogovorili da će u novoj programskoj šemi ostati najviše dve emisije „Granda“, panika među ljudima koji rade za ovu produkcijsku kuću je sve veća! Kako „Alo!“ saznaje, među prvim emisijama koje će biti ukinute je „Grand parada“, što znači da Lidija Skrinjik-Arćeri više neće biti voditeljka, a Bogoljub Mitić Đoša više neće pričati viceve. “Saša i Mitrović su se dogovorili da je „Grand parada“ suvišna i da će ekipa ljudi koja radi na toj emisiji, nažalost, prekinuti s radom. Postoji neka solucija da Lidija ostane da radi priloge za licitacije i „Zvezde Granda“, ali ni to nije sigurno, dok će Đoša morati da se vrati pozorištu”, rekao je za „Alo!“ izvor blizak produkciji. “Nisam sreo Popovića već neko vreme, ali me niko zvanično nije obavestio. Iskreno, meni je moje šabačko pozorište najbitnije, jer sam kod njih zaposlen i oni mi daju platu, živim od toga! Protiv promena koje se najavljuju ne mogu ništa, tako da i ne mogu da utičem na to! “, izjavio je Đoša. Inače, Željko Mitrović je u jednom intervjuu već nagovestio promene koje se tiču „Grandovih“ emisija. Saša Popović se u razgovoru sa mnom složio da broj ‘Grandovih’ emisija u budućnosti svedemo na maksimum dve nedeljno",  rekao je vlasnik „ružičaste televizije“.

Boško izabrao novu ekipu “Sitija”
Da se na televiziji „Pink“ uvode velike promene, govori i podatak da je jedna od gledanijih emisija na ovoj televiziji dobila pojačanje od tri nova voditelja! Pored već poznatih voditelja, Tome, Nikole i Ive, ovih dana će se pojaviti i nova lica, Tanja Popović, Nina Krstić i Vuk Vukićević. Urednik „Sitija“ Boško Jakovljević najavio je da će i u novoj programskoj šemi ostati odani svojim gledaocima i voditi ih na najaktuelnija dešavanja svakog dana, ali na malo drugačiji način. Podsećanja radi, emisija „Siti“ je nastala kao forma kratkog tipa, koju nijedna druga televizija u to vreme nije imala, i uspešno traje i danas.

 

Izvor: “Alo!”

Komentari8 komentara

 1. odlicnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
  :( :*

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Nema mesta panici…Gospodja Arćeri je udata za grofa i vreme je da se posveti mužu u Italiji gde on živi, a gospodin Bogoljub Mitić ima razradjenu kafanu (otuda stomak), pa je red da se posveti i povrću a ne samo mesu!
  Šta ćemo mi koji nemamo ništa drugo, osim bedne plate, jadne penzije i nezaposlene dece? Štrajkujemo gladju i žedju, ne zbog iznude izbora, nego zbog toga što se – NEMA!!!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Bravo Pravda! Mada ova zena i nije tako folirajuca i iritantna kao Dragana Katic, za koju vazi ona recenica ovo je mali grad i sve se zna. Ali, zasluge odranije, verovatno uticu na vodjenje seljanijade kakav je Grand. Uostalom kakvi voditelji takve i gazde, tj. gazdarice! Porucila bih dami da snimi neki pornic sa tim italijanom, mozda joj pomogne kod coravka! Ionako, on to itekako podrzava!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Eto jos jedne NOVE forme :))))
  Indijske, turske serije i staro smece. Najbolje je da organizuju press konferenciju da ozvanice ovo :)))

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Pa zar Dragana Katic ostaje ???? cccccccccc

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0