Kristina Bekvalac besna: Ivan Ivanović je se*onja!

Kristina Bekvalac isprozivala je Ivana Ivanovića na Fejsbuku. Poručila mu je da je seronja! Stilistkinji je svega preko glave jer voditelj iz emisije u emisiju pogrdno priča o njenoj sestri Nataši Bekvalac. Kap koja je prelila čašu bilo je pominjanje Nate u najgorem mogućem kontekstu u poslednjoj emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.
“Ivan Ivanović je jedan običan seronja… Baš preteruje”, napisala je mlađa sestra popularne pevačice na Fejsbuku.
Ivanović u svojim skečevima pevačicu predstavlja kao ženu lakog morala, a poslednjih nedelja Nata mu je prva na tapetu. Iako pop zvezda, za razliku od mnogih, nikad nije odgovorila na Ivanove prozivke, on je nastavio da je pominje u svakoj svojoj emisiji. Nata ni ovog puta nije reagovala, ali je zato Kristina odlučila da preko društvene mreže kaže Ivanoviću da je prevršio svaku meru.
“Sve što sam imala da kažem rekla sam na Fejsbuku. Ne želim da pričam na tu temu”, rekla nam je Kristina.
Zvali smo Ivana Ivanovića, ali njegova asistentkinja nam je rekla da on ne želi da komentariše izjave Kristine Bekvalac.
A ovako je Ivan pričao o Nati:
“Video sam vest: Kinezu zmija može da uđe u usta, a izađe kroz nos. Zvuči kao jedan običan dan u životu Nataše Bekvalac.”
Pa se nadovezao:
“I još jedan naslov: Slepo crevo nije potpuno beskorisno. Znači, ostade Era Ojdanić sam na listi. Inače, ako slepo crevo nije slepo, onda se slepo crevo Nataše Bekvalac svačega nagledalo.”

Izvor: Kurir

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
mm
25/02/2013 11:11

Grozno!!!

cicimici
25/02/2013 11:17

Sta se ova Kristina samo slepa uz sestrino ime, ko je ona da zasluzi medijski prostor? Dajte nesto, pjesma,knjiga,pametna izreka, ..sta?

bojana
25/02/2013 11:21

kristina samoprozvana stilistkinja kriza

maja
25/02/2013 11:31

Ali njen stav da zastiti sestru je sasvim u redu. Osim toga, toliko pljuvanje njemu nesimpaticnih je preko svake mere. A, nisam videla da je bila bilo kakva posalica na racun sto njegova drugarica Nina Badric je podrzala oslobodjanje Gotovine. 

Amela
25/02/2013 14:38

Svako ko ima imalo smisla za humor i vjeru u sebe,neće se ljutiti zbog šale na svoj račun.A sve ove “zvjezdice” se ljute,zato što su iskompleksirane i sujetne.

Drag
25/02/2013 20:23

A daj ti nam kazi sto se on ne zaje*ava na svoj racun nego stalno zaje*ava druge?

aman vise
26/02/2013 09:39
zna se sta je “sala na svoj racun” a sta je prevazilazenej svake mere!!! Ovo je zaista preterano, neke sale su mu u granicama normale a ovo je bas jako ruzno, uhvatio se za nju kao da je jedina … sta god… u Srbiji , pa udri po njoj… A druge pevaljke su cvecke , jel da?! Ne samo pevaljke,dajte… Učitaj dalje »
marko
25/02/2013 11:41

kada bi tvoja sestra bila malo normalnija niko je ne bi prozivao! Ovako posto je spremna na sve zbog popularnosti i nema granicu u tome..neka izdri i kritike a i ako prestanu da je pljuju zavrsice karijeru …samo joj je jos to i ostalo..da se sprdaju na njen racun.

maruska
25/02/2013 14:41

KAKVA GOD DA JE , SESTRA JOJ JE I TREBA JAVNO DA STANE U NJENU ODBRANU,A IVAN PRETERUJE SA NJEGOVIM SALAMA,NEKE MU ZAISTA NISU NA MESTU I NE SMEJEM SE JER NIJE SMESNO. PONESTAJE MU IDEJA, CINJENICA , VISE SE CUDIM STA JE REKAO,IZVLACE GA GOSTI .

NN
25/02/2013 11:45

Tako se sigurno dame izrazavaju! hahahhahahahaha

jelena
26/02/2013 12:26

dame kojima je pukao film! strasno, jadne mi pored ovakvih muskaraca, pocevsi od ivanovica pa nadalje! ja mu prva vala ne bih ostala duzna! sram vas sve bilo! 

Originalno objavljeno na stranici http://www.svet.rs/najnovije-vesti/kristina-bekvalac-besna-ivan-ivanovic-je-seonja?replytocom=539958 © svet

Jaaaaa
25/02/2013 11:56

hahhaha Ivan Ivanovic ima asistenta, idem da se smejem….ulepsaliste mi dan ovom gluposcu….

wpDiscuz