Kosti tvrdi: Ana Nikolić je obradila moju pesmu bez pitanja i nije je platila!

Rumunski kompozitor Konstantin Ionito, koga je Viki Miljković nedavno dovela u Srbiju jer odskora sarađuju, kaže da su mnoge srpske zvezde obradile njegove pesme, ali da Ana Nikolić jedina nije platila to što je uzela!
“Ta devojka, Ana, nije me pitala da to obradi. Pesma ‘Zek, zek’, koju izvodi ‘Gagi bend’, takođe je moja pesma i platili su mi obradu tek kada sam reagovao na njeno bespravno objavljivanje”, izjavio je Kosti.
Nikolićeva je objavila pesmu “Muvanje”, a da dozvolu nije tražila od Ionita. Kada smo pozvali njenu PR službu, rekli su nam da je Kosti zahtevao jedino da se na omotu CD-a nalazi njegovo ime.
“Pomenuti gospodin je upoznat sa obradom njegove pesme i jedino što je on zahtevao jeste da se njegovo ime i prezime nalazi na omotu i da bude potpisan kao autor pesme. Omot albuma je morao ponovo da se štampa kako bismo ispunili Konstantinov uslov. To je jedino što je on tražio, tako da nam nije jasno šta je zapravo hteo tom izjavom da postigne”, rečeno nam je iz pevačicine PR službe.

izvor: Alo!

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
makedonche
05/07/2012 14:09

kakav album, ja prvi put cujem da ana snima album… vishe i ona propada

ccc
05/07/2012 14:11

Pa to nije bas u redu. Obrade se trebaju placati 🙂 A bolje da nije obradila “Zek, zek” pjesma je (ako se moze nazvati pjesmom) ocajna i krkanska!

freddy .
05/07/2012 14:41

Sta je boli uvo XD Uzela pare za njen album, sta je briga 😀
Lopovcina 😛

Ivanna
05/07/2012 15:07

@makedonche vidi se koliko(ne)pratis Anu,pesma muvanje je sa zadnjeg albuma

mumtaz
05/07/2012 16:24

A sta da snime,nema vise ni muzike ni tekstova,kad ne moze jedna Ceca iBrena,Vesna da snime hit-ko ce onda?Jedino im preostaje da kradu tudje,ali ni tu nemaju prodju jer snime vise njih istu pesmu.Nema vise leba od muzike,dosta je i bilo uveseljavanje naroda,i nerada tih pevaca,neka odu da rade kao i ostali.

OSLO FEJRITEL
05/07/2012 19:35

Ana hoce li da bude neka nova majca?

neutralac
05/07/2012 19:57

ana je cool..i bas je riba… ebe joj se za sve… skidam joj kapu 🙂

wpDiscuz