Leontina: Neću da budem kao Nataša Bekvalac!

Od kako se u medijima pojavila vest da se Leontina (ranije Vukomanović) i Filip Pat razvode, poznati par ni u jednom trenutku nije želeo da priča o tome šta se dešava u njihom braku i šta je uzrok navodne krize, ali pevačica, po svemu sudeći, ne želi da se ugleda na “loš primer”.
Naime, ova poznata kantautorka, koja se poslednjih godina posvetila radu sa dečjim horom, za “Puls” je rekla da ne želi da komentariše tu priču, napravivši poređenje sa Natašom Bekvalac: “Uopšte ne želim da komentarišem tu priču. Ne volim da pričam o privatnom životu. Zar na tome treba da gradim popularnost, kao Nataša Bekvalac? Bila sam na putu u inostranstvu i bilo je fenomenalno. Bila je i Ivana iz Negativa sa Sarom (ćerkom) i… Ma, bila je jedna prava ženska žurka”, rekla je pevačica, dok su roditelji Filipa Pata, kod kojih su novinari otišli, tvrdili da je sa bračnim parom sve u redu. “Mogu da vam kažem da to nije istina, ako hoćete da mi verujete”, rekao je Filipov otac sa osmehom.
Inače, kako su mediji pisali, Filip i Leontina se navodno razvode zbog njegove preljube, tačnije, zbog zaljubljivanja u devojku koja u njegovom bendu peva prateće vokale. Zbog toga se on navodno i odselio iz bračnog gnezda, a Leontina je otišla na put kako bi razbistrila glavu i odlučila šta dalje.
Bilo kako bilo, uskoro ćemo sigurno saznati da li se radi o nastavku sezone razvoda, započete prošle godine razlazom para Bekvalac-Ikodinović, ili je pak dvojac Vukomanović-Pat uspeo da prebrodi svoje (navodne) bračne probleme…

izvor: Puls, Alo!

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
pera
03/02/2012 10:27

e bas me zanima da li se razvode.. daj navedite ih da kazzu… 😀 heheehe

TRN
03/02/2012 14:24

NATASA I JESTE ZA SPRDNJU, I KOLEGE SE NJOME I SPRDAJU

Nadam se
03/02/2012 10:46

Ti nasla da pominjes Natasu? koja si se jedva udala posto poto, a sta te briga za Natasu, svako za sebe,a bogami nista i nisi bolja,Nata je narodna neume nista da sakrije i to joj se uzme za zlo i ponizavaju je ko stigne, a vi jadni postenjakovici gori stre nego bilo ko,odvratna si

Neko iz mase
03/02/2012 10:49

Sta je poenta ovog teksta?

Kati
03/02/2012 10:49

Natasa Bekvalac je bila popularna i pre razvoda…

H8er
03/02/2012 10:50

bas sam se nesto rastuzio

nebitna
03/02/2012 11:21

pa i da hoces ne mozes da budes..so, so, sory,hahahaha

Strasnoda
03/02/2012 12:06

Natasa je makar lepa a ti si uvek bila prosecna i nebitna i ne zanima nas tvoj razvod i smaras

wpDiscuz