Severina pred porođajem: Insistira da bebu na svet donese prirodnim putem!


Hrvatska pop pevačica Severina Vučković trebalo bi da se porodi sutra i sa nestrpljenjem očekuje kada će ugledati svoje prvo dete. Dok čeka najsrećniji trenutak u životu Seve se u splitskoj bolnici ponaša fino i veoma je ljubazna. Uglavnom je poslušna, ali bez obzira što lekar preporučuje da se porodi carskim rezom, ona želi da to bude prirodnim putem. Svakodnevno joj u posetu dolaze mama Ana i verenik Milan Popović.
– Jednostavna je, uredna, fina i ljubazna. Podelila nam je CD-ove i autograme. Pre nekoliko dana razgledala je kadu za porođaj – rekao je izvor iz splitske bolnice, a piše hrvatski portal 24 sata.hr.
Porođaj u vodi još nije u funkciji, ali Severina je ipak htela da vidi kadu. Lekar joj je, zbog blažih komplikacija predlagao da se porodi carskim rezom, ali pevačica insistira na prirodnom porođaju. Milan Popović i Severinina majka Ana dolaze svakodnevno da je posete, bez obzira na vreme za to. Verenik Milan joj donosi omiljenu kozmetiku, a mama kuvanu hranu jer njena ćerka voli da jede đakonije iz mamine kuhinje.
U sobi ima televizor, telefon i tuš-kadu. Sobe u porodilištu se čiste dva puta na dan.U bolnici nema frizerskog salona, pa Severina mora sama da uređuje kosu. Ukoliko bi želeo da prisustvuje porođaju Popović bi trebalo da završi trudnički kurs.
Inače, Socialbakers, jedan od najuticajnijih servisa koji prati koliko je ko tražen na društvenim mrežama objavio je da je u Hrvatskoj kanalom Jutjub “vlada” upravo Severina. Na njenom službenom kanalu postavljeno je preko 400 snimaka, a zabeleženo je ukupno 42 miliona pregleda. Severinin Jutjub kanal jedan je od najgledanijih u čitavoj regiji. Severina na svom Jutjub kanalu objavljuje premijere singlova, spotova, snimke emisija u kojima je gostovala, te snimke koncerata. Najgledaniji video je najnoviji singl, “Grad bez ljudi” koji je za svega dva meseca preslušan šest miliona puta.

izvor: Novosti, 24sata.hr

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
Mali Beograd
06/02/2012 21:09

Napred Seveeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! :***************************************************

led
06/02/2012 21:15

jooojjj Seve legendo drzi se!! proci ce sve kako treba,samo opusteno,a lekar neka odredi sta je BEZBEDNIJE za majku i bebu. volimo te

111
06/02/2012 21:23

Seve mi te volimo!!!

vera
06/02/2012 21:24

kako se samo uspeva neko poroditi na odredjeni datum a da to nije carski rez. kod porodjaja prirodnim putem ne zna se nikad kad ce se porod desiti!

pereca
07/02/2012 02:19

Indukcijom se izaziva a bude prirodan! Ja sam pre cetiri meseca imala zakazan porodjaj koji je indukovan i zavrsen prirodnim putem! Izdrzi Seve!

maja
07/02/2012 09:56

@vera Postoji nesto sto se zove indukcija porodjaja i izvodi se rutinski u svakoj bolnici!

ccccc
06/02/2012 21:30

Svako dobro!

Gigi
06/02/2012 22:10

@vera ..i ja se pitam…:))))

mica gica
06/02/2012 22:21

pa lepo tako sto na silu poradjaju zene bukvalno daju im inekciju koja im izazove kontrakcije i ona se lepo prirodnim putem porodi. Mojoj sestri su to uradili jer je prenela trudnocu citav jedan dan i njen lekar je bio dezuran

wpDiscuz